Jump to content
IGNORED

Roland Garros P-b-P

Ros

Recommended Posts

Posted

pocelo je pocelo... ajmo Pico!

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

146

• iDemo

89

• Time Crisis

53

• burekdzija

52

Posted (edited)
pocelo je pocelo... ajmo Pico!
monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se. Edited by Takanohana
Posted
monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se.
Da, Monako je pico :)
Posted
monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se.
u pravu si, zajebo sam :DFerreru je Ferru ako se ne varam, sto mu dodje gvozdje na spanskom, tako nesto... nije ni bitno :)dobar start Ferrera, lagano uzeo oba gema na svoj servis, stigao do izjednacenja na Rafin... samo treba da ostane sto duze :D
Posted

prva se sa nekim likom namontirala na rg a ala mats :isuse: kaže dotični kako je na fedovom treningu sve bila čista opuštencija, a kod noleta zabrinutost ... htela sam da gađam tv zbog skota angry.gif takođe reče kako je mekinro izjavio da je meč fed-nole finale pre finala :blink:

Posted (edited)

bogami meni ovo do sada izmedju rafe i ferera deluje ko finale pre finala..pffff......

Edited by Takanohana
Posted

uh, omasio break loptu! pu!definitivno Rafa vise gresi na pocetku... dudo, opusti se, skuvaj rucak, imas dosta jos do NJoleta, cuvaj zivce tada da se nerviras :D

Posted

pu jebem ti kurac nadrogirani, opet nista! ali pritiska David, pritiska! ajmo majstore! (ne navijam da Rafa izgubi, zaista navijam da Ferrer dobije, zasluzio je :) )

Posted

Nadal oma prvu koristi :isuse: tztztztz

Posted

jebiga, Nadal posle 2-2 ubacio u trecu... match over :(

Posted
... dudo, opusti se, skuvaj rucak, imas dosta jos do NJoleta, cuvaj zivce tada da se nerviras :D
napravila sam taktičku grešku. skuvala ručak juče :P ej ljudi jel' vi ovde stvarno nešto očekujete ?vidim da sam i ja bila ničim izazvano optimista kada sam predvidela da će setovi da traju po sat vremena :isuse: ... naravno, nisam omašila ko bi dobio te setove cool.gif
Posted
ej ljudi jel' vi ovde stvarno nešto očekujete ?
ja i dalje ocekujem da Ferrer uzme set :P
Posted

Moze i neki rezultat tu i tamo da se umetne.Hvala