Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Tupav, pizdunski, jajarski, praznoglav i nesolidaran narod. Hijene među ostalim mesožderima. Jednom rečju, govna.
+2taj dio svijeta je samo za jesti cevape, piti pivo i ispraznjavati najprimitivnije ljudske nagone...milina - nema nigdje bolje... sve ostalo je jedna losa kopija izdrkanog kurtona kineske proizvodnje...
Posted (edited)
Upravo. Dobar tekst. Svetosavlje nije nikakva dugotrajna srpska tradicija, nego novovekovna ideološka konstrukcija sastavljena po ugledu na slične sa Zapada.
Dobar, samo mi se čini da je i to kod nas stiglo zaobilaznim putem tj. preko Rusije i tamošnjih sličnih pojava tog vremena koje su već odradile i spajanje s pravoslavljem. Za konfuziju je opet kriva sama srpska desnica koja o svojim simbolima i vrednostima ne vodi ni najmanje računa. Interes SPC i Glišića da svoje ideje prodaju pod Nemanjićke je jasan, ali višedecenijsko ćutanje o tome krugova na koje se kolega Praslin ugleda, baš i nije.Zato i imamo šta imamo, Velimirović = Sv. Sava, Mišićeva šapka postala Mladićeva itd... Edited by dillinger
Posted
Не вреди ти, џаба се трудиш. ;)
izvini jbg, nemam ja ni vremena a ni zivaca da smisljam pametnije postove radi 1 Праслинa ;)
Posted
Наравно да не мислим да је свако ко је за Прајд некритичан према ЕУ. Моје неслагање са Симеом је и настало из чињенице да не желим да пристанем на такву врсту једноумља.
Ma daj, Prasline, ti si jedini u ovoj rapravi koji je uopšte i spomenuo EU.
Posted

Mi smo narod kao i svaki drugi narod, i nema mesta uvredama na racun nas samih. Na kraju krajeva pricate i o samima sebi. Srbi imaju problem sa drustvenom elitom. Elita vodi i odlucuje, vecina prati i samo zeli da zivi svoj zivot. Dakle, preokrete od 180% pravi elita, a ljudi samo prate u ocajnom uverenju da ce konacno da zive normalno.

Posted (edited)
+2taj dio svijeta je samo za jesti cevape, piti pivo i ispraznjavati najprimitivnije ljudske nagone...milina - nema nigdje bolje... sve ostalo je jedna losa kopija izdrkanog kurtona kineske proizvodnje...
auu... ovo i ono laronovo ni ja ne bih bolje srocio :D Edited by garoviks
Posted
izvini jbg, nemam ja ni vremena a ni zivaca da smisljam pametnije postove radi 1 Праслинa ;)
Биће пре да се ради о недостатку памети пошто си имање живаца и времена демонстрирао у три неуспешна покушаја.
Posted
Ma daj, Prasline, ti si jedini u ovoj rapravi koji je uopšte i spomenuo EU.
Није тачно.
Posted (edited)
Није тачно.
Okej. Pred ovakvom elokvencijom, stvarno je teško ne zanemeti. Edited by Syme
Posted (edited)

blic objavio ko generiše bezbed(o)nosne rizike i rešio nedoumice1349296283_big.jpg

Edited by Lezilebovich
Posted
Ti si ceo sazdan od cistog govneta!!
:lolol:
1919891948506c76fd4f690292829432_v4%20big.jpg
auu mile... drugar sa studentskog prostesta. kud polude onakav čovek...
Posted
mislim, mrakacim. zaista po beogradu zadjem na sve strane kad odem i primetila sam da bas nikako ne uspevam da naletim na te neke tradicionaliste, nacionaliste, pa ni fasiste (osim dobro kad mi dverasi dele letke na ulici). znam kurtu i murtu koji su dziberana na kub, ali im se jebe zivo za pravoslavlje i srpstvo...nekako mislim da je ta vecina prenaduvana, pa cak i ako vecina ne treba da bude nikakav argument ozbiljnom premijeru.
Koga spontano spomenu Srbi ( i stanovnici par drugih drzava, poredjenja radi) kad ih se upita koga ne bi hteli da imaju za komsiju?feee.png(podaci iz world values survey, 2006).U prehodnoj anketi, iz 2001, homoseksualce je kao nepozeljne komsije navelo nesto malo preko 50% stanovnika Srbije i Crne Gore. Elem, zatucanosti ima, i to sve vise i vise.
Posted
Mi smo narod kao i svaki drugi narod, i nema mesta uvredama na racun nas samih. Na kraju krajeva pricate i o samima sebi. Srbi imaju problem sa drustvenom elitom. Elita vodi i odlucuje, vecina prati i samo zeli da zivi svoj zivot. Dakle, preokrete od 180% pravi elita, a ljudi samo prate u ocajnom uverenju da ce konacno da zive normalno.
Ta elita ipak ne pada sa Marsa među sasvim obične i ni po čemu različite Srbe, već dolazi direktno iz njihovih redova. Nisu postavljeni spolja, ovde su odgojeni, oblikovani, obrazovani i na kraju izabrani ili prećutno prihvaćeni. Narod koji takve nitkove ustoliči za elitu ima ozbiljan problem prvo sam sa sobom, pa tek onda sa tom elitom.
Posted
da ste malo manje bili u dresovima i manje se drzali za ruke verovatno bi izostala takva reakcija huligana. isto ste krivi.
ko mi kriv kad mi žena nema sise i razume se u fudbal
Posted
Što reče Oljica Vladan Glišiću - ne treba.
posto kao i mnogi koristis google mesto mozga mogao bi bolje da proguglas i da vidis i da se itekako radi. imas odlican tekst o tome na sajtu National Public Radio. radi se o dobrom procentu abortusa koji se izvode na taj nacin u vrlo kasnim terminima mnogo kasnijim nego u srbiji i vecini evropskih zemalja. u tom periodu je svaki oblik abortus vrlo problematican i za vecinu pobornike prava na abortus, jer prerano rodjene bebe imaju verovatnocu od 10 do 20% da prezive.