March 24, 201510 yr kasa što me podseti... kupila ja klinki ovo, ona ide ulicom i jede i ispadne joj. ja kažem e jbg, a ona će na to: nema veze, i tako mi se mnogo svideo
September 23, 20159 yr čitam ove mučene na vocapu što se diču nekakvim hrono dijetama, a ja stukla kutiju ovog :D
September 23, 20159 yr čitam ove mučene na vocapu što se diču nekakvim hrono dijetama, a ja stukla kutiju ovog :D+1000000
October 21, 20159 yr krofne iz maksija punjene čokoladnim kremom i prelivene čokoladom. ako nema krofne, može i donat. u početku mi je smetalo što su pržene na palminom ulju, a sada niti najmanje.
October 21, 20159 yr Evo par favorita. :) Apsolutno savršenstvo za grickače™. Nema loših komada, krupno seme, lako se otvara, slano u savršenoj meri. :D Meni ovo savršen mlečni proizvod. Fino osveženje prijatnog ukusa, naravno, samo rashlađeno. Vanila i odlična karamela, jagoda je 'nako. Najjeftinije u tempu, 35 dindži Ovo smo dosta spominjali na sladoled topiku, al što da ne i ovde kad je jedan od najboljih proizvoda koje smo ikad iznedrili... Verovatno ima još nešto ali ne merem se setit sad...
October 21, 20159 yr Ja sa ovog ne mogu da se svučem cele sezone iako nisam baš Frikomfan ...naravno nikada prežaljeni sladoled mi je tiramisu Alomin,bio jedne sezone i samo nestao u netragu,nikada mi neće biti jasno zbog čega?
October 22, 20159 yr krofne iz maksija punjene čokoladnim kremom i prelivene čokoladom. ako nema krofne, može i donat. u početku mi je smetalo što su pržene na palminom ulju, a sada niti najmanje.To one u "vitrini" ?