April Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Mislim da je Fedu polufinale RG '011 user koji se tesko ponavlja. Ne zato što on ne ume da odigra bolje od toga - o, ume itekako; ali ja ne mogu da verujem da može ponovo da dobije na ONAJ način, sa onim procentom ubačenih servisa i onim čišćenjem linija. Svoju količinu sreće je već iskoristio protiv Delpa i svakako je lakša meta za polufinale od španskih šljakodoktora, posebno posle čišćenja u Rimu. Tamo Rođu nije služila serva, ali su i Noletove lopte išle dovoljno duboko da stalno ima inicijativu, a i kik servis ga je baš hteo. Kik mu zasad ide i u Parizu, neće valjda baš sutra da pukne.I da: uvek kažem da neću više gledati te bogatune kako zarađuju još para i uvek slažem sebe. Kakva glupava, jebena zavisnost. Nije važno što ćemo uz tv protraćiti još jedan super sunčani junski petak, važno je samo da Nole stigne Lejvera.
bergasa19 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Meni gledanje vrhunskog tenisa nikako nije tracenje vremena. Ja u tome uzivam.
Time Crisis Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 I da: uvek kažem da neću više gledati te bogatune kako zarađuju još para i uvek slažem sebe. Kakva glupava, jebena zavisnost. Nije važno što ćemo uz tv protraćiti još jedan super sunčani junski petak, važno je samo da Nole stigne Lejvera.Potpis :D
April Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Meni gledanje vrhunskog tenisa nikako nije tracenje vremena. Ja u tome uzivam.Jebiga prijatelju, ništa manje uživao sam i u ilegalnim supstancama, čarima promiskuiteta i zaradi na tuđoj grbači. Ali nije daleko dan kad svojoj ćerki više neću biti najzanimljivija osoba na svetu i kad će mi biti krivo što taj privilegovani period nisam iskoristio još bolje i još intenzivnije.
bergasa19 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jebiga prijatelju, ništa manje uživao sam i u ilegalnim supstancama, čarima promiskuiteta i zaradi na tuđoj grbači. Ali nije daleko dan kad svojoj ćerki više neću biti najzanimljivija osoba na svetu i kad će mi biti krivo što taj privilegovani period nisam iskoristio još bolje i još intenzivnije.Ne razumem te nimalo. Kakve veze ima tenis sa nekim odlukama u zivotu.
April Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ne razumem te nimalo. Kakve veze ima tenis sa nekim odlukama u zivotu.Ukratko: previše sebe dajemo nekim svojim uživanjima kao što je tenis. Mislim da smo imali jedan topik na tu temu, pa ne bih sad da širim.Ovde se više žalim kako ne umem da se iskontrolišem. tenis je jednostavno jači od mene. Troll off.
duda Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 kad god je mats prognozirao da pobeđuje noletov protivnik, pobedio je nole.sada sam mirna
Mil@n Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Ja se samo nadam da neću ovde doći posle meča i reći I told u so. I dalje mislim da je Tsonga lakši meč ap za Novaka, vidJećemo sutra. Ne verujem ni da bi 1/4 finale izgledalo kako jeste, da se nije igralo pred njegovim navijačima. Edited June 7, 2012 by Glas RazumaN
tsva Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 kad god je mats prognozirao da pobeđuje noletov protivnik, pobedio je nole.sada sam mirna Ja ipak cekam "osecaj" Berda Gilberta jer ga jos nikada nije posluzio.
Time Crisis Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ^^Svi živi su odabrali Nadala, jel' to znači da će da izgubi? :P
April Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ^^Svi živi su odabrali Nadala, jel' to znači da će da izgubi? :PJa stavljam crvenu na Ferera. Nemam nikakav osećaj, samo se nadam da će časna starina konačno iskoristiti svoju životnu šansu.
Jean-Luc Picard Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ja stavljam crvenu na Ferera. Nemam nikakav osećaj, samo se nadam da će časna starina konačno iskoristiti svoju životnu šansu.Imaš kvotu 10,00 na današnji meč u Bet City-ju. To ti je otprilike i najbolje što možeš da nadješ...
duda Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 I dalje mislim da je Tsonga lakši meč ap za Novaka,+100ja nisam htela ni da se uključujem u raspravu o tome, mislim da je suvišna
Time Crisis Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 +100ja nisam htela ni da se uključujem u raspravu o tome, mislim da je suvišna Na papiru Sepi nije nikakv mečap za Novaka, pa je jedva dobio, jedno je teorija :)
Recommended Posts