May 18, 201212 yr pa to nisu filmovi koje mrziš, to su filmovi koje nisi gledao.Gospodare sam počeo da gledam, pa sam odustao, bilo mi dosadno. A Potera sam pokušavao da gledam kad sam ga video na nekoj TV, ali nisam imao živaca za to.On topic: Policijska akademija, prva 3 dela znam napamet. Edited May 18, 201212 yr by Sam Spade
May 18, 201212 yr Highlander II: The Quickening Pobogu, kako???Ja obožavam Highlander-a, ali ovo je blasfmija!!!Inače, čuo sam da postoji neki director's cut dvd koji je navodno sasvim solidan. Ali Highlander je prejeben film. I soundtrack i sve. Mislim da sam ga gledao bar 15 puta. Prejako. Edited May 18, 201212 yr by Syme
May 19, 201212 yr Ne razumem sad to pitanje "kako"U pravu si, ova igra može opstati jedino uz don't ask don't tell policy :) Edited May 19, 201212 yr by Syme
May 22, 201212 yr Ovo mi danas pade na pamet, mada nisam siguran da spada sasvim u ovu kategoriju, mozda je vise gilti plezr. Jer, i sam svestan mana ovog filma, ipak volim da ga pogledam. Incognito
June 2, 201311 yr Romanticne komedije.Doduse sad i nije neka sramota kao u mojim Black/Goth tnejdzerskim godinama.