Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
muželožnička povorka? wtf?lepo pričam da ne treba se zove prajd nego gej litija
Drugo srce Srbije :Hail: Edited by zorglub
Posted
hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.
+1
Posted
E to je Tomasevic :fantom:
A onaj desno od njega, kome se ne vidi lice, je isto neki dvometraš, bivši košarkaš ... možda Paspalj ...
Posted
u duhu teme, fastaj kolbas
:)
Posted
hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.
Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
Posted
To što je on izgovorio realno liči na Joneska.
Meni liči na review Drivea...
Posted
e pa nek se i on tera u tri lepe picke materine. uostalom sta ocekivati od coveka koji je deo djidove ekipe.
Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.
Posted
Meni liči na review Drivea...
Rivju drajva je to i još mnogo toga....
Posted

O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.

Posted
Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.
Da ne preterujes malo.
Posted
O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.
Verujem da bi gej populaciji mnogo značilo da ih je podržao Aca Kosica ...
Posted

Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.

Posted (edited)
Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
Mislim da je bilo nešto eksplicitnije od te priče o gej prijateljima, ako nije već podržao i gej brak. Sećam se da me prilično iznenadilo.Edit:
Edited by Syme