Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 649.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

kooojoj paradi ponosa? <_<

ako dolazi Jelko i ekipa, Dači ima da omogući paradu kako zna i ume.

Vrlo interesantan rasplet (ili pak zaplet, videće se)...

The plot thickens. Parada je avanzovala sa devete na prvu rupu.

dveri su u pravu kad ukazuju na skaradnost parade. pogotovo sad ako jelko dolazi, posto se on uvek pomokri celoj vlasti na glavu, kao u bionji sa balkona.

Dveri Srpske:Grupa muškaraca koja više razmišlja o seksu homoseksualaca nego većina homoseksualaca.
^_^

najavili su protest šestog ispred (gle čuda) zgrade vlade

najavili su protest šestog ispred (gle čuda) zgrade vlade
Sto bi u prevodu znacilo da posle ucesnika parade oni trenutno imaju najveci motiv da se ista odrzi.
26.09.12-Novi-Magazin-300x208.jpg

Interesantno je kako lako krše ustav zemlje koju navodno vole...Sve samo da bi videli kako je to lepo kad se izađe iz ormara, što oni nisu u stanju.

Upadljivo je da izuzev Dveri i pomalo NSPM, skoro niko ne diže frku oko Parade. Prošlogodišnje larmadžije Vidovdan i Novi standard, koji su se u međuvremenu uglavili kod SNS, ni da beknu. To mi izgleda kao dobar znak da je Pičkousti izgleda spreman da istera stvar do kraja.

Edited by Syme

bosko obradovic na sednici cacanske skupstine upravo trazi dopunu dnevnog reda da se lokalni parlament izjasni o paradi ponosa u beogradu."ja samo pitam da li mi mozemo da donesemo jednu deklaraciju o tome" :isuse: