Gospodin Slucaj Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Jel mogu sa sirom, fetom ? apsolutno meki sirevi ne mnogo teski doduse to je moja procena probao sam ih samo sa fetom i gaudom nek neko bogatiji iskusniji uskoci ovde i gauda je bolja od fete za uz suseni paradajz
halloween Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 gde ovo ima da se kupi kod nas? ja donela iz italije jednom al nije trajalo ni dva dana i znam da ima onih u ulju samo u zdravoj hrani u svetogorskoj, gde još ima da se uzme negde u centru? http://online.idea.rs/#!/products/60031000/farmers-snack-suseni-paradajz-125g Idea ( + Roda, Merkator), mislim da ima i u Veru.
adam Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Užas ja ovo ne smem da kupujem. kusao bih lopatom iz valova.
mammy two shoes Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 imam novu navlakušu. to je frikomov cool bar sendvič sladoled. veličine je pola sladoleda na štapiću (na pakovanju piše 64 ml). taman da se zasladim posle ručka ili uz popodnevnu kafu. nije presladak. svega 148 kalorija.
svashtabezneshto Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Ja se jedva skinula sa toga. Odvikavanje je bilo bolno. Mnogo su dobri, najbolji su sa komadićima čokolade.
Recommended Posts