Turnbull Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dakle, da sam ja neki guru militantnih desničarskih organizacija, predložio bi da se, u cilju sprečavanja ovakvih ad hoc gej performansa, formiraju tročlane straže koje bi patrolirale centrom grada i reagovale na ovakve pokušaje ...Naravno, da ne budem pogrešno shvaćen, kao neko ko ima organizatorske sposobnosti, pokušavam za svakog da pronađem najbolju strategiju, kako bi njegova misija bila uspešna. i isto kao što ovo predlažem desničarima, imam i par efikasnih predloga za gej lobiste da i njihova borba bude delotvornija ...Mene ideologije ne interesuju, već samo odnos sredstvo - cilj ...
palfoot Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) šta fali? dobro, muzika i đuskanje su malo glupi al ajdlepo je izrezirano, a ima i bozaanski osvrt iz odozgornje perspektive :) imah danas super osecaj pri iznapusavanju jednog dverjanina koji je pokusavao da mi turi letak sa "globalnim zagejavanjem" & njegova priceless zbunjenost u trenutku. primecujem da medju homofobima postoji neki lav-hejt prema azdejkovicu, pomalo kao sa uzivanjem u lezbejskim poljupcima. hajde da ga ubijemo ali ipak mu se malo i divimo kao dostojnom protivniku, sick bastard je "covek", jedan od nasih, ekstremista a jezik uvreda i dobrih "fazona" (fistovanje sa Nikom Vujicicem) svakako ostavlja jaci utisak no miju-miju ljudskopravasko metiljavljenje (ko kad klinci proveravaju ko im je dovoljno 'tough' da bi usao u njihovo drustvo) Edited September 29, 2012 by palfoot
Filipenko Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 ugnjetava me sto mi ta parada smeta da odem u crkvu,tj ne dozvoljava policija da odem u crkvu.smeta mi sto vrijedja moju vjeru.a to je inace ustavom zagarantovano pravo na vjeroispovjest i zabranjena je vjerska i nacionalna mrznja.za razliku od tzv seksualnih manjina,vjerske i nacionalne manjine se pominju u ustavu a te seksualne manjine ustav ne poznaje.smeta mi sto forsiraju blud i nemoral u inat narodu...
Zverilla Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Jbt, na kom jeziku pišu ovi iz Dveri?pa srbskim padezi su hit! ma to je neki provokator. vidis da pise latinicom... Edited September 30, 2012 by Zverilla
DarkAttraktor Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Zoran Torbica@torbica.@bobomeal je gay, ja hetero i nemamo problem i nećemo paradu ponosa :-)ovo sto radi boris milicevic uoci gay parade sa - cherry on the top, ovom akcijom - je moralni nitkovluk najgore vrste, ispod svake kritike, za osudu kompletne gradjanske javnosti i nesto sto bi trebalo da zapecati njegovu karijeru lgbt aktiviste. ja sam najiskrenije mislio da ce on da se drzi svog stava i da konzistentno sere nesto protiv parade neko vreme, ali i da ce se 10tak dana pred samu paradu primiriti i generalno truditi da bude sto nevidljiviji (pa cak i da ce radoznalno pratitii razvoj situacije i verovatno tiho podrzavati / drzati fige ne tolko za paradu kolko uspeh svojih saboraca). no ovo, da ce covek u potpunosti da kooptira sa Prvom Srbijom i da ce da glasno minira prajd nisam ocekivao uopste ! ovo je potpuna katastrofa.no, ako pogledate the big picture, tj. kako ovo sve moze izgledati spskoj javnosti - onda i nije sve tako strasno: a big picture je evo ga peder koji se okrenuo protiv pedera u predstavi sa svim zamislim intrinsicno-srspkim dramaturskim elementima koje voli nasa raja: vecito prokletstvo pedera Srba, inat, sizma, stab in the back, nemogucnost sloge, dva srpska pedera - tri strategije emancipacije... prava spanska serija srpska prica ! nezavisno od Milicevicevih motiva za ovaj manevar (bili oni politckoo-profiterski, neracionalni/ego-driven, bio ovo jedan blatant misjugement), ovo moze da bude i znacajan plus u humanizovanju lbgt zajednice i aproprijaciji u srpsko drustveno bice. mislim, evo ja sad mogu da zamislim nekoliko varijanti living-room razgovora sa tastom - pasivno-agresivnim homofobom - u vezi sa ovim u kojima cu joj prezentirati ove dogadjaje na nacin na koji ona najvise voli i na osnovu kojih ce sigurno zavoleti protagoniste ! Edited September 30, 2012 by DarkAttraktor
