Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Nego deco lepo prodivanismo danas, ali opet pocinjem da pizdim od citanja pubertetskih idiotizama, stoga se ponovo povlacim na kuvanje i fotografiju.

• Replies 8k
  • Views 649.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
I za koje svi znaju da su gej, i koji nikada nisu imali bilo kave probleme zbog toga.
Da ne preterujes malo.
Možda, samo pamtim niz njegovih istupa pred kraj karijere kad je otkrio boga, pa hodočašće do Jeruzalema na 5 strana u nekom od mesečnika, manastiri, tihovanja itd
hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.
Nema na čemu, i drugi put. :thumbsup: (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)
Svi imaju gej prijatelje
ja nemam!
  • Author

pa ti si gej prijatelj :)

Nema na čemu, i drugi put. :thumbsup: (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)
bolje nemoj

imam i ja neke uznemirujuce fotke za pravoverne

A4UiggZCcAAshwH.jpg

ja nemam!
+1Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Zanimljivo je da po bazenutm, još ima šanse da će se prajd desiti (57:56 za). Tesno, ali optimizam!

Da ne preterujes malo.
nimalo.

nadam se da organizatori nece ostati na ovome:

Član organizacionog odbora "Parade ponosa" Boban Stojanović je obraćajući se gostima na otvaranju izložbe preneo pozdrave autorke, a zatim pročitao otvoreno pismo premijeru i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, na koje ga je, kako je rekao, inspirisalo jutrošnje obraćanje patrijarha Irineja javnosti.Stojanović je, između ostalog, pozvao Dačića da spreči patrijarha Irineja "da krši ljudska prava i propagira homofobiju".
umjesto da krene u obracun sa drzavom zbog zabrane ustavom garantovanog prava.

Edited by morgana

Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
:thumbsup:
Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
ja nemam!
Mislim da je burek sekcija zrela za temu muško-gejsko prijateljstvo.

sex-erotika-lepotice podforum? šta je sledeće? brendiranje sajta, gde god klikneš ideš na Stubove kulture ili mesaru Matijević a uča daje intervju za Kurir i priča o ravijenom bizmis-modelu.365 lepih dana će preneti...