dunja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) sajt Zveri: Откривамо: Богохулна изложба у оквиру геј параде!Слике поменуте изложбе могу се видети на овом линку(УПОЗОРЕЊЕ: НИЈЕ ЗА МЛАЂЕ ОД 18 ГОДИНА, И ОСОБЕ ОСЕТЉИВОГ ЗДРАВЉА И ДУШЕ!)Слике "представљају" следеће хришћанске празнике: Цвети – Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим Распеће на Велики Петак Богојављење – Крштење Господа у Јордану Јудин пољубац – Хватање Господа у Гетсиманском врту на Велики Четвртак Васкрсење Рај Благовести Божић Последња Вечера – Велики Четвртак Преображење Господње на гори Таворској Велики Петак - Пут боли до Голготе Скидање са Крста на Велики Петак svidja mi se ovaj edukativni momenat saopstenja (obratiti paznju na izbor reci za boldiranje ^_^) Edited September 30, 2012 by Quince
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Рај :s_w:Pa moraju prvo da objasne ljudima, da bi ovi shvatili da su uvređeni. Edited September 30, 2012 by Syme
bigvlada Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kemp.Može li mi neko, rečnikom primerenim prilikom obraćanja detetu od pet godina, objasniti šta znači dotični izraz?
Turnbull Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Kič, pa mnogo. Ali sa svešću o kičosti. Takođe, dobar način da opravdaš očajne modne izbore.A: Li, čoveče, sa tim podvučenim rukavima sakoa izgledaš kao Don Džonson iz Majami Vajs! Šta ti bi, ideš na maskenbal?B: Budalo, to je kemp.
sailorman Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Takođe, dobar način da opravdaš očajne modne izbore. :DOvo ja radim.
pere urban x Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ima li neke nade da se u iranu odrzi prajd u skorije vreme?http://www.charonboat.com/item/56
InvisibleLight Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Može li mi neko, rečnikom primerenim prilikom obraćanja detetu od pet godina, objasniti šta znači dotični izraz?uglavnom svojstven gej populaciji ( 'kemp je laz koja govori istinu' - u smislu da je to nacin (poseban nacin,jel) ispoljavanja u javnosti onog sto su homoseksualci skrivali - svoju prirodu) ali ne nuzno - afektiranje, 'umestnicki',samosvesni kich, preterivanje, autoironija...filip kor kaze da ko pita sta je kemp nece nikada spoznati :Dima u toj knjizi abecedno lista kemp ljudi, pojava, ostvarnje kroz istoriju.zaboravih ime izvesne gospodje pomenute u knjizi, fascinantan lik i delo i vrištući kemp u izjavi kada je prvi put videla partenon, uzbudila se i prokomentarisala : 'ah, bež, moja omiljena boja!' :lolol:ako treba da ti objašnjavam taj osećaj i humor nikad nećeš detektovati kemp :D
pere urban x Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 homojongerenboot, february 19, 2007. The special homojongerenboot, or homo youngsters boat, in the traditionally colorful and festive Canal Pride boat parade - to be held this year on August 4 during three days of Pride celebrations and events - will be reserved for youth between the ages of 12 and 16, according to the Dutch national news agency ANP, and the youngsters will be accompanied on the boat by their parents.Zasto je postalo skoro nemoguce pronaci tekstove i fotografije broda Under 16? Netherlands gay youth under the legal age of consent of 16 won a significant victory last week when Amsterdam Mayor Job Cohen finally gave his approval to a special boat for such youngsters in the annual Canal Pride gay boat parade through the city center's famous waterway, an event that needs a city permit to take place.The mayor, from the Partij van de Arbeid (PvdA, or Dutch Labor Party), had initially refused permission for the youth boat, according to the national daily newspaper De Volkskrant, expressing doubts about involving "that vulnerable group" in the annual procession. But Cohen changed his mind after meeting with Frank van Dalen, the chairman of COC The Netherlands, the world's oldest LGBT group, founded in 1946. http://direland.typepad.com/direland/2007/02/dannys_boat_und.html
Ryan Franco Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kako tripuješ da neko cenzuriše internet, leba ti?
pere urban x Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kako tripuješ da neko cenzuriše internet, leba ti?Ne tripujem nista, samo pitam.Secam se da sam pre par godina kada je bilo sveopste uspaljivanje na tu temu, nalazio fotografije tog broda, kao i gomilu tekstova.Sada skoro nista ne moze da se nadje, par zaostalih recenica iz 2007 i to je sve.
Lezilebovich Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) cenim tvoju otvorenost, ali možda bi bilo bolje da ovakve stvari (traženje slika gay dece od 12-16 godina na brodu) zadržiš za sebe Edited October 1, 2012 by Lezilebovich
ficfiric Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Bruno, samo trazi slike, imas moju podrsku za ovaj tvoj izliv na gay teme. Zasto bi ostatak foruma bio uskracen za tvoje verbalno-fotografske bravure?Dete je mazeno, pazeno, a sad je i prohodalo pa pocelo da otkriva svet i van Istorije. Samo napred Bruno!
kim_philby Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kako tripuješ da neko cenzuriše internet, leba ti?to moze samo elton djon the gej don.
Aće Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 i dverjanin glisic je sinoc imao pune dzepove slika sa golim muskarcima.
Recommended Posts