Ryan Franco Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) jbg, ne znam. onom ko je toliko lenj da iole promisli o glišićevim lupetanjima jednostavno nijedan javni nastup ne može da pomogne.niti je moguće ući sa glišićem u šibicarenje tezama. možda je stojanovićev nastup zapravo odličan.edit: verovatno je kobni u pravu Edited September 18, 2012 by McCabe
Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Pa da, verovatno je glavno da se nastupi staloženo i razumno, što mu jeste uspelo, tako da se slažem.
Lezilebovich Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Koji gazda? Koji pop? Podeli s nama te informacije koje imas.ne znam za gazdu, ali crkva je nevski na dorćolu . Popove sam srećom pozaboravljao.
Аврам Гојић Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 (edited) a, pa ne pratis, ovaj fejk manifest je dobio kod nacista status Protokola sionskih guzicara. to se deli, salje, komentarise naveliko. Edited September 19, 2012 by Marko M. Dabovic
Zverilla Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 aaaaa, pa nisam znao da je vec tolko popularno postalo(sto je valjda dobro - dodje mu ko dokaz da nisam nazi ;) )
belch Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) kakav moronluk Deo gej populacije za bojkot Parade ponosaU Beogradu je sinoć osnovana "Inicijativa Gej Populacija" koja se zalaže za bojkot Parade ponosa.Kako je saopštio koordinator ove Incijative, Ladislav Kurina, njihov cilj je da javno izraze stav velike većine pripadnika gej populacije u Srbiji da Parada ponosa ne treba da se održi i da ovu i sve povezane aktivnosti pripadnici LGBT zajednice treba da bojkotuju.- Činjenica je da mi nemamo apsolutno nikakvu korist od održavanja Parade ponosa jer se svake godine pred njeno održavanje broj napada na pripadnike LGBT populacije znatno poveća, a većina građana forsiranje Parade vidi kao provokaciju. Parada negativno utiče i na javno mnenje po pitanju LGBT prava u zemlji. Jedinu korist od održavanja ove manifestacije imaju sami organizatori koji uspešno privuku veliku pažnju na sebe, ali mimo interesa celokupne LGBT zajednice čiji su interesi direktno ugroženi njenom promocijom i održavanjem - smatra Kurina.Novoosnovana Inicijativa poziva organizatore Parade ponosa da se okrenu "promovisanju sopstvenih prava na konkretan i opštekoristan način i da odustanu od promovisanja aktivnosti koje ne doprinose borbi za prava LGBT osoba već nanose štetu interesima gej populacije". Ovogodišnja Parada ponosa u beogradu zakazana je za 6. oktobar. osim ako nisam nasela na neku podmetačinu, nadam se da je to slučaj Edited September 21, 2012 by funk soul sister
*edited by mod Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Sudeci po imenu koordinatora inicijative i po tome sto se vest pojavljuje samo na jednom sajtu rekao bih da je neka zajebancija.
SNARC Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Kako je saopštio koordinator ove Incijative, Ladislav Kurina Meni ne deluje ubedljivo..Veliko izvinjenje ako se covek bas ovako zove ali mi jako vuce na Kit van Anala, Prepucija Primakova i Zaka Derpea iz gay OI.
belch Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) kao što rekoh, nadam seedit: jeste fejk, sori na širenju đubreta Edited September 21, 2012 by funk soul sister
InvisibleLight Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 sliku ukrali s ovog sajtahttp://sensoria.qguide.com/nice-lgbt-community-centre.php ti onlajn ajtovi objavljuju vest, bez ikakve provere???ja im posaljem vest u ime izmisljene organizacije s laznom slikom i imenima i oni objave tek tako?
InvisibleLight Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 moguce..mada se slika moze naci preko obicnog google image search-a, tamo je neko preporucio neki drugi nacin
Recommended Posts