stoka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) ovo sto radi boris milicevic uoci gay parade sa - cherry on the top, ovom akcijom - je moralni nitkovluk najgore vrste, ispod svake kritike, za osudu kompletne gradjanske javnosti i nesto sto bi trebalo da zapecati njegovu karijeru lgbt aktiviste. ja sam najiskrenije mislio da ce on da se drzi svog stava i da konzistentno sere nesto protiv parade neko vreme, ali i da ce se 10tak dana pred samu paradu primiriti i generalno truditi da bude sto nevidljiviji (pa cak i da ce radoznalno pratitii razvoj situacije i verovatno tiho podrzavati / drzati fige ne tolko za paradu kolko uspeh svojih saboraca). no ovo, da ce covek u potpunosti da kooptira sa Prvom Srbijom i da ce da glasno minira prajd nisam ocekivao uopste ! ovo je potpuna katastrofa.no, ako pogledate the big picture, tj. kako ovo sve moze izgledati spskoj javnosti - onda i nije sve tako strasno: a big picture je evo ga peder koji se okrenuo protiv pedera u predstavi sa svim zamislim intrinsicno-srspkim dramaturskim elementima koje voli nasa raja: vecito prokletstvo pedera Srba, inat, sizma, stab in the back, nemogucnost sloge, dva srpska pedera - tri strategije emancipacije... prava spanska serija srpska prica ! nezavisno od Milicevicevih motiva za ovaj manevar (bili oni politckoo-profiterski, neracionalni/ego-driven, bio ovo jedan blatant misjugement), ovo moze da bude i znacajan plus u humanizovanju lbgt zajednice i aproprijaciji u srpsko drustveno bice. mislim, evo ja sad mogu da zamislim nekoliko varijanti living-room razgovora sa tastom - pasivno-agresivnim homofobom - u vezi sa ovim u kojima cu joj prezentirati ove dogadjaje na nacin na koji ona najvise voli i na osnovu kojih ce sigurno zavoleti protagoniste !Opa, cepanje među gejevima! Pri tom, ne mislim na ono "cepanje" ...Jbg, i srpski homoseksualci su dokazali da su pre svega Srbi, pa tek onda sve ostalo. Jer poznata je ona o srpskoj neslozi koja se reflektuje u izreci: Dva Srbina - tri partije ... Edited September 30, 2012 by stoka
DarkAttraktor Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 to ti pricam. ko da je neki dizajner situacija kliknuo na opciju 'srbify'
MayDay Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 imate dverjane kod londona dele letke. nije lose istovariti stres propisnim tretmanom zivih primeraka tih loulajfova.
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) ovo sto radi boris milicevic uoci gay parade sa - cherry on the top, ovom akcijom - je moralni nitkovluk najgore vrste, ispod svake kritike, za osudu kompletne gradjanske javnosti i nesto sto bi trebalo da zapecati njegovu karijeru lgbt aktiviste. ja sam najiskrenije mislio da ce on da se drzi svog stava i da konzistentno sere nesto protiv parade neko vreme, ali i da ce se 10tak dana pred samu paradu primiriti i generalno truditi da bude sto nevidljiviji (pa cak i da ce radoznalno pratitii razvoj situacije i verovatno tiho podrzavati / drzati fige ne tolko za paradu kolko uspeh svojih saboraca). no ovo, da ce covek u potpunosti da kooptira sa Prvom Srbijom i da ce da glasno minira prajd nisam ocekivao uopste ! ovo je potpuna katastrofa.no, ako pogledate the big picture, tj. kako ovo sve moze izgledati spskoj javnosti - onda i nije sve tako strasno: a big picture je evo ga peder koji se okrenuo protiv pedera u predstavi sa svim zamislim intrinsicno-srspkim dramaturskim elementima koje voli nasa raja: vecito prokletstvo pedera Srba, inat, sizma, stab in the back, nemogucnost sloge, dva srpska pedera - tri strategije emancipacije... prava spanska serija srpska prica ! nezavisno od Milicevicevih motiva za ovaj manevar (bili oni politckoo-profiterski, neracionalni/ego-driven, bio ovo jedan blatant misjugement), ovo moze da bude i znacajan plus u humanizovanju lbgt zajednice i aproprijaciji u srpsko drustveno bice. mislim, evo ja sad mogu da zamislim nekoliko varijanti living-room razgovora sa tastom - pasivno-agresivnim homofobom - u vezi sa ovim u kojima cu joj prezentirati ove dogadjaje na nacin na koji ona najvise voli i na osnovu kojih ce sigurno zavoleti protagoniste !Da, i ja imam podeljena osećanja. S jedne strane, skroz se slažem sa prvim pasusom, a s druge, nekako mi se čini da je to deo dijalektike ostvarivanja gej prava u tranzicionoj državi. Edited September 30, 2012 by Syme
cmrlj Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) a u zagrebu se na paradi lepo proveo Edited September 30, 2012 by cmrlj
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 a u zagrebu se na paradi lepo proveo Ček, jel ovo taj čuveni kemp, ili je on stvarno bio u Bogoljubovoj stranci?
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=CzkgPGo2tcwKako je mene ovo iznerviralo, ne mogu da opišem. Kakva moronska emisija, kakav moron ovaj Glišić, on lupeta kao navijen. Uh, jebote, otiš'o mi pritisak u 200. Edited September 30, 2012 by Syme
Aće Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 СНП Наши захтева од премијера Ивице Дачића и других чланова Владе Србије да одговоре на питање: какве везе догађаји попут „Сперма парти“, „Дилдоманија“ и слични имају са заштитом људских права и због чега полиција пружа заштиту таквим скуповима који ће се одржавати у клубовима и приватним становима у Београду током тзв. „Недеље поноса“.
Bane5 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) evo i njih.na danasnjoj utakmici na banjici su potvrdili "prioritete". Edited September 30, 2012 by Bane5
Recommended Posts