ordi Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 kasa što me podseti... kupila ja klinki ovo, ona ide ulicom i jede i ispadne joj. ja kažem e jbg, a ona će na to: nema veze, i tako mi se mnogo svideo
maheem Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 cvarci od luka przene mrvice luka koje izgledaju kao cvarci. nemosh stati
ordi Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 čitam ove mučene na vocapu što se diču nekakvim hrono dijetama, a ja stukla kutiju ovog :D
svashtabezneshto Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Svi njihovi slatkiši su za najgoru navlaku. A ja na dijeti, 24-ti dan.
renne Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 čitam ove mučene na vocapu što se diču nekakvim hrono dijetama, a ja stukla kutiju ovog :D+1000000
mammy two shoes Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 krofne iz maksija punjene čokoladnim kremom i prelivene čokoladom. ako nema krofne, može i donat. u početku mi je smetalo što su pržene na palminom ulju, a sada niti najmanje.
Mil@n Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Evo par favorita. :) Apsolutno savršenstvo za grickače™. Nema loših komada, krupno seme, lako se otvara, slano u savršenoj meri. :D Meni ovo savršen mlečni proizvod. Fino osveženje prijatnog ukusa, naravno, samo rashlađeno. Vanila i odlična karamela, jagoda je 'nako. Najjeftinije u tempu, 35 dindži Ovo smo dosta spominjali na sladoled topiku, al što da ne i ovde kad je jedan od najboljih proizvoda koje smo ikad iznedrili... Verovatno ima još nešto ali ne merem se setit sad...
Barti66 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Ja sa ovog ne mogu da se svučem cele sezone iako nisam baš Frikomfan ...naravno nikada prežaljeni sladoled mi je tiramisu Alomin,bio jedne sezone i samo nestao u netragu,nikada mi neće biti jasno zbog čega?
Frank Pembleton Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 krofne iz maksija punjene čokoladnim kremom i prelivene čokoladom. ako nema krofne, može i donat. u početku mi je smetalo što su pržene na palminom ulju, a sada niti najmanje.To one u "vitrini" ?
Recommended Posts