Mil@n Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Za nekoga ko ne koristi alkoholne derivate a voli da loče, sokovi su jedina alternativa. Msm da nema koje nisam probao, ova dva su stvarno apsolutna perfekcija po pitanju ukusa
Gospodin Slucaj Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 ne znam za vas ali meni ng ne moze proci bez susenog paradjza
Bujodrag Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Imaš u merkatoru neki slovenački, zaboravih kako se zove, imaju svakakve neke teglice, bolji od tog Amfisinog. Imaju tamo još dva tri drugih proizvodjača ali nisu opravdali visoku cenu.
Gospodin Slucaj Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 ja sad kupih neki grcki nisam jos probao kakav je (cuvam za novu godinu )
garcia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 i kako ih konzumirate? ja bih to grunuo u pastu.
nezvanova Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 i ja upravo to isto htela da priupitam :-) ja ga samo stavljam u prelive za paste, nisam otkrila neki drugi nacin konzumiranja /a rado bih/
Gospodin Slucaj Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 moze moze u pastu ja sam jednom tako uz neki kupovni sos ne secam se koji ali jedem ih inace same (s viljuscicom pa boc pa u usta) uz belo vino meni to ide
garcia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 ako moze tako ondak bi sa rakijom, moliću lepo -_-
Bujodrag Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 i kako ih konzumirate? ja bih to grunuo u pastu. Na sve moguće načine. Pasta, salata, pica, filovanje kojekakvog mesa ili testa a mož' i klot, bez išta
Bujodrag Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Imaš u merkatoru neki slovenački, zaboravih kako se zove, imaju svakakve neke teglice, bolji od tog Amfisinog. Mislim da se zovu Naturela ili tako nešto, priruda.
Frank Pembleton Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Na sve moguće načine. Pasta, salata, pica, filovanje kojekakvog mesa ili testa a mož' i klot, bez išta Jel mogu sa sirom, fetom ?
halloween Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) Ima sušeni paradajz Farmer's snack, nemački proizvod pakuju u zlatno-žute kesice od 200 g. Imaju i kikiriki, smokve, urme, ind. orah, sve papreno skupo napram gramaže. Uzela sam paradajz jednom, fantazija. Edited December 29, 2015 by halloween
banatjanin Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 To dovlačim iz Italije ili molim da mi donesu, sušene u kesi, bude baš badava u odnosu na ove u teglicama. onda ih ugrejem u rerni kratko na 100c (da pobijem eventualne botulizme), nabijem u teglicu i nalijem hcmuljem. Idu u sve, u hleb, u paste, pa i u svaki perkelt ili ragu...
darling Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 aj podrobnije ovo ubijanje botulizma. iam jednu veliku kesu suvog italijanskog.
belch Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ima sušeni paradajz Farmer's snack, nemački proizvod pakuju u zlatno-žute kesice od 200 g. Imaju i kikiriki, smokve, urme, ind. orah, sve papreno skupo napram gramaže. Uzela sam paradajz jednom, fantazija. gde ovo ima da se kupi kod nas? ja donela iz italije jednom al nije trajalo ni dva dana i znam da ima onih u ulju samo u zdravoj hrani u svetogorskoj, gde još ima da se uzme negde u centru?
Recommended Posts