fonTelefon Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 od kada je to kurcasti papa postao neki moralni kompas?!uzas cak i u fckn england.
Krampa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Даде га Борусија, сада опет могу да вам се посветим.+1Не могу да верујем да европском парламенту и разним њиховим комисијама очигледно јесте.Ужас.Ужас je kada papa pedofil ima vecu moralnu vrednost nego 1 iskonskii svetosavac
renne Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ne zajebavaj, pa šta je bilo?Pa pobedismo Nemce i krenuli do Džakarte, ili Dabića više se ne sećam, da proslavimo, i držali se za ruke, a pošto smo bili u dresovima ovi idioti pomisliše da su svemuškarci, i stadoše na sred raskrsnice Studentske i Tošinog bunara da nas biju. Ja naravno odmah krenuo u odbranu, pokupiše se u kola i odoše, srećom, neko bi bio mrtav u svakom slučaju. Pisao sam ja već opširno o tome
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pa pobedismo Nemce i krenuli do Džakarte, ili Dabića više se ne sećam, da proslavimo, i držali se za ruke, a pošto smo bili u dresovima ovi idioti pomisliše da su svemuškarci, i stadoše na sred raskrsnice Studentske i Tošinog bunara da nas biju. Ja naravno odmah krenuo u odbranu, pokupiše se u kola i odoše, srećom, neko bi bio mrtav u svakom slučaju. Pisao sam ja već opširno o tomeUh, daj link, da vidim jel ste svi živi i zdravi :)
fonTelefon Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 A evo i Bokana.da li treba da ti kacim slike partial birth abortion i vest da maticar vencao troje u brazilu. uostalom to je tradicionalni oblik braka. a ovdasnja legenda sa foruma je odavno predlozila vencavanje sa kucnim ljubimcima.
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) @renneMa izmisljas, nisu ovde gejevi ugrozeni. Edited October 3, 2012 by Marko M. Dabovic
Прслин Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ponovicu pitanje: kakve veze ima EU sa ovom pricom? Cini mi se kao da verujes da svako ko je za Prajd po defaultu mora biti i nekritican prema EU. Vec sam sretao taj stav ali ne ocekujem ga od tebe.Наравно да не мислим да је свако ко је за Прајд некритичан према ЕУ. Моје неслагање са Симеом је и настало из чињенице да не желим да пристанем на такву врсту једноумља.
henrik larsson Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 mislim, mrakacim. zaista po beogradu zadjem na sve strane kad odem i primetila sam da bas nikako ne uspevam da naletim na te neke tradicionaliste, nacionaliste, pa ni fasiste (osim dobro kad mi dverasi dele letke na ulici). znam kurtu i murtu koji su dziberana na kub, ali im se jebe zivo za pravoslavlje i srpstvo...nekako mislim da je ta vecina prenaduvana, pa cak i ako vecina ne treba da bude nikakav argument ozbiljnom premijeru.O tome i pričam. Jedina konstanta ovog naroda je ta da u svakom trenutku izabere najpogrešnije rešenje, i da ga je lako okrenuti za 180 stepeni u samo nekoliko godina. I da nikad nema, niti je bilo ikakve ideologije. Ovo je država u kojoj levica nikad nije kapirala šta je levica, desnica nije imala pojma šta je desnica, nego se usvajao miš meš od svega sa stola u zavisnosti od toga kakav vetar duva (tj kakav vetar je nametnut). Zato kod desnice imamo kvazimodo mešavine Nikolaja Velimirovića, nacional socijalizma, svetosavlja™ i četništva, kod levice mešanje socijalizma, komunizma i anarhizma, i tako to. Jedino što su sad ovi drugi u debeloj manjini, pa to ne upada u oči, ali nije mnogo trebalo da prođe od vremena kad su babe i panduri pankerima i pederima jebali majku fašističku i optuživali ih za razaranje tekovina revolucije, do situacije kada se dešava to isto, samo su sad u pitanju porodične vrednosti™ i pravoslavlje.Tupav, pizdunski, jajarski, praznoglav i nesolidaran narod. Hijene među ostalim mesožderima. Ujedno i razlog što ovde nikad neće moći da se desi neki masovni protest, makar iz potpuno pogrešnih pobuda, osim ako ne bude debelo instruiran i poguran. Jednom rečju, govna.
