Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Meho Omerović veli da nam ne valjaju zakoni jer dopuštaju gej paradu, ali sad kad ih već imamo, moramo da ih poštujemo. Sa ovakvim braniteljima, ljudska prava ne trebaju neprijatelji.Glišić kenja kao foka. Ovo je užas.
Ryan Franco Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 stojanovic je morao mnogo bolje da reaguje na ovaj eksplicitan zicer koji mu je voditelj nabacio, ismevajuci glisicevu pricu o dva princa. evo sad, mesto da lepo napusi idiota on bespotrebno komplikuje.
Ryan Franco Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 omerovic me je stvarno iznenadio ovom argumentacijom. nadam se da je samo nespretnost u pitanju.glisica bi trebalo da je jako lako pobediti u ovakvim diskusijama.
Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Pa dobro, ja mu iskreno zavidim na hladnokrvnosti. Ali jeste previše mekan i komlikovan (čim na tv-u kažeš "diskurs" prepolovio si broj gledalaca). Mene užasava što Glišićeve laži prolaze bez problema - recimo ono o pedofilu na prošlom prajdu.Edit: Za hladnokrvnost mislim na Stojanoviča, ne na Glišića. Edited September 18, 2012 by Syme
brokoli Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ovaj Glisic je jedna licemerna gnjida i lazovcina..
Ryan Franco Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 sve sto stojanovic treba da radi je da bezi od ulazaka u ideoloske konspiracije i insistira na prakticnoj prirodi problema. ljude biju na ulicama i to je vise nego dovoljan razlog za protest. kao taksisti kad blokiraju grad. donekle to i cini ali mislim da ne dovoljno. neoliberalni totalitarizam nikog ne zanima osim ovog agresivnog strebera. treba da ga pusti da se udavi u zivom pesku koji sam prosipa.
Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Meho strogo ali pravedno deli šamare na obe strane
Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) sve sto stojanovic treba da radi je da bezi od ulazaka u ideoloske konspiracije i insistira na prakticnoj prirodi problema. ljude biju na ulicama i to je vise nego dovoljan razlog za protest. kao taksisti kad blokiraju grad.donekle to i cini ali mislim da ne dovoljno.neoliberalni totalitarizam nikog ne zanima osim ovog agresivnog strebera. treba da ga pusti da se udavi u zivom pesku koji sam prosipa.Nažalost, nisam siguran, ovako ispada da sve što je rekao stoji. Jebote, rekao je da je šetnja uvod u oduzimanje dece od roditelja. Na takve se najave reaguje ganglijski.Ali jebote, dokle pravdanje pred Glišićem i "tradcionalnim vrednostima" (mislim na Mehu). Edited September 18, 2012 by Syme
brokoli Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Kakve zestoke zamene teza..Koliko ovakvih pricaonica, suceljavanja licem u dupe treba ja da odgledam i svarim, da bi se ovde stvari pomakle sa mrtve tacke? I kad ce neko da uzme u obzir da mene iritira i vredja da ove iritira i vredja stalno bilo kakva forma drugacijosti? Daj da im se napravi rezervat, pa nek se konzerviraju tamo za sva vremena. Neka zive u nekim komunama mormonskog tipa ili tako nesto..
Turnbull Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dobro, Stojanović stvarno izuzetno staložen.
Ryan Franco Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) e sad ga je lepo napušio ovim pozivom na saradnju! bilo bi lepo da voditelj natera budalu da odgovori.edit: e jebi se voditelje... Edited September 18, 2012 by McCabe
kobni zelaya Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ne, dobro, ja bih verovatno izgubio živce pa bih moronu rekao da je moron, ali ne može se tako u tv emisiji. Pri čemu je očigledno mnogo bitnije da se spusti tenzija pred prajd što je više moguće, tako da su stojanović i meho bili jako iskulirani, s tim što je meho srpski političar u suštini, pa se tako i ponaša. Debil s druge strane je svako pitanje uopštavao i pravio jedan mlaz raznoraznih stvari koje nemaju mnogo veze jedna s drugom, pa sad ko ima dva grama mozga razumeće.
Recommended Posts