burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Novak bi morao da batali ponos i koncentrise se iskljucivo na Pedererov bekend.polako, to kad bude 0:2
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ne znam kako vi, ali ovu dvojicu je divno gledati ma ko da dobije, cak i u ovom mulju (sljaci). Pored ovoga mi svaki Noletov 6-satni mec sa Rafom lici na drunken boxing a ne na tenis.
goofs Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ne znam kako vi, ali ovu dvojicu je divno gledati ma ko da dobije, cak i u ovom mulju (sljaci). Pored ovoga mi svaki Noletov 6-satni mec sa Rafom lici na drunken boxing a ne na tenis.ja vise volim gledati Novaka i Rafu. ne volim ja Pedererov live and die by one shot tenis koji igra protiv Novaka jer ne zeli da ulazi u razmene...
borris_ Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.Francuzi su zaljubljeni u Federera (prica francuski). Edited June 8, 2012 by borris_
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Je l se Novak popisao po nekom Platiniju u skorije doba ili sta? Ajde protiv domaceg Conge i da razumem onakav tretman publike, ali protiv Pederera?! Ne kapira.nekada i francuzi imaju ovaka tretman kada igraju protiv Pederera... obozavaju coveka u Parizu... ali NJole ima extra tretman kakav ima Nadal
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 opa set17 unforced fed, nole ako sam prebrojao 3-4
goofs Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 nekada i francuzi imaju ovaka tretman kada igraju protiv Pederera... obozavaju coveka u Parizu... ali NJole ima extra tretman kakav ima Nadal Glavu dajem da ce isto ovako biti za Nadala u finalu. Posto ce ovog ocigledno da otrese
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ajde unforced da razumem (mora da rizikuje protiv Noleta) ali kad mu je pri tome i prso prvi servis, on nema nikakve sanse.Bumo videli kako ce ici dalje.
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jel rano da kažem da Novak igra jako lepo :D .bacicu ti bombu na kucu! :D
Recommended Posts