bergasa19 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Da mi je da na RTS-u ovako nesto vidim.http://youtu.be/oTj7TKYAYSo
hattori Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 blic malo skace pred rudu, ali je to i dobro. sutra je taj navodno glavni sastanak oko bezbednosti.no, da ne propustimo nove branioce srpske casti, srpski sabor zavetnici. sve je tu, i kulturna bastina na kosovu, i tajna vecera, i sodoma i gomora. najsuperija je mejl adresa [email protected] ss.zavetnici... :lolol:bolje biti sjeban u dupe, nego u glavu...
belch Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 pa jebem im mrtvu majku, govnari smrdljividokle više ovako?
dig_chohano Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 pa jebem im mrtvu majku, govnari smrdljividokle više ovako?Još dugo.+1
Turnbull Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 pa jebem im mrtvu majku, govnari smrdljividokle više ovako?Od Utiska sam u fazonu, prajde, tužni prajde, kad se tebe setim, ne bih da ti pevam, već bih da te svetim!Nemam strpljenja više za svađanje i ubeđivanje s kretenima, sad sam za empejčeve metode ulične borbe.
Lezilebovich Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 dok se ne prestane i sa idejom organizovanja prajda.ova zabrana može i na Strbijn pobedijo.
nautilus Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Pazi kad se ta ekipa stvarno lozi na srednji vijek, vitezove, simbole, dzidza bidze..... A imaju vise od 9 godina.
dig_chohano Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nevrovatno je kako se ta zatucanost uvuče duboko u rulju i neće da ode. U subotu šetam Dablinom, moderni grad evropske uspešne zemlje 21. veka, ma deluje kao raj. I onda naiđe par stotina pro choice protestanata, oće da se legalizuje nešto oko abortusa. Nisam ni stigao da se dovoljno šokiram da se neki ljudi bore za nešto što je čak i u Srbiji potpuno normalno i toliko prisutno kao da postoji od nastanka sveta a krenu lavina potisnutog, konzervativnog besa. Kurve, ubice beba, lezbače... I nisu samo lokalna duhovna braća naše dece, negoduje se i u Brabour kaputima, mladi japiji zgađeno skreću pogled, baje i deke ih gledaju ko nas onomad tokom studentskog protesta... Ne mogu se vekovi jebanja u mozak gumicom obrisati. Pa od jednog silovanja ostaje doživotna trauma, de neće od vekovnog, sistematskog...+1
Turnbull Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) Pazi kad se ta ekipa stvarno lozi na srednji vijek, vitezove, simbole, dzidza bidze..... A imaju vise od 9 godina. Edited October 1, 2012 by Syme
Kelt Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Pazi kad se ta ekipa stvarno lozi na srednji vijek, vitezove, simbole, dzidza bidze..... A imaju vise od 9 godina.silom prilika upoznao sam jednog od tih likova, pravio je sebi venčanje ispred nekog manastira, sa prstenovima koje su kopije prstenova kneza Lazara, a svatovi su bili obučeni u srednjovekovnu odeću/džakove a la Boldrik, pojalo se (!) neko srednjevokovno zapomaganje, a venčao ih je neki hijerarhijski visok sveštenik.I posle homoseksualci bolesni...
ToniAdams Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kolko meni on lici na rahmetli slobu milosavljevica
player_zgb Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Da mi je da na RTS-u ovako nesto vidim.http://youtu.be/oTj7TKYAYSo Trebaš vidjeti kako je Sanader ponižavao Stankovića jučer.
radisa Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kolko meni on lici na rahmetli slobu milosavljevicaČovek je neuništiv, vratiće se on već nekako, pa zadužio je onoliko MIška, red je da mu vrati...Uzgred, gde je, šta radi..
bergasa19 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Trebaš vidjeti kako je Sanader ponižavao Stankovića jučer.Ne bih se slozio.
garcia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Klizimo u diktaturu primitivizma.ja već godinama slutim seljaštvo.
Recommended Posts