burekdzija Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 i dobio prvi set Samo ne verujem da ce telo izdrzati, mator je mnogo.
burekdzija Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Gaske Ako bude igrao 75% od ovoga, Endi ga je ugasio.
freakns Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 pokido je jebote. gledao sam ga malo u prvom kolu protiv nekog sklja, i izgledao je otprilike kao u prvom setu protiv Haasa, klasicni Gasquet znaci... ali od pola treceg seta, kada je krenulo sve da ulazi, ajme a Nadal je dosadniji od NJoleta <_<
burekdzija Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nisam odavno video da neko igra 90+ minuta u visokom tempu i da ne napravi nijednu gresku.Bh viner paralela iz trka unazad???
burekdzija Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 a bogami i Julija... :(Ne videh davno iritantniju pojavu od Julije (veceras)
Jean-Luc Picard Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ne videh davno iritantniju pojavu od Julije (veceras)Ništa što freak/Ana terapija ne može da izleči....
freakns Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ništa što freak/Ana terapija ne može da izleči....ti bi gledao mene i Anu? :Dnego, ko ce da kontaktira Anu? da joj objasnimo da je sve to za srpski tenis, psihicko zdravlje PPP forumasa i slicno?
KennyDalglish Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zenski tenis :o kakvi su ovo rezultati Radvanska, treca na svetu, pocisti Venus, onda nju Kuznjecova razbije 6:1, 6:1, a sad Kuznjecova izgubi prvi set od Erani sa krompiricem
freakns Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 pa dosta je sto si rekao da je Radwanska 3. na svetu. dalje nema sta da se prica :D
Arkadija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Da je Martina Navratilova nešto mlađa, ove devojke bi sve izgubile sa 0 :D
freakns Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 los Novak, Seppi odlican. zasluzeno mu skinuo set... ali krenuo je cini mi se da igra NJole sada. sa malim zakasnjenjem, ali jbg.
Recommended Posts