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Наравно да не мислим да је свако ко је за Прајд некритичан према ЕУ. Моје неслагање са Симеом је и настало из чињенице да не желим да пристанем на такву врсту једноумља.onda si mnogo lose skontao sajma, ali da mu ne advokatisem, objasnice ti on sam vec.
Прслин Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ужас je kada papa pedofil ima vecu moralnu vrednost nego 1 iskonskii svetosavacНе вреди ти, џаба се трудиш. ;)
renne Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Uh, daj link, da vidim jel ste svi živi i zdravi :)Živi i zdravi i poudali se :). ko će iskopati link iz 2010 :), ako te ne mrzi kopaj, tamo negde jun 2010, kad su igrali Nemačka-Srbija.Inače uvrede su bile najtrašnije, umrite pederi, mamu vam piiip pedersku i celokupan repertoar
Bakemono Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O tome i pričam. Jedina konstanta ovog naroda je ta da u svakom trenutku izabere najpogrešnije rešenje, i da ga je lako okrenuti za 180 stepeni u samo nekoliko godina. I da nikad nema, niti je bilo ikakve ideologije. Ovo je država u kojoj levica nikad nije kapirala šta je levica, desnica nije imala pojma šta je desnica, nego se usvajao miš meš od svega sa stola u zavisnosti od toga kakav vetar duva (tj kakav vetar je nametnut). Zato kod desnice imamo kvazimodo mešavine Nikolaja Velimirovića, nacional socijalizma, svetosavlja™ i četništva, kod levice mešanje socijalizma, komunizma i anarhizma, i tako to. Jedino što su sad ovi drugi u debeloj manjini, pa to ne upada u oči, ali nije mnogo trebalo da prođe od vremena kad su babe i panduri pankerima i pederima jebali majku fašističku i optuživali ih za razaranje tekovina revolucije, do situacije kada se dešava to isto, samo su sad u pitanju porodične vrednosti™ i pravoslavlje.Tupav, pizdunski, jajarski, praznoglav i nesolidaran narod. Hijene među ostalim mesožderima. Ujedno i razlog što ovde nikad neće moći da se desi neki masovni protest, makar iz potpuno pogrešnih pobuda, osim ako ne bude debelo instruiran i poguran. Jednom rečju, govna.Aplauz.
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 I od mene plusjean za larona, i odjavljujem se uz parolu: emigrirati, a ne paradirati. Nije vredno truda.
renne Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 I od mene plusjean za larona, i odjavljujem se uz parolu: emigrirati, a ne paradirati. Nije vredno truda.plus jean na plus jean, ali bez odjavljivanja, rano je prijatelju
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 da li treba da ti kacim slike partial birth abortion i vest da maticar vencao troje u brazilu. uostalom to je tradicionalni oblik braka. a ovdasnja legenda sa foruma je odavno predlozila vencavanje sa kucnim ljubimcima.Što reče Oljica Vladan Glišiću - ne treba. The term "partial-birth abortion" is primarily used in political discourse — chiefly regarding the legality of abortion in the United States.[6] The term is not recognized as a medical term by the American Medical Association[7] nor the American College of Obstetricians and Gynecologists.[8] This term was first suggested in 1995 by Congressman Charles T. Canady, while developing the original proposed Partial-Birth Abortion Ban.[9][10] According to Keri Folmar, the lawyer responsible for the bill's language, the term was developed in early 1995 in a meeting among herself, Charles T. Canady, and National Right to Life Committee lobbyist Douglas Johnson.[11] Canady could not find this particular abortion practice named in any medical textbook, and therefore he and his aides named it.[12] "Partial-birth abortion" was first used in the media on 4 June 1995 in a Washington Times article covering the bill. There is debate over use of the term "partial-birth abortion". Those who oppose the term consider it a political term used to frame the argument in a way which is favorable to those who seek greater legal restrictions, or a total ban, on this or all abortion procedures, and have called the alleged political framing "partial truth abortion".
Recommended Posts