Alphons Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 los Novak, Seppi odlican. zasluzeno mu skinuo set... ali krenuo je cini mi se da igra NJole sada. sa malim zakasnjenjem, ali jbg.pa zar nije igrao kada je bilo 3:0 u prvom ? ja sam tada izašao, sad se vratio, vidim rezultat i kao... WTF?!
Arkadija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Ah, šta je ovo. Sad sam se uključila, ali bolje da nisam. Jel Novaku smeta vetar ili je Sepi mnogo bolji no što je očekivao? Edited June 3, 2012 by Arkadija
burekdzija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 S obzirom da nekulturni Sepi nije hteo da chokeuje dva puta u jednom setu protiv takve velicine kao sto je Nole, ovde bi bilo najbolje da padne kisa. Odmah.
burekdzija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mislim ja sam samo izlapeli teniski starac, ali da li je toliki problem odigrati jednu jedinu bh paralelu???
Čutura Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 od prvog poena ima izraz na licu ko da ce da mre, koj mu je qracne vidim kako bi ovo moglo da ide u cetvrti set, o petom da ne pricamo :smoris:
burekdzija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 ne vidim kako bi ovo moglo da ide u cetvrti set, o petom da ne pricamo :smoris:Pa kisa, nije uzalud valjda tolike crkve podigao?
Garnirung Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 E quku, odoh malo na put, reko taman da stignem na treći (poslednji) set, kad ono, mož i da bude poslednji.Ajd sad, 3 lopte za brejk
Recommended Posts