zorglub Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) muželožnička povorka? wtf?lepo pričam da ne treba se zove prajd nego gej litijaDrugo srce Srbije Edited October 3, 2012 by zorglub
zorglub Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.+1
stoka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 E to je Tomasevic A onaj desno od njega, kome se ne vidi lice, je isto neki dvometraš, bivši košarkaš ... možda Paspalj ...
Verterdegete Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Mc9qhvNSXI4
kobni zelaya Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Mc9qhvNSXI4 To što je on izgovorio realno liči na Joneska.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
teacher Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To što je on izgovorio realno liči na Joneska.Meni liči na review Drivea...
dillinger Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 e pa nek se i on tera u tri lepe picke materine. uostalom sta ocekivati od coveka koji je deo djidove ekipe.Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.
kobni zelaya Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Meni liči na review Drivea...Rivju drajva je to i još mnogo toga....
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.
bergasa19 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.Da ne preterujes malo.
stoka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.Verujem da bi gej populaciji mnogo značilo da ih je podržao Aca Kosica ...
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.Mislim da je bilo nešto eksplicitnije od te priče o gej prijateljima, ako nije već podržao i gej brak. Sećam se da me prilično iznenadilo.Edit: Edited October 3, 2012 by Syme
Recommended Posts