Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
ne moras biti istok pavlovic da bi spoznao koliki je kreten boban stojanovic. pun mi je inboks na fejsbuku slika njegove ukrucene kurcine. poserem mu se u aktivizam.
Jbg, možda si sam kriv, ako si na profilnoj fotki na fejsu pokazao goli torzo ... Ili si okačio puno fotki sa mora gde si samo u kupaćim ...Bobiška samo hoće da spoji lepo sa korisnim ... Edited by stoka
Posted

kome se digne na moj goli torzo, treba da ide odmah da se leci. u crkvu.

Posted (edited)
subota, 6. oktobar 2012. u 20h ParadaHomofobični bivši kriminalac, ratni veteran dolazi u situaciju da sarađuje sa gej aktivistom i stavi se u zaštitu prvog PRIDE-a u Srbiji. Nemoguće prijateljstvo između geja i homofoba, Radmila i Limuna, metafora je za moguće razumevanje i komunikaciju između ljudi, bez obzira na njihovu seksualnu, versku ili nacionalnu pripadnost.Radmilo i Mirko su gej par koji neprekidno doživljava neprijatnosti od homobičara u Beogradu. Radmilo, želi da živi diskretno kao veterinar i da ne ističe svoju seksualnu orijentaciju. Ipak, on podržava svog partnera Mirka, čiji je san da organizuje prvi uspešan PRIDE u Beogradu, što je gotovo nemoguća misija.U Radmilov i Mirkov život ulazi neobičan par - Limun, bivši kriminalac i ratni veteran, danas vlasnik male agencije za zaštitu i njegova verenica Biserka, vlasnica kozmetičkog salona. Kada Biserka pozove Mirka da joj organizuje venčanje, dolazi do sudara dva sveta.Zbog žene koju voli Limun prihvata da mu poslodavci budu ljudi koje prezire, a uskoro će prihvatiti i da im obezbedi zaštitu kako bi nesmetano mogli da održe Paradu ponosa.SLIKAparada11.jpgUloge: Nikola Kojo, Miloš Samolov, Goran Jevtić, Hristina Popović, Mlađa Andrejević, Nataša Marković, Toni Mihajlovski, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Relja PopovićRežija: Srđan Dragojević
http://www.prva.rs/s...080/Parada.htmlizvinite ako je bilo, otićići ću lično u Štab Dveri da se samoprijavim Edited by dvb-t manijak
Posted
kome se digne na moj goli torzo, treba da ide odmah da se leci. u crkvu.
ajde, ajde medvedicu, nisi ti tako los :wub:
Posted

Малобројни окупљени грађани (међу којима и прослављени кошаркаш Дејан Томашевић) поздравили су представнике Двери.IMG_6617.jpg

Posted
Juče videh klince od nekih dvanaestak godina kako dele letke dveri.Postoji li neko kome može da se prijavi zloupotreba dece u političke svrhe?
naravno, mozes prijaviti ivici dacicu. 1502275982441c44a00f5aa622758130.jpg1586899449441c0b3d69719633081389.jpg
Posted

Ајде, зар ово није завршена прича. Може lock или чекате 6-и?Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Posted
Малобројни окупљени грађани (међу којима и прослављени кошаркаш Дејан Томашевић) поздравили су представнике Двери.IMG_6617.jpg
Gde je na slici Tomasevic :unsure:
Posted

Cenim da je prvi s leva pored drveta, ako im se nije pričinilo.

Posted
Gde je na slici Tomasevic :unsure:
kako bese onaj vic...."deco, Lenjin je u Finskoj".
Posted

Za stolom, prvi s leva, ugojio se otkad ne trenira...

Posted

Pre nekih sedam osam godina (mislim da je bilo rano proleće 2005-e), u klubu ''havana'' bio je neki modni party.Među mnogim zvanicama bila je Ksenija Pajčin sa svojim gay prijateljem. Kako je pomenuti klub vlasništvo (u to vreme bio, sad ne znam) Andrije Draškovića, on je nekako procenio da je najboljeda svoje obezbeđenje (tabadzije) okuplja tu, da ne bi pravili sranja po gradu, damage control.Jednom od tabadzija je jako smetao taj gay lik. Nasranuo je na njega, a onda je Ksendza nasrnula na tabadziju.Naravno, dobila je fina batine. Beogradski ''krem'' se nije mešao, glavni iz pomenutog obezbeđenja je smirio kolegu, Ksenija je otišla krvava, ali zadovoljna, spasila je svog gay prijatelja velikog združenog tabanjanja.Ovom društu je potrebno više Ksenija (da ne bude zabune, ne mislim uopšte na njene muzičke uradke, ne poznajem ih), više strejt ljudi koji će da zarizikuju sve, pa i svoj fizički integritet da bi sprečilu apsolutnu huliganizaciju.Ovo više nije problem lgbt populacije, ovo je problem svih nas.