Muwan Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Ne vredi, ne mogu da iskuliram. Sreća pa plivam redovno inače bi bilo zlo i naopako. Da li je do maslinovog ulja, da li je do nečeg drugog, bemliga, sve u svemu 1 teško opisiva navlaka. Edited December 9, 2014 by beowl
InvisibleLight Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 peceni lesnici teski napori da se zaustavi na 10ak, pojela bih bar 300gr u cugu
nezvanova Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 +gvakamole, istina ne bas po originalnom receptu, nego sam ja smislila neki namaz kojim punim belanca, a posto zumanca i dalje ne jedem, morala sam da nadjem zamenu za njih. i tako sam dosla do sjajne kombinacije za punjenje: izmiksala avokado+crveni luk+susamovo ulje i malo tahinija + sok od jedne limete+sitno iseckane sveze ljute papricice+malo senfa+so +biber. tome sam dodala sitno, sitno seckane kornisone i kapare +isitnjenu tunjevinu u maslinovom i to je to cime punim belanca. a ono sto pretekne, mazem na ove tonus plocice, koje su za razliku od ostalih tonus proizvoda jako, jako ukusne... i tako vec treci dan nista drugo ne jedem /a ni ne kuvam ;-)
wall Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Čili sos. Mislim da je neki domaći ali je super. Počeo sam i u supu da ubacujem.
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 jesi se skinuo sa onih napolitanki? beži od toga, to me upropastilo bilo
ivy Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) jedem direktno iz kesice...ovi imaju bolji rok trajanja Edited January 23, 2015 by ivy
wall Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 jesi se skinuo sa onih napolitanki? beži od toga, to me upropastilo biloNisam ni bio navučen.Uvek ih ima ako zagusti. Što te upropastilo?
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Nisam ni bio navučen. Uvek ih ima ako zagusti. Što te upropastilo? Upropastilo... nagojio se od toga kao blesav. Tuko pakovanje, nisam umeo da uzmem dve tri... sad bežim od njih kao đavo od krsta.
wall Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Upropastilo... nagojio se od toga kao blesav. Tuko pakovanje, nisam umeo da uzmem dve tri... sad bežim od njih kao đavo od krsta. Aaaa :DJesi video. Jebo heroin.
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Aaaa :D Jesi video. Jebo heroin. (post u spojleru može biti neumesan nekim čitaocima) ma idi... heroinom sam se i skinuo sa govneta!
katamaran Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Čili sos. Mislim da je neki domaći ali je super. Počeo sam i u supu da ubacujem. Koji sos? Onaj Pemy? Meni skroz dobar al sam ga zapostavio dok trosim tegle ovog sto sam pravim :) edit: http://www.pemyfamily.com/proizvodi.html Edited January 23, 2015 by katamaran
Recommended Posts