Čutura Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) pocelo je pocelo... ajmo Pico!monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se. Edited June 8, 2012 by Takanohana
Tolaa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 http://www.earthcam.com/france/paris/Pre 15 minuta ni oblacka, sad vec ne deluje bas sjajno.
Time Crisis Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se.Da, Monako je pico :)
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 monako je valjda pico?ovooga zovu gato, cini mi se.u pravu si, zajebo sam :DFerreru je Ferru ako se ne varam, sto mu dodje gvozdje na spanskom, tako nesto... nije ni bitno :)dobar start Ferrera, lagano uzeo oba gema na svoj servis, stigao do izjednacenja na Rafin... samo treba da ostane sto duze :D
duda Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 prva se sa nekim likom namontirala na rg a ala mats kaže dotični kako je na fedovom treningu sve bila čista opuštencija, a kod noleta zabrinutost ... htela sam da gađam tv zbog skota takođe reče kako je mekinro izjavio da je meč fed-nole finale pre finala
Čutura Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) bogami meni ovo do sada izmedju rafe i ferera deluje ko finale pre finala..pffff...... Edited June 8, 2012 by Takanohana
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 uh, omasio break loptu! pu!definitivno Rafa vise gresi na pocetku... dudo, opusti se, skuvaj rucak, imas dosta jos do NJoleta, cuvaj zivce tada da se nerviras :D
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 pu jebem ti kurac nadrogirani, opet nista! ali pritiska David, pritiska! ajmo majstore! (ne navijam da Rafa izgubi, zaista navijam da Ferrer dobije, zasluzio je :) )
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 jebiga, Nadal posle 2-2 ubacio u trecu... match over :(
duda Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ... dudo, opusti se, skuvaj rucak, imas dosta jos do NJoleta, cuvaj zivce tada da se nerviras :Dnapravila sam taktičku grešku. skuvala ručak juče :P ej ljudi jel' vi ovde stvarno nešto očekujete ?vidim da sam i ja bila ničim izazvano optimista kada sam predvidela da će setovi da traju po sat vremena ... naravno, nisam omašila ko bi dobio te setove
freakns Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ej ljudi jel' vi ovde stvarno nešto očekujete ?ja i dalje ocekujem da Ferrer uzme set :P
Recommended Posts