Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
jpeg11820975704bc5b8dac2b8e851875997_orig.jpgjaja-u-kutiji.jpg?w=593dukat_mleko_170707.jpgjpeghleb_mesano_kukuruzni_350gr.jpgpjpegthere. plus voće, voćni jogurti i cherry paradajz
Posted (edited)
jpegjaja-u-kutiji.jpg?w=593jpeg
plews 1 Edited by assück
Posted
hleb_mesano_kukuruzni_350gr.jpg
par godina svakodnevnog konzumiranja = insulinska terapija u najavi.
Posted

od nedavno - smilies s karamelom jooooooj :curimivodica:

post-12-13389294315685.jpg

Posted
Nestea_zeleni_aj_aloe_verajagoda_1.5L.jpgzeleni nestea sa aloe verom i jagodom, slucajno nabasao u jednom dragstorcetu u zemunu danas i ukus je fantastican. potencijalna navlakusa za sparne dane.
Posted
zeleni nestea sa aloe verom i jagodom, slucajno nabasao u jednom dragstorcetu u zemunu danas i ukus je fantastican. potencijalna navlakusa za sparne dane.
meni odlihan. moji zgrozeni :lolol:
Posted
biltong4oz.jpg
carski, bas je izmisljeno da stoji u kuci :Hail: :D
Posted
par godina svakodnevnog konzumiranja = insulinska terapija u najavi.
sto? mislim, ja priznajem i jedem beli hleb, ali ako je ovo zuto nezdravo, zelim da znam sta me ceka.
carski, bas je izmisljeno da stoji u kuci :Hail: :D
a ta je to?
Posted
sto? mislim, ja priznajem i jedem beli hleb, ali ako je ovo zuto nezdravo, zelim da znam sta me ceka. a ta je to?
potpuno ili delimicno suseno meso, izmisljeno da se ponese u pustinju kalahari, da ima da se prezalogaji
Posted (edited)

nešto kao sušeno meso, govedina konzistencije između duvan čvaraka i chewy komada

Edited by Kelt
Posted

evo i mog rustera, klopa je nebitna:kurukahveci_mehmet_efendi_250gr.jpgzitrone.jpgpaulaner-hefe-weizen_bg.jpg773556-500x333.jpgDAC.jpg

Posted

U kući uvek mora da bude :neka rakija,neka kiselai cokoladna-bananica.jpg+limun.jpg+kafa_aroma_500_n.jpg

Posted
u sve ga stavimworcester_sauce_01.jpg
Gde to kupuješ?