Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

7 minutes ago, Milosh76 said:

Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

Eto i to je resio

Garantovano je ona tetka iz Kanade.

• +1 1
13 minutes ago, Milosh76 said:
14 minutes ago, Milosh76 said:

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju

Brnaba? 

• Haha 2
pa nikakve, osim što i da izgine 200 peder pripadnika LGBTQI+ populacije sa sve Bilčikom, neće izaći na prvo mesto u vestima nigde.

19.09 je sahrana

....shiit has hit the fan.
  • Hvala 1
9 hours ago, *edited by mod said:

Garantovano je ona tetka iz Kanade.

Po onome što sam ja čuo davno, davno pre nego što je postao predsednik ovo je tačno što je rekao. Mislim da i Copkillah ima isti info. :D 

da sumiram - patrijarh rekao beskompromisno njet europrajdu i sadržaju udžbenika za osnovnu i srednju školu koji se tiče njihove “ideologije”. pominjao i neka društva u kojima se deca tek od 14. godine opredeljuju sama kog su pola i disovao to.

praktično -  dao je alibi vučiću da zabrani prajd.

fer je reći da je rekao takodje - podjednako beskompromisno - da niko ne sme da vrši nikakvo nasilje nad homoseksualcima i da, posebno, niko to ne sme da čini u ime SPC.

Edited by pt 2.0
  • +1 1
On 10.9.2022. at 10:09, Milosh76 said:

Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

Eto i to je resio

Najgora srpska kletva: Da bog da te Vučić branio.

Jebem ti sve, kakav imbecil, 

• +1 1