September 9, 20222 yr ček, jesam dobro sračunao da će Europride biti istog dana kad i kraljičina sahrana?
September 9, 20222 yr 25 minutes ago, aram said: ček, jesam dobro sračunao da će Europride biti istog dana kad i kraljičina sahrana? i promocija novih oficira jna vs
September 9, 20222 yr I Red Bull Show Run - Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Kolarčeva,Terazije i nazad ograđeno za vožnju formule, plus tribine sa rasprodatim ulaznicama i očekivanih nekoliko hiljada posjetilaca (sa puno djece pretpostavljam).
September 9, 20222 yr odlichno..vidimo se svuda.ideja im je lepa, da djeca ne vide pedera [emoji38]ol:ali i ako je neko u ormaru i ne sme da izadje, taman!edip. ko su savetnici? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 9, 20222 yr i oficiri i pokojna kraljica i red bull show run i kosovo i eu i egzit i guča i malo su skupovi opasni zbog opšte situacije a malo ogranizujemo 657 skupova 17.9. i pokrij belim šumom sve što se može… grobari ove države i društva rade prekovremeno, a mi smo u ilovači do kolena. Edited September 9, 20222 yr by pt 2.0
September 9, 20222 yr Kakve veze ima pokojna kraljica sa desavanjima u BG? Odlozice Zvezdu za nedelju, verovatno.
September 9, 20222 yr Quote Sinod SPC poziva na šetnju u nedelju: Govornik će biti Porfirije ide gaas
September 9, 20222 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Kakve veze ima pokojna kraljica sa desavanjima u BG? pa nikakve, osim što i da izgine 200 peder pripadnika LGBTQI+ populacije sa sve Bilčikom, neće izaći na prvo mesto u vestima nigde.
September 10, 20222 yr Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci. “Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić. Eto i to je resio Edited September 10, 20222 yr by Milosh76