Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

jbg, ne znam. onom ko je toliko lenj da iole promisli o glišićevim lupetanjima jednostavno nijedan javni nastup ne može da pomogne.niti je moguće ući sa glišićem u šibicarenje tezama. možda je stojanovićev nastup zapravo odličan.edit: verovatno je kobni u pravu

Edited by McCabe
Posted

Pa da, verovatno je glavno da se nastupi staloženo i razumno, što mu jeste uspelo, tako da se slažem.

Posted
Koji gazda? Koji pop? Podeli s nama te informacije koje imas.
ne znam za gazdu, ali crkva je nevski na dorćolu . Popove sam srećom pozaboravljao.
Posted (edited)

a, pa ne pratis, ovaj fejk manifest je dobio kod nacista status Protokola sionskih guzicara. to se deli, salje, komentarise naveliko.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

aaaaa, pa nisam znao da je vec tolko popularno postalo(sto je valjda dobro - dodje mu ko dokaz da nisam nazi ;) )

Posted (edited)
kakav moronluk
Deo gej populacije za bojkot Parade ponosaU Beogradu je sinoć osnovana "Inicijativa Gej Populacija" koja se zalaže za bojkot Parade ponosa.Kako je saopštio koordinator ove Incijative, Ladislav Kurina, njihov cilj je da javno izraze stav velike većine pripadnika gej populacije u Srbiji da Parada ponosa ne treba da se održi i da ovu i sve povezane aktivnosti pripadnici LGBT zajednice treba da bojkotuju.- Činjenica je da mi nemamo apsolutno nikakvu korist od održavanja Parade ponosa jer se svake godine pred njeno održavanje broj napada na pripadnike LGBT populacije znatno poveća, a većina građana forsiranje Parade vidi kao provokaciju. Parada negativno utiče i na javno mnenje po pitanju LGBT prava u zemlji. Jedinu korist od održavanja ove manifestacije imaju sami organizatori koji uspešno privuku veliku pažnju na sebe, ali mimo interesa celokupne LGBT zajednice čiji su interesi direktno ugroženi njenom promocijom i održavanjem - smatra Kurina.Novoosnovana Inicijativa poziva organizatore Parade ponosa da se okrenu "promovisanju sopstvenih prava na konkretan i opštekoristan način i da odustanu od promovisanja aktivnosti koje ne doprinose borbi za prava LGBT osoba već nanose štetu interesima gej populacije". Ovogodišnja Parada ponosa u beogradu zakazana je za 6. oktobar.
osim ako nisam nasela na neku podmetačinu, nadam se da je to slučaj Edited by funk soul sister
Posted

Sudeci po imenu koordinatora inicijative i po tome sto se vest pojavljuje samo na jednom sajtu rekao bih da je neka zajebancija.

Posted
Kako je saopštio koordinator ove Incijative, Ladislav Kurina
Meni ne deluje ubedljivo..Veliko izvinjenje ako se covek bas ovako zove ali mi jako vuce na Kit van Anala, Prepucija Primakova i Zaka Derpea iz gay OI.
Posted (edited)

kao što rekoh, nadam seedit: jeste fejk, sori na širenju đubreta

Edited by funk soul sister
Posted

sliku ukrali s ovog sajtahttp://sensoria.qguide.com/nice-lgbt-community-centre.php ti onlajn ajtovi objavljuju vest, bez ikakve provere???ja im posaljem vest u ime izmisljene organizacije s laznom slikom i imenima i oni objave tek tako? :isuse:

Posted

moguce..mada se slika moze naci preko obicnog google image search-a, tamo je neko preporucio neki drugi nacin