dunja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ocekujem par zanimljivih konferencija za stampu, po koji clanak u vezi toga sta je radio na zurkama i efektivan scenski nastup pre ispadanja u polufinalu.ja ocekujem tog magarca na bini u prestonici azerbejdzana ^_^
steins Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QSx0WCiDzDE:D ajd što je pesma nenormalna. (i plagirana)al ja jedva čekam da vidim Antonije Pušić Vs Jurovižn Hajp šoudaun. Tu će se u konačnici presuditi jeli nindža ili mindža.
hefaca Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 sjajno, carski... i ne treba magarac, zeljko je dovoljan
stoka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Za Ramba bi trebalo da glasaju svi evropski antiglobalisti i evroskeptici. Teorijski, Rambo je prvi favorit Evrosonga ...Problem je jedino u tome što antiglobalisti i evroskeptici preziru, pa prema tome, i ne prate Evrosong. To obožavaju globalisti i evrofanatici. I gejevi, naravno ... Mada iznenađujuća pobeda satanističkog finskog benda Lordi pre neku godinu na Evrosongu odškrinjuje vrata i takvoj mogućnosti da Rambo trijumfuje ... Edited March 18, 2012 by stoka
Gonzo Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 šaljenje, books of knjige style. lokal ekipa će ga hejlovati i umirati od smeha njegovom subverzivnom delovanju, strendžeri naravno ništa od toga neće kontati i percepiraće ga kao i ostalu jurovižon egzotiku, na kraju potpuni debakl i jedno od poslednjih mesta.
Frank Pembleton Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 šaljenje, books of knjige style. lokal ekipa će ga hejlovati i umirati od smeha njegovom subverzivnom delovanju, strendžeri naravno ništa od toga neće kontati i percepiraće ga kao i ostalu jurovižon egzotiku, na kraju potpuni debakl i jedno od poslednjih mesta.PR magovi i razni savetnici po CG svrsavaju na "skrivene poruke"...
aram Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 lokal ekipa će ga hejlovati i umirati od smeha njegovom subverzivnom™ delovanju, strendžeri naravno ništa od toga neće kontati+1tacno tako prosao ovde na koncertu. al' bice opet blizu sredine, pokupice glasove ex-yu zemalja.a i sta fali, vazno da se on dobro zajebava. i draze mi je da on i magnifico uzmu pare od drzave nego neki makadami :D
*edited by mod Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Koliko sam ja skapirao Rambo je fasovao polufinalno vece bez ex-yu zemalja tako da ce biti pravo cudo ako dodje do finala uopste.
Lynn Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Hvala Rambou.Prolazim danas pored bilborda za neku priv.bolnicu Euromedik (no ad intended) i citam Neuromedik. Edited March 18, 2012 by Lynn
aram Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 @pavllllepa mislim da to nema veze, imaju pravo glasa bez obzira da li ucestvuju
*edited by mod Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ima veze. Za finale svi imaju pravo glasa a za polufinalne veceri samo oni koji ucestvuju.
Takeshi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) dogodice mu se isto sto i sebastienu tellieru u beogradu, kao koncept, podsmevanje ... pa izadje pred 10000 ljudi u dvorani i nekoliko stotina miliona gledalaca, i bude tuzno i neprijatno. Edited March 18, 2012 by Takeshi
stoka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 dogodice mu se isto sto i sebastienu tellieru u beogradu, kao koncept, podsmevanje ... pa izadje pred 10000 ljudi u dvorani i nekoliko stotina miliona gledalaca, i bude tuzno i neprijatno.Misliš na ovo?http://www.youtube.com/watch?v=tqnFSDNHnyIMeni nije bilo neprijatno. Nastup je baš bio upečatljiv, a koliko se sećam, nije loše prošao ni prilikom glasanja ...Inače opasna stvar i moj favorit na tom Evrosongu ...
Recommended Posts