Garnirung Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ako si na mene mislio, pošto nisam siguran da mene pitaš, Ani su se neke stvari desile prerano, možda čak uz druge okolnosti se ne bi ni desile, ali iz ove perspektive bolje nego da je kao Dinara ušla u neke serije raspada u finalima i ostala u sećanju kao neka Kurnjikova 2. S obzirom da je perfekcionista, iz njenog ugla gledanja, verovatno misli da zaslužuje više, mada nisam siguran koliko je to realno u nekom smislu osvajanja trofeja. Top 10 igračica, da, šampionka koja samo treba da udje u štos i sredi nerve, ne.Njen H2H sa Enan, Kim, Serenom i Venus sve govori, tako da to je negde to. Mislim, njeno je da se trudi i približi nekom maksimumu, nije neverovatno da na nekom turniru uz par iznenadjenja i laganiji žreb, osvoji ponešto.Ako Simon i Vavrinka odu u peti set, neko (Novak ili Azarenka) će da predje na centralni teren.
freakns Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Samo treba naci nekog ko bi to odradio, ne zbog sebe, nego zbog boljitka srpskog tenisa.ajde ja cu jebemu... kada se Tadic moze zrtvovati za srpski narod, mogu se i ja zrtvovati za srpski tenis.
freakns Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ako Simon i Vavrinka odu u peti set, neko (Novak ili Azarenka) će da predje na centralni teren.dobija Simon u 4...
Time Crisis Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ajde ja cu jebemu... kada se Tadic moze zrtvovati za srpski narod, mogu se i ja zrtvovati za srpski tenis.Al ti je žrtva
Garnirung Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) ajde ja cu jebemu... kada se Tadic moze zrtvovati za srpski narod, mogu se i ja zrtvovati za srpski tenis. dobija Simon u 4...Što se mene tiče, mogu oni i da nastave do sutra, al na nekom drugom terenu. Gleda mi se Novak bar jednom direktno ove nedelje. Edited June 1, 2012 by Garnirung
freakns Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Što se mene tiče, mogu oni i da nastave do sutra, al na nekom drugom terenu. Gleda mi se Novak bar jednom direktno ove nedelje.a ti si znaci jedan od onih sto ne gleda tennis za vreme radnog vremena pa nas neradnike bacaju na los glas?!
Garnirung Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Stiso kapitalizam :( Eto, uzede Stane i drugi. SranjeNego, gledam ove ženske rezultate, kao da je prvo kolo, jedino su Ana i Sara odigrale tesno, ovo ostalo sve lagana dranja.
freakns Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 pa i Ana je trebala da bude dranje... tesno je bilo samo zato sto joj se dupe stislo
Time Crisis Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ti samo na Anino dupe misliš :P Elem, ispao Verdasko, nije da verujem da bi napatio Novaka, ali nije loše :)
Garnirung Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Stan the Man Mogao bi i Congu da odradi kad je već krenuo da se čisti žreb :D ne da je Conga specijalno opasniji od njega na šljaci, al Stane je Stane.
freakns Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ti samo na Anino dupe misliš :Pa sta, ti ne mislis uopste? :oprodje Wawa... urekao sam nesretnog Simona u milisekundi
Arkadija Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Mahut je rešio da iznervira Rođera.Novak konačno počeo. Ako ne završi brzinski, sigurno mu sledi nastavak sutra.
Recommended Posts