October 3, 201212 yr muželožnička povorka? wtf?lepo pričam da ne treba se zove prajd nego gej litijaDrugo srce Srbije Edited October 3, 201212 yr by zorglub
October 3, 201212 yr E to je Tomasevic A onaj desno od njega, kome se ne vidi lice, je isto neki dvometraš, bivši košarkaš ... možda Paspalj ...
October 3, 201212 yr http://www.youtube.com/watch?v=Mc9qhvNSXI4 To što je on izgovorio realno liči na Joneska.
October 3, 201212 yr hvala do neba na ovom postu. Stariji forumasi znace zasto.Znam čak i ja. Ako ne grešim, upravo smo, u tarantino stilu, saznali šta je bilo na početku one Pejsijeve priče.
October 3, 201212 yr e pa nek se i on tera u tri lepe picke materine. uostalom sta ocekivati od coveka koji je deo djidove ekipe.Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.
October 3, 201212 yr O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.
October 3, 201212 yr Pa on je poznati religiozni fanatik, ne znam čemu čuđenje.Da ne preterujes malo.
October 3, 201212 yr O, jebem ti, pa daj nek se neki bivši sportista zajebe, pa podrži prajd. Svjevremeno je Divac ao jednu super izjavu na b92, u smislu, ma da, pa to je potpuno okej, ja imam puno gej prijatelja, to sasvim normalna stvar. Ali bilo bi super kad bi se u ovako nekoj situaciji pojavio glavom i bradom.Verujem da bi gej populaciji mnogo značilo da ih je podržao Aca Kosica ...
October 3, 201212 yr Author Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.
October 3, 201212 yr Svi imaju gej prijatelje, i ti prijatelji nekako se uvek zalome da spadaju bas u one koji nisu za paradu.Mislim da je bilo nešto eksplicitnije od te priče o gej prijateljima, ako nije već podržao i gej brak. Sećam se da me prilično iznenadilo.Edit: Edited October 3, 201212 yr by Syme