*edited by mod Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 7 minutes ago, Milosh76 said: Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci. “Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić. Eto i to je resio Garantovano je ona tetka iz Kanade. 1 Link to comment
ultra plasticni Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 20 hours ago, munze said: ide gaas Ovo ide ozbiljno. Jel ovo prvi put posle 90-ih da patrijarh mitinguje? Link to comment
sasha Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 13 minutes ago, Milosh76 said: 14 minutes ago, Milosh76 said: Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju Brnaba? 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 pa nikakve, osim što i da izgine 200 peder pripadnika LGBTQI+ populacije sa sve Bilčikom, neće izaći na prvo mesto u vestima nigde.19.09 je sahrana....shiit has hit the fan. 1 Link to comment
Amos Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 9 hours ago, *edited by mod said: Garantovano je ona tetka iz Kanade. Po onome što sam ja čuo davno, davno pre nego što je postao predsednik ovo je tačno što je rekao. Mislim da i Copkillah ima isti info. Link to comment
Milošica Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Copi je Vuciceva tetka? 5 Link to comment
Ted Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 izmišlja. laže. da su iz nekog razloga na tapetu moleri, rekao bi da su mnogi njegovi saradnici moleri i da pola familije njegove ne ispušta valjak iz ruke. 2 3 Link to comment
pt 2.0 Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 (edited) da sumiram - patrijarh rekao beskompromisno njet europrajdu i sadržaju udžbenika za osnovnu i srednju školu koji se tiče njihove “ideologije”. pominjao i neka društva u kojima se deca tek od 14. godine opredeljuju sama kog su pola i disovao to. praktično - dao je alibi vučiću da zabrani prajd. fer je reći da je rekao takodje - podjednako beskompromisno - da niko ne sme da vrši nikakvo nasilje nad homoseksualcima i da, posebno, niko to ne sme da čini u ime SPC. Edited September 11, 2022 by pt 2.0 1 Link to comment
Taihoskopija Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Mora se doći 17. na protest. 2 1 Link to comment
Popular Post Tsai Posted September 12, 2022 Popular Post Share Posted September 12, 2022 2 19 Link to comment
Mil@n Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 On 10.9.2022. at 10:09, Milosh76 said: Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci. “Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić. Eto i to je resio Najgora srpska kletva: Da bog da te Vučić branio. Jebem ti sve, kakav imbecil, 1 Link to comment
morgana Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 zabranjena setnja. dakle idemo na protest. 3 Link to comment
Taihoskopija Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) E: Da Edited September 13, 2022 by Taihoskopija 1 Link to comment
Recommended Posts