Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Name: Roland GarrosCategory: Grand SlamPlace: Paris, FranceDate: 27.05.2011-10.06.2011Draw Size: S-128 D-64Surface: ClayTicket Hotline: +33/8 2665 0000Tournament director: Gilbert YsernGrand Slam, to be or not to be

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

25

• Jean-Luc Picard

21

• duda

16

• freakns

15

Posted

To be, naravno, i to u velikom stilu ;) Btw @mod, mislim da nam dosta jedan topik za ovo :)

Posted
To be, naravno, i to u velikom stilu ;) Btw @mod, mislim da nam dosta jedan topik za ovo :)
uvek imam dva topika.jedan za generalno komentarisanje, a drugi play-by-play za komentarisanje tekucih meceva.
Posted

Ja bio ultra optimista do Rima. Sad više nisam....:(

Posted
ih bre pa gde su slike
Roland_Garros.jpg
idi tamo navijaj za VJa baksuze :fantom:
Posted
Bah, prošle godine je gazio sve redom, pa izgubio od Federera ni manje ni više, koji do tada nije mogao da se sastavi na šljaci, ili je bar tako izgledalo. I da je pobedio u Rimu opet ne znači ništa :)
Posted

Itekako znači u Rafinoj glavi....

Posted

rose, daj preimenuj jedan od topica, ovaj description ne pomaze kad se gleda s pocetne strane foruma.

Posted
Itekako znači u Rafinoj glavi....
Samo neka Novak odigra kao što zna, lako se vrate strahovi u glavu :P
Posted

agreedudo, na ovom forumu se otvaraju teme smekerski sa sto manje reci :D ja se navikla :fantom: naravno, to be :lala:

Posted

pa ok, moj post ionako ne otvara temu.neće im pasti kruna sa glave zbog malo slika -_-

Posted (edited)
Samo neka Novak odigra kao što zna, lako se vrate strahovi u glavu :P
Složićemo se da je ono od prošle godine, što je na kraju krajeva i sabilo te strahove u glavu, ipak nedostižan ideal. Ove godine, na svojoj omiljenoj podlozi, jedva je dobio finale i to samo zahvaljujući tim strahovima. Da ih nije bilo, izgubio bi. Šta misliš šta će biti na omiljenom turniru i omiljenoj podlozi onog drugog, sad kad tih strahova više nema.... Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Znači sutra žreb.Jel to što je Nadal pobedio u Rimu i izbijo na drugo mesto znači i da on u Parizu drugi nosilac?Nadam se da je tako ali svakako u polufinalu treba izbeći 3-eg... :ajde: