Jump to content
IGNORED

Evrovizija 2012

Roger Sanchez

Recommended Posts

Posted
http://www.youtube.com/watch?v=az7NlG0IqxsMuzika: Florent Boshnjaku, Tekst: Rona Nishliu, Orkestroi: Florent Boshnjaku
Biography: Rona Nishliu is a famous albanian singer & performer superstar from Kosovo.She was born in Mitrovica (August/25/1986)
Počelo je... :fantom:
  • 4 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoka

113

• Frank Pembleton

71

• Feindouno

70

• hattori

68

Posted

sad sam slušala ramba na radiju pa sam čula da se tako zove ta njegova pesma za evroviziju

Posted

Haha, zezas? Je l' su pustili i pesmu ili neki njen deoili je sam on govorio?

Posted
Haha, zezas? Je l' su pustili i pesmu ili neki njen deoili je sam on govorio?
:lolol: ludaknisu ništa pustili, valjda to ni ne sme... gostovao je u nekoj emisiji o ekologiji pa je govorio uglavnom o ekologiji i biznisu, a na kraju ga je novinarka pitala za pesmu. rekao je da je to hip hop pesma sa primesama turbo folka i da se zove euro neuro :lol:
Posted (edited)

ma garant je jos nije ni napravio :lol:

Edited by aram
Posted

+1Slika je odlicna. Rekao je da promovise prirodne lepote Crne Gore. Gde ces bolje slike. Uostalom, jel bolje da ti pukne guma u lepom ili u ruznom okruzenju?

• 3 weeks later...
Posted (edited)
a nije nesto. a i los je snimak tj zvuk na snimkumislim da kad bi crna gora mogla da glasa za sebe, ne bi glasala za ovu rambovu stvar. al svakako osvezenje u odnosu na lanad moju, nonejmove, molitve kurce i palce Edited by sherman
Posted

U pravu je bio aram, ovo je 100% sklepao pred dolazak u ovu emisiju!Bolestina u njegovom stilu, bar nije odstupio od sebe -_-:lol:

Posted

uništava sistem iz unutra...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...