June 8, 201212 yr Novak bi morao da batali ponos i koncentrise se iskljucivo na Pedererov bekend.polako, to kad bude 0:2
June 8, 201212 yr Ne znam kako vi, ali ovu dvojicu je divno gledati ma ko da dobije, cak i u ovom mulju (sljaci). Pored ovoga mi svaki Noletov 6-satni mec sa Rafom lici na drunken boxing a ne na tenis.
June 8, 201212 yr Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.
June 8, 201212 yr Ne znam kako vi, ali ovu dvojicu je divno gledati ma ko da dobije, cak i u ovom mulju (sljaci). Pored ovoga mi svaki Noletov 6-satni mec sa Rafom lici na drunken boxing a ne na tenis.ja vise volim gledati Novaka i Rafu. ne volim ja Pedererov live and die by one shot tenis koji igra protiv Novaka jer ne zeli da ulazi u razmene...
June 8, 201212 yr Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.Francuzi su zaljubljeni u Federera (prica francuski). Edited June 8, 201212 yr by borris_
June 8, 201212 yr Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.nekada i francuzi imaju ovaka tretman kada igraju protiv Pederera... obozavaju coveka u Parizu... ali NJole ima extra tretman kakav ima Nadal
June 8, 201212 yr nekada i francuzi imaju ovaka tretman kada igraju protiv Pederera... obozavaju coveka u Parizu... ali NJole ima extra tretman kakav ima Nadal Glavu dajem da ce isto ovako biti za Nadala u finalu. Posto ce ovog ocigledno da otrese
June 8, 201212 yr Ajde unforced da razumem (mora da rizikuje protiv Noleta) ali kad mu je pri tome i prso prvi servis, on nema nikakve sanse.Bumo videli kako ce ici dalje.