freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 jebote, dok sam dosao s posla kuci, ovaj vec zavrsio i treci set @JLP, swedski akcioni, molicu lepo :P
Jean-Luc Picard Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 @JLP, swedski akcioni, molicu lepo :PMeni je bitno da ti znaš šta sam mislio....
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Poceli, Rodja je nastavio da servira tamo gde je stao prosle godine :(
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Pa za Noleta bas nisam siguran, Rodja mu cita prvi servis kao bukvar, a tek drugi...
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 pa zato i kazem da je nastavio di je stao prosle godine :lol:al dobro je, oma vratio break... mada mora agrsivnije, previse forhenda sa sredine igra Pederer
Arkadija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Novak već stigao da izgubi jedan gem, a onda i da ga odmah vrati.Šta se to desilo, pa da jedan meč prenose na B92, a ovaj ide na Prvoj?Ja inače gledam na Eurosportu, ali čisto me zanima :)
burekdzija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ahhh Nole mu malo pokazuje kako ce da igra na Vimbldonu i na olimpijadi, kakav napad slajs bh na liniju pa onda volej opet na liniju... (usralo ga )
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Novak već stigao da izgubi jedan gem, a onda i da ga odmah vrati.Šta se to desilo, pa da jedan meč prenose na B92, a ovaj ide na Prvoj?Ja inače gledam na Eurosportu, ali čisto me zanima :)neam pojma, ja gledam canal+ streaming bez komentatora. uzivanje :)
bergasa19 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Novak već stigao da izgubi jedan gem, a onda i da ga odmah vrati.Šta se to desilo, pa da jedan meč prenose na B92, a ovaj ide na Prvoj?Ja inače gledam na Eurosportu, ali čisto me zanima :)Isti vlasnik obe tv daje na znanje koja je vaznija.
tsva Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Novak bi morao da batali ponos i koncentrise se iskljucivo na Pedererov bekend.
Recommended Posts