Tinman Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Poslednje 3 godine uvek ga imam u frizideruNe mogu da pronadjem sliku za IDEA American choco cookies
Feindouno Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ne pijem kokakolu precesto ali kad je pijem to mora da bude iz limenke. Ne znam zasto ali ona iz plastike mi ima potpuno drugaciji (gori) ukus.Jedino priblizno je tocena kokakola u McD-u.
ToniAdams Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 a staklene male flajke? meni ta rula. tek onda konz.
Feindouno Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 a staklene male flajke? meni ta rula. tek onda konz.Nazad u danu da, sad su mi i one vnogo. Bila je i staklena velika dobra.
aram Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 mana mu je sto je bezalkoholno. ali se zato odlicno mesa sa belim vinom (preporucujem pinot griggio) preko dve-tri kocke leda.
Tresko Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Meni Aperol spritz:3 dela prosecco2 dela aperolmalo soda vodekriška pomorandže
aram Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ja u stvari najvise volem ovajsa dzinom, na gomili leda i kriskom pomorandze ili sa nekim tamnim rumom. a moze i strejt, ledeno hladan.
pt 2.0 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ja sam kao mala mazala cist senf na leba i onda me je stariji brat plasio kako se od toga provereno dobija rak i ja, istraumirana u detinjstvu, vise senfa ne jedem. :(na tanko parče leba čist senf, pileći parizer i feferoni. pa preklopim drugim tankim.to mi je bila životna faza.majka bila pomalo zabrinuta....
dig_chohano Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aperol špric?! Pa vi ste Austrijanci :o
Recommended Posts