Jump to content
IGNORED

Roland Garros P-b-P

Ros

Recommended Posts

Posted

Izgubio je Nieminen i treci set 6:2

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

146

• iDemo

89

• Time Crisis

53

• burekdzija

52

Posted

Nieminen je imao 4-2 u drugom setu i posle toga je osvojio još tri gema u ostatku meča. :isuse:

Posted

a niko ne gleda Viktora? opametio se PPP :lol: mada, vodi 2-1 u setovima :blink: Karolinica :wub: 6-1 u prvom, Nadal isto objasnjava. TomiK out :bee: DZejlena treba upravo da pocne, DZanko tek iz Baghdatisa i Almagra koji su u prvom setu... taman kada dodjem kuci, pa posle rucka DZanko, da mi presedne :lol:

Posted

karolinica :isuse: tesko da se moze naci bezlicnija riba od nje, koja usput igra tako dosadan tenis.

Posted
karolinica :isuse: tesko da se moze naci bezlicnija riba od nje, koja usput igra tako dosadan tenis.
ban! :twak:
Posted
+1-_-
Posted (edited)

Karolinica :wub: nastavlja svoh pohod ka tituli... za razliku od Viktora :isuse:EDIT: e da, Kreatorka opet u treci...EDIT 2: gleda li neko ovaj roland garros sem mene? :D

Edited by freakns
Posted

gledam ja...i ne mogu da se nacudim jankovom autfitu...dobija ovo janko u tri, sta kazete?

Posted
+1-_-
+2 sleep.gifNi igrom ni izgledom ne može ni prići lepoj Juliji....biggrin.gif
Posted

Pa ova Jelena nije normalna :isuse: izašao sam s posla kad je vodila 6:5 u prvom, rekoh završiće dok dodjem kući

Posted
gledam ja...i ne mogu da se nacudim jankovom autfitu...dobija ovo janko u tri, sta kazete?
Cenim da će da pukne prvi, pa da dobije sledeća 3.Autfit mu je... onako, tipsarevićki.
Posted

sta je bre ovom chardiju?danas svako igra tenis

Posted

Nisam gledao otpočetka, al bih rekao da pre Janko kenja kvake, nego što je Šardi postao neki mamojeb u igri sa osnovne linije

Posted

nemam takav utisak, ovo je chardi 2.0 u odnosu na ono kako ga ja pamtim.

Posted

nije los teniser sardi, ali sam mislio da ce ga janko pregaziti posto je francuz pre neki dan pobedio lu-a sa 11-9 u petom...a i ja sta sam mislio da ce nekog janko pregaziti :isuse: