Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

7 minutes ago, Milosh76 said:

Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

Eto i to je resio

Garantovano je ona tetka iz Kanade.

• Replies 8k
  • Views 649.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Pomažu mu saradnici :naughty:

20 hours ago, munze said:

ide gaas

Ovo ide ozbiljno. Jel ovo prvi put posle 90-ih da patrijarh mitinguje?

13 minutes ago, Milosh76 said:
14 minutes ago, Milosh76 said:

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju

Brnaba? 

pa nikakve, osim što i da izgine 200 peder pripadnika LGBTQI+ populacije sa sve Bilčikom, neće izaći na prvo mesto u vestima nigde.

19.09 je sahrana

....shiit has hit the fan.
9 hours ago, *edited by mod said:

Garantovano je ona tetka iz Kanade.

Po onome što sam ja čuo davno, davno pre nego što je postao predsednik ovo je tačno što je rekao. Mislim da i Copkillah ima isti info. :D 

Copi je Vuciceva tetka?

izmišlja. laže.

da su iz nekog razloga na tapetu moleri, rekao bi da su mnogi njegovi saradnici moleri i da pola familije njegove ne ispušta valjak iz ruke.

da sumiram - patrijarh rekao beskompromisno njet europrajdu i sadržaju udžbenika za osnovnu i srednju školu koji se tiče njihove “ideologije”. pominjao i neka društva u kojima se deca tek od 14. godine opredeljuju sama kog su pola i disovao to.

praktično -  dao je alibi vučiću da zabrani prajd.

fer je reći da je rekao takodje - podjednako beskompromisno - da niko ne sme da vrši nikakvo nasilje nad homoseksualcima i da, posebno, niko to ne sme da čini u ime SPC.

Edited by pt 2.0

Mora se doći 17. na protest. 

• Popular Post

:lolol:

IMG-293e5d60e961b1858a4c2c90093bfe3e-V.jpg

On 10.9.2022. at 10:09, Milosh76 said:

Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

Eto i to je resio

Najgora srpska kletva: Da bog da te Vučić branio.

Jebem ti sve, kakav imbecil, 

zabranjena setnja. dakle idemo na protest.

E: Da :sleep:

Edited by Taihoskopija