Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 zanimljivo je da mnogi moji poznanici iz nisa nisu voleli sto je ovaj izabran za patrijarha "zato sto se po gradu prica da je peder". :DDa, da, i da je bio u vezi s Vojkanom Mitićem! True story.
Krampa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Папа Јован Павле Другиod kada je to kurcasti papa postao neki moralni kompas?! uzas
Agni Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja sam ipak bliži ovom Beowlovom tumačenju. Ovo naše nema nikakve veze sa ruskom stogodišnjom zabranom Prajda, koju je donela vlast koja iskreno veruje u to što radi, u državi u kojoj su takve stvari duboko ukorenjene. I ovde se uopšte ne radi o dubokoj fašizaciji društva, ja sam potpuno ubeđen da bi svi ti koji danas trube o porodičnim vrednostima bili mirni ko bubice, da je Prajd recimo održan protekle dve godine, uz rutinsku intervenciju policije i pravosuđa. Kao što sam ubeđen da bi i ove godine takođe bio održan sa minimumom gluposti, samo da je neki EU zvaničnik poslao ponudu koja se ne odbija™. Očas bi bezbednosni rizici splasnuli i poslali bismo sliku u svet™.Kao što sam već jednom napisao, svaki do jednog člana ove i prethodne vlade bi se stao na čelo povorke u kostimu zečice, samo kada bi procenio da će time namaći koji procenat glasova ili izvući neku kratko do srednjeročnu korist bilo kog tipa.To je i moje misljenje, vlast podilazi dominantnoj vecinitm koristeci huligane kao izgovor, cime se kao nusposledica huligani ohrabruju da i ubuduce prete nasiljem, postajuci tako vremenom sve bolji i bolji izgovor, sve dok ih jednog lepog dana ne bude toliko da paradu zaista nece biti moguce odrzati bez prolivanja krvi i tenkova na ulicama.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pa da. ovde mrzi dveri a prikuplja kvotove za diskusiju kod njih na sajtu.... ni pajkić nije otišao u london da citaocima "iskre" propoveda novi holivud nego u SKC medju панковце.i bilo je zabavno dok neki njegovi studenti dramaturgije nisu 1991. zavrsili na ratistu, kao arkanovci....U pravu si, igračka plačka.
Прслин Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Даде га Борусија, сада опет могу да вам се посветим. od kada je to kurcasti papa postao neki moralni kompas?!uzas+1Не могу да верујем да европском парламенту и разним њиховим комисијама очигледно јесте.Ужас.
MayDay Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To je i moje misljenje, vlast podilazi dominantnoj vecinitm koristeci huligane kao izgovor, cime se kao nusposledica huligani ohrabruju da i ubuduce prete nasiljem, postajuci tako vremenom sve bolji i bolji izgovor, sve dok ih jednog lepog dana ne bude toliko da paradu zaista nece biti moguce odrzati bez prolivanja krvi i tenkova na ulicama.pa to je ono sto sam ja rekla. jeste da kad u datom momentu zateknes zatucani narod, pa zatucani narod svojim specificnostima isporuci zatucane institucije...ali da umesto dacica sedi neki manje pijan i vise vispren, kroz institucionalno delovanje bi umanjio zatucanost naroda. ovako, ima da se zavrsi samoispunjujucim prorocanstvom. mislim, mrakacim. zaista po beogradu zadjem na sve strane kad odem i primetila sam da bas nikako ne uspevam da naletim na te neke tradicionaliste, nacionaliste, pa ni fasiste (osim dobro kad mi dverasi dele letke na ulici). znam kurtu i murtu koji su dziberana na kub, ali im se jebe zivo za pravoslavlje i srpstvo...nekako mislim da je ta vecina prenaduvana, pa cak i ako vecina ne treba da bude nikakav argument ozbiljnom premijeru.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Aha, dobro.To je neki krajnji cilj sa kojim ja uopšte nisam upoznat, niti sam ga ikada ranije čuo, pročitao ili naslutio. Bilo bi lepo da imaš nešto što podržava ovu tezu, a da nije argument tipa "pa to svako zna".
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Даде га Борусија, сада опет могу да вам се посветим.+1Не могу да верујем да европском парламенту и разним њиховим комисијама очигледно јесте.Ужас.ponovicu pitanje: kakve veze ima EU sa ovom pricom? Cini mi se kao da verujes da svako ko je za Prajd po defaultu mora biti i nekritican prema EU. Vec sam sretao taj stav ali ne ocekujem ga od tebe.
renne Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ruku na srce, 1 na 1 okršaja nije bilo, uglavnom je to grupica mandrila i 1 za koga se opravdano sumlja™ da je gej. Viteški i fer. Skoro difolt.Sećate se da sam još 2010 pričao da su napali Tanju i mene, blizu Džakarte, zato što je Tanja bila u dresu reprezentacije pa su mislili da je muško, njih pet-šest mandrila (pobedili nemačku na svetskom, bio i gazza kod nas taj dan)
fonTelefon Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 sta od ovog sa slike nije tacno? upravo se tako i desava.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Sećate se da sam još 2010 pričao da su napali Tanju i mene, blizu Džakarte, zato što je Tanja bila u dresu reprezentacije pa su mislili da je muško, njih pet-šest mandrila (pobedili nemačku na svetskom, bio i gazza kod nas taj dan)Ne zajebavaj, pa šta je bilo?
Aće Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 poslao ponudu koja se ne odbija™. kad ekipa srs-sps dobije potpuni zamah, i zadise punim plucima, dobicemo mi nesto drugo sto necemo moci da odbijemo, jer nemamo ni rv ni pvo :D
Verterdegete Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 mislim, mrakacim. zaista po beogradu zadjem na sve strane kad odem i primetila sam da bas nikako ne uspevam da naletim na te neke tradicionaliste, nacionaliste, pa ni fasiste (osim dobro kad mi dverasi dele letke na ulici). znam kurtu i murtu koji su dziberana na kub, ali im se jebe zivo za pravoslavlje i srpstvo...nekako mislim da je ta vecina prenaduvana, pa cak i ako vecina ne treba da bude nikakav argument ozbiljnom premijeru.Oni i jesu manjina. Vecina razmislja kao jaje, odn. ni oni sami ne znaju sta misle o tome.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 sta od ovog sa slike nije tacno? upravo se tako i desava.A evo i Bokana.
Recommended Posts