September 13, 20222 yr Znači biće šibanja između gay-evaca i antigay-evaca. Antigays predvodi Boško Obradović i Mladen iz Obraza. Će da leti perje..
September 13, 20222 yr Pa adekvatnije imenovanje bi bilo protest ljudi kojima je stalo do poštovanja drugih ljudi i bezbednosti i dobrobiti sugrađana, ne može da se maltretira i zastrašuje okolo, stvarno je u pitanju obična ljudska i građanska pristojnost. e: Mislim, alternativa je da se dozvoli ovim bićima: da idu ulicom i smatraju nešto, stvarno glupo i neukusno. Edited September 13, 20222 yr by Taihoskopija
September 13, 20222 yr Izvinjavam se što smaram i zatrpavam, ali mislim da je ovaj deklarativni istup SSP baš važan za normalizaciju razgovora o gej pravima u "neutralnim" segmentima populacije i sviđa mi se što podvlače antivučić i antisistem prirodu protesta, mislim da je marketinški odlično. Baš me obradovalo. Treba gurati klasne spone i insistirati na sličnostima bez obzira na seksualni identitet. Edited September 13, 20222 yr by Taihoskopija
September 13, 20222 yr 1 hour ago, Taihoskopija said: Pa adekvatnije imenovanje bi bilo protest ljudi kojima je stalo do poštovanja drugih ljudi i bezbednosti i dobrobiti sugrađana, ne može da se maltretira i zastrašuje okolo, stvarno je u pitanju obična ljudska i građanska pristojnost. e: Mislim, alternativa je da se dozvoli ovim bićima: da idu ulicom i smatraju nešto, stvarno glupo i neukusno. Zasto dobijam poriv da ih izresetam?
September 13, 20222 yr Popular Post 20 minutes ago, Midgeta said: I sta sad? Nema nista? Ima sve? kristofer hil rekao da će biti šetnje Quote Kristofer Hil: Biće parade u subotu Nakon što je MUP zabranio šetnju u sklopu Europrajda u subotu 17. septembra, ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil je rekao da je siguran da će Parada u subotu „da funkcioniše“. I drugi zapadni abasadori su govorili u slčnom tonu M.N.
September 13, 20222 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kristofer hil rekao da će biti šetnje Ako je Kristofer rekao to je to
September 13, 20222 yr Naravno da će biti šetnje. Gospodar opet igrokazuje. I Kosovo i EU, i Prajd i litije. Biće sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. On kao ne bi, ali eto mora zbog slike u svijet.