morgana Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 (edited) On 7.9.2022. at 13:41, Svarog said: Edited September 9, 2022 by morgana Link to comment
morgana Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 greska, izvini Svarože, ne uspijevam da sasvim izbrisem sasrzaj gornjeg posta. 1 Link to comment
aram Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 ček, jesam dobro sračunao da će Europride biti istog dana kad i kraljičina sahrana? Link to comment
Filozof manijak Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Eto razloga za zabranu, dan žalosti u Srbiji zbog sahrane Link to comment
munze Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 25 minutes ago, aram said: ček, jesam dobro sračunao da će Europride biti istog dana kad i kraljičina sahrana? i promocija novih oficira jna vs Link to comment
Milosh76 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 I Zvezda - Napredak na Marakani... 1 Link to comment
autsajder Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 I Red Bull Show Run - Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Kolarčeva,Terazije i nazad ograđeno za vožnju formule, plus tribine sa rasprodatim ulaznicama i očekivanih nekoliko hiljada posjetilaca (sa puno djece pretpostavljam). Link to comment
levi Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 znači sve ide svojim tokom, grad živi punim plućima, za svakog ima po nešto 2 1 Link to comment
gospa buba Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 odlichno..vidimo se svuda.ideja im je lepa, da djeca ne vide pedera [emoji38]ol:ali i ako je neko u ormaru i ne sme da izadje, taman!edip. ko su savetnici? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
pt 2.0 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 (edited) i oficiri i pokojna kraljica i red bull show run i kosovo i eu i egzit i guča i malo su skupovi opasni zbog opšte situacije a malo ogranizujemo 657 skupova 17.9. i pokrij belim šumom sve što se može… grobari ove države i društva rade prekovremeno, a mi smo u ilovači do kolena. Edited September 9, 2022 by pt 2.0 1 Link to comment
Milosh76 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Kakve veze ima pokojna kraljica sa desavanjima u BG? Odlozice Zvezdu za nedelju, verovatno. Link to comment
munze Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Quote Sinod SPC poziva na šetnju u nedelju: Govornik će biti Porfirije ide gaas Link to comment
aram Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 5 minutes ago, Milosh76 said: Kakve veze ima pokojna kraljica sa desavanjima u BG? pa nikakve, osim što i da izgine 200 peder pripadnika LGBTQI+ populacije sa sve Bilčikom, neće izaći na prvo mesto u vestima nigde. Link to comment
Milosh76 Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci. “Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić. Eto i to je resio Edited September 10, 2022 by Milosh76 Link to comment
Recommended Posts