June 2, 201212 yr pokido je jebote. gledao sam ga malo u prvom kolu protiv nekog sklja, i izgledao je otprilike kao u prvom setu protiv Haasa, klasicni Gasquet znaci... ali od pola treceg seta, kada je krenulo sve da ulazi, ajme a Nadal je dosadniji od NJoleta <_<
June 2, 201212 yr Nisam odavno video da neko igra 90+ minuta u visokom tempu i da ne napravi nijednu gresku.Bh viner paralela iz trka unazad???
June 2, 201212 yr Ne videh davno iritantniju pojavu od Julije (veceras)Ništa što freak/Ana terapija ne može da izleči....
June 2, 201212 yr Ništa što freak/Ana terapija ne može da izleči....ti bi gledao mene i Anu? :Dnego, ko ce da kontaktira Anu? da joj objasnimo da je sve to za srpski tenis, psihicko zdravlje PPP forumasa i slicno?
June 3, 201212 yr Zenski tenis :o kakvi su ovo rezultati Radvanska, treca na svetu, pocisti Venus, onda nju Kuznjecova razbije 6:1, 6:1, a sad Kuznjecova izgubi prvi set od Erani sa krompiricem
June 3, 201212 yr pa dosta je sto si rekao da je Radwanska 3. na svetu. dalje nema sta da se prica :D
June 3, 201212 yr los Novak, Seppi odlican. zasluzeno mu skinuo set... ali krenuo je cini mi se da igra NJole sada. sa malim zakasnjenjem, ali jbg.