Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nego deco lepo prodivanismo danas, ali opet pocinjem da pizdim od citanja pubertetskih idiotizama, stoga se ponovo povlacim na kuvanje i fotografiju.

Posted
Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
I za koje svi znaju da su gej, i koji nikada nisu imali bilo kave probleme zbog toga.
Posted
Da ne preterujes malo.
Možda, samo pamtim niz njegovih istupa pred kraj karijere kad je otkrio boga, pa hodočašće do Jeruzalema na 5 strana u nekom od mesečnika, manastiri, tihovanja itd
Posted
hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.
Nema na čemu, i drugi put. :thumbsup: (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)
Posted

pa ti si gej prijatelj :)

Posted
Nema na čemu, i drugi put. :thumbsup: (Potrudiću se da saznam o čemu se radi.)
bolje nemoj
Posted
ja nemam!
+1Послато са RACERII користећи Тапаток 2
Posted

Zanimljivo je da po bazenutm, još ima šanse da će se prajd desiti (57:56 za). Tesno, ali optimizam!

Posted (edited)

nadam se da organizatori nece ostati na ovome:

Član organizacionog odbora "Parade ponosa" Boban Stojanović je obraćajući se gostima na otvaranju izložbe preneo pozdrave autorke, a zatim pročitao otvoreno pismo premijeru i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, na koje ga je, kako je rekao, inspirisalo jutrošnje obraćanje patrijarha Irineja javnosti.Stojanović je, između ostalog, pozvao Dačića da spreči patrijarha Irineja "da krši ljudska prava i propagira homofobiju".
umjesto da krene u obracun sa drzavom zbog zabrane ustavom garantovanog prava. Edited by morgana
Posted
Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
:thumbsup:
Posted
Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
ja nemam!
Mislim da je burek sekcija zrela za temu muško-gejsko prijateljstvo.
Posted

sex-erotika-lepotice podforum? šta je sledeće? brendiranje sajta, gde god klikneš ideš na Stubove kulture ili mesaru Matijević a uča daje intervju za Kurir i priča o ravijenom bizmis-modelu.365 lepih dana će preneti...