Filozof manijak Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ja sam mrzeo obe svoje babe, i baba-strinu pride. Link to comment
mareeee Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Znači biće šibanja između gay-evaca i antigay-evaca. Antigays predvodi Boško Obradović i Mladen iz Obraza. Će da leti perje.. Link to comment
mareeee Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Boško donosi kaiš, gayevci donose bič.. 1 Link to comment
Taihoskopija Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Pa adekvatnije imenovanje bi bilo protest ljudi kojima je stalo do poštovanja drugih ljudi i bezbednosti i dobrobiti sugrađana, ne može da se maltretira i zastrašuje okolo, stvarno je u pitanju obična ljudska i građanska pristojnost. e: Mislim, alternativa je da se dozvoli ovim bićima: da idu ulicom i smatraju nešto, stvarno glupo i neukusno. Edited September 13, 2022 by Taihoskopija 5 Link to comment
gospa buba Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 stvarno zabranili? kakvi glupaci sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
Taihoskopija Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Da, kao oba skupa , lol + lol. Link to comment
Taihoskopija Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Izvinjavam se što smaram i zatrpavam, ali mislim da je ovaj deklarativni istup SSP baš važan za normalizaciju razgovora o gej pravima u "neutralnim" segmentima populacije i sviđa mi se što podvlače antivučić i antisistem prirodu protesta, mislim da je marketinški odlično. Baš me obradovalo. Treba gurati klasne spone i insistirati na sličnostima bez obzira na seksualni identitet. Edited September 13, 2022 by Taihoskopija 5 Link to comment
mustang Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 1 hour ago, Taihoskopija said: Pa adekvatnije imenovanje bi bilo protest ljudi kojima je stalo do poštovanja drugih ljudi i bezbednosti i dobrobiti sugrađana, ne može da se maltretira i zastrašuje okolo, stvarno je u pitanju obična ljudska i građanska pristojnost. e: Mislim, alternativa je da se dozvoli ovim bićima: da idu ulicom i smatraju nešto, stvarno glupo i neukusno. Zasto dobijam poriv da ih izresetam? 1 Link to comment
Midžeta Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 I sta sad? Nema nista? Ima sve? Link to comment
ronin Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Biće teško, biće 3:0... Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2022 Popular Post Share Posted September 13, 2022 20 minutes ago, Midgeta said: I sta sad? Nema nista? Ima sve? kristofer hil rekao da će biti šetnje Quote Kristofer Hil: Biće parade u subotu Nakon što je MUP zabranio šetnju u sklopu Europrajda u subotu 17. septembra, ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil je rekao da je siguran da će Parada u subotu „da funkcioniše“. I drugi zapadni abasadori su govorili u slčnom tonu M.N. 4 1 7 1 Link to comment
Midžeta Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kristofer hil rekao da će biti šetnje Ako je Kristofer rekao to je to Link to comment
Time Crisis Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Zna se ko vozi traktor ko otvara kapiju 2 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Naravno da će biti šetnje. Gospodar opet igrokazuje. I Kosovo i EU, i Prajd i litije. Biće sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. On kao ne bi, ali eto mora zbog slike u svijet. 2 Link to comment
Recommended Posts