hattori Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Danilo Ikodinović: Neću gej paradu u Beogradu!N. R. - 21. 09. 2012.20:05h Komentari (0)Sudeću po Danilovim statusima, nekadašnji sportista se oštro protivi održavanju gej parade- I ako parada bude u BG-u, molim sve ljude da se povuku u svoje stanove, navuku roletne i pustimo ih da prođu. To će ih najviše boleti - ovako je glasio prvi Dačin status na Tviteru, a zatim je nastavio u istom stilu.- Oni su samo užasno željni pažnje. Mi se napravimo da ne postoje, sačuvamo naš grad i oni onda odu svojim kućama da se ka**ju.Muka mi je da se svake godine tresemo od gejeva.. Pustimo ih u pi*ku materinu.. Prođu, ne gledamo ih, super su, ajd' zdravo.Pošto Dačine izjave i uvrede na Tviteru svaki put privuku veliku pažnju javnosti, verovatno će i ovog puta biti isto...A šta će pripadnici gej populacije reći na ovo, saznaćemo....
Mr.Mxyzptlk Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 kako smo puklihttp://www.youtube.com/watch?v=VNc3YFFD3Rg&feature=relmfu
*edited by mod Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Daca je pukao kao lajsna kada moze da kaze da se svake godine tresemo zbog gejeva :blink:Ali moram da priznam da bih licno voleo da ga bar pola protivnika parade poslusa sto se tice ostajanja u svoja 4 zida.
Wilde Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ikodinoviću bi neko mogao da kaže onu Čoserovu da ljudi koji žive u staklenim kućama ne bi trebalo da bacaju kamenje.
Turnbull Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Povraca mi se od BM. E, daj ukratko neki summary, ne mogu sad da gledam, a baš me zanima.
bergasa19 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 E, daj ukratko neki summary, ne mogu sad da gledam, a baš me zanima.Mora postepeno i ostali su cekali pa mozemo i mi verovatno 50-tak godina. Gde se zure organizatori parade, treba prvo drzavu da uredimo. Bolje ne gledaj samo ces se iznervirati.
Turnbull Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Uh, jebem ti. Pa on je bio među organizatorima parade 2010, zar ne?
bergasa19 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Da. Sada je u fazonu Jocica- Vi me pitate za trafiku dok Kosovo gori. Karikiram, ali to je sustina njegovog proseravanja.
Wilde Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Čekaj, nije valjda da je neko pomislio da je ovaj bednik u SPS da bi se borio za LGBT prava a ne iz lične koristi?
Tale Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Danas su oko pijace na Vidikovcu delili letke tipa "Ne gej paradi".Ej, neko je platio te ljude (mlade) i neko je dao pare da se to štampa?!
svashtabezneshto Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=22&nav_category=12&nav_id=645148Nadam se da je ovo samo lupetanje bahate budale.
Recommended Posts