Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Da mi je da na RTS-u ovako nesto vidim.http://youtu.be/oTj7TKYAYSo

• Replies 8k
  • Views 649.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

blic malo skace pred rudu, ali je to i dobro. sutra je taj navodno glavni sastanak oko bezbednosti.no, da ne propustimo nove branioce srpske casti, srpski sabor zavetnici. sve je tu, i kulturna bastina na kosovu, i tajna vecera, i sodoma i gomora. najsuperija je mejl adresa [email protected]
ss.zavetnici... :lolol:bolje biti sjeban u dupe, nego u glavu...

pa jebem im mrtvu majku, govnari smrdljividokle više ovako?

Još dugo.+1
Od Utiska sam u fazonu, prajde, tužni prajde, kad se tebe setim, ne bih da ti pevam, već bih da te svetim!Nemam strpljenja više za svađanje i ubeđivanje s kretenima, sad sam za empejčeve metode ulične borbe.

dok se ne prestane i sa idejom organizovanja prajda.ova zabrana može i na Strbijn pobedijo.

Pazi kad se ta ekipa stvarno lozi na srednji vijek, vitezove, simbole, dzidza bidze..... A imaju vise od 9 godina.

Nevrovatno je kako se ta zatucanost uvuče duboko u rulju i neće da ode. U subotu šetam Dablinom, moderni grad evropske uspešne zemlje 21. veka, ma deluje kao raj. I onda naiđe par stotina pro choice protestanata, oće da se legalizuje nešto oko abortusa. Nisam ni stigao da se dovoljno šokiram da se neki ljudi bore za nešto što je čak i u Srbiji potpuno normalno i toliko prisutno kao da postoji od nastanka sveta a krenu lavina potisnutog, konzervativnog besa. Kurve, ubice beba, lezbače... I nisu samo lokalna duhovna braća naše dece, negoduje se i u Brabour kaputima, mladi japiji zgađeno skreću pogled, baje i deke ih gledaju ko nas onomad tokom studentskog protesta... Ne mogu se vekovi jebanja u mozak gumicom obrisati. Pa od jednog silovanja ostaje doživotna trauma, de neće od vekovnog, sistematskog...+1

Pazi kad se ta ekipa stvarno lozi na srednji vijek, vitezove, simbole, dzidza bidze..... A imaju vise od 9 godina.
breivik_knight_960684i.jpg

Edited by Syme

silom prilika upoznao sam jednog od tih likova, pravio je sebi venčanje ispred nekog manastira, sa prstenovima koje su kopije prstenova kneza Lazara, a svatovi su bili obučeni u srednjovekovnu odeću/džakove a la Boldrik, pojalo se (!) neko srednjevokovno zapomaganje, a venčao ih je neki hijerarhijski visok sveštenik.I posle homoseksualci bolesni...
breivik_knight_960684i.jpg
kolko meni on lici na rahmetli slobu milosavljevica
Da mi je da na RTS-u ovako nesto vidim.http://youtu.be/oTj7TKYAYSo
Trebaš vidjeti kako je Sanader ponižavao Stankovića jučer.
Trebaš vidjeti kako je Sanader ponižavao Stankovića jučer.
Ne bih se slozio.
Klizimo u diktaturu primitivizma.
ja već godinama slutim seljaštvo.