Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Nego deco lepo prodivanismo danas, ali opet pocinjem da pizdim od citanja pubertetskih idiotizama, stoga se ponovo povlacim na kuvanje i fotografiju.
Halvard Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.I za koje svi znaju da su gej, i koji nikada nisu imali bilo kave probleme zbog toga.
dillinger Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Da ne preterujes malo.Možda, samo pamtim niz njegovih istupa pred kraj karijere kad je otkrio boga, pa hodočašće do Jeruzalema na 5 strana u nekom od mesečnika, manastiri, tihovanja itd
svashtabezneshto Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.Nema na čemu, i drugi put. (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)
yolo Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nema na čemu, i drugi put. (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)bolje nemoj
El Guapo Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ja nemam!+1Послато са RACERII користећи Тапаток 2
giuseppe Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zanimljivo je da po bazenutm, još ima šanse da će se prajd desiti (57:56 za). Tesno, ali optimizam!
morgana Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) nadam se da organizatori nece ostati na ovome: Član organizacionog odbora "Parade ponosa" Boban Stojanović je obraćajući se gostima na otvaranju izložbe preneo pozdrave autorke, a zatim pročitao otvoreno pismo premijeru i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, na koje ga je, kako je rekao, inspirisalo jutrošnje obraćanje patrijarha Irineja javnosti.Stojanović je, između ostalog, pozvao Dačića da spreči patrijarha Irineja "da krši ljudska prava i propagira homofobiju".umjesto da krene u obracun sa drzavom zbog zabrane ustavom garantovanog prava. Edited October 4, 2012 by morgana
pacey defender Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu. ja nemam!Mislim da je burek sekcija zrela za temu muško-gejsko prijateljstvo.
garcia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 sex-erotika-lepotice podforum? šta je sledeće? brendiranje sajta, gde god klikneš ideš na Stubove kulture ili mesaru Matijević a uča daje intervju za Kurir i priča o ravijenom bizmis-modelu.365 lepih dana će preneti...
Recommended Posts