DarkAttraktor Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 par godina svakodnevnog konzumiranja = insulinska terapija u najavi.
ordi Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 od nedavno - smilies s karamelom jooooooj :curimivodica:
palfoot Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 zeleni nestea sa aloe verom i jagodom, slucajno nabasao u jednom dragstorcetu u zemunu danas i ukus je fantastican. potencijalna navlakusa za sparne dane.
gospa buba Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 zeleni nestea sa aloe verom i jagodom, slucajno nabasao u jednom dragstorcetu u zemunu danas i ukus je fantastican. potencijalna navlakusa za sparne dane.meni odlihan. moji zgrozeni
kgmr Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 par godina svakodnevnog konzumiranja = insulinska terapija u najavi.sto? mislim, ja priznajem i jedem beli hleb, ali ako je ovo zuto nezdravo, zelim da znam sta me ceka. carski, bas je izmisljeno da stoji u kuci :Da ta je to?
Parsons Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 sto? mislim, ja priznajem i jedem beli hleb, ali ako je ovo zuto nezdravo, zelim da znam sta me ceka. a ta je to?potpuno ili delimicno suseno meso, izmisljeno da se ponese u pustinju kalahari, da ima da se prezalogaji
Kelt Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) nešto kao sušeno meso, govedina konzistencije između duvan čvaraka i chewy komada Edited June 14, 2012 by Kelt
eye of the beholder Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 U kući uvek mora da bude :neka rakija,neka kiselai ++
Recommended Posts