Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ovo je neki fejkni kvirija ni gsa ne učestvuju u organizovanju prajda

Posted
:lolol: :lolol: :lolol:Daj Kaspere, pa ovo su upiši.
Ova strategija možda zvuči esktremno, ali ona je već oprobana na Zapadu i njen efekat je veliki.
Odgovorno tvrdim da ovakvu rečenicu može da sastvi samo Vladan Glišić :)
Posted (edited)
Demanti GSA: Tvrdnje iznešene u tekstu objavljenom na sajtu Kvirija centra su lažne i zlonamerne
Gej strejt alijansa (GSA; Alijansa) je obaveštena o tekstu koji kruži internetom pod nazivom „Poziv na primenu nove strategije za borbu protiv društvene homofobije“ koji je objavljen na web sajtu organizacije Kvirija centar. Nakon što je imala uvid u ovaj tekst, GSA želi da obavesti javnost da su tvrdnje iznete u tom tekstu u potpunosti lažne i zlonamerne, kao i da se radi o najobičnijem podmetanju nečega što ni nisu približno stavovi ili način rada GSA.
:yawn2: Edited by funk soul sister
Posted
23:14 Око 11: Парада, између поноса и срамаОсим оних који се боре против хомофобије ове године истовремену параду најављују и ратни ветерани, али са којом намером.Овогодишња Парада поноса заказана је за 6. октобар, не случајно и не без јасне симболике. Уз њу су заказана још три слична улична догађаја од којих је најинтересантнија парада ратних ветарана названа Парадом срама.Испрва се чинило да је то одговор на Параду бораца за геј права да би ветерани у свом саопштењу навели да њихов циљ није да било кога нападају већ да медији обрате пажњу на њихов тежак положај у друштву.Може ли Парада поноса од манифестације високог ризика да прерасте у прилику за указивање на сваку врсту дискриминације у друштву тема је о којој говоре председник Удружења ратних ветерана Србије Миле Милошевић, један од организатора Параде поноса Адорјан Куруцз и председник Одбора за људска права и равноправност полова Скупштине Србије Мехо Омеровић.Емисију води Зоран Станојевић.
Posted
Pa kad je ta emisija? One brojke 23:14 i oko 11 su valjda kad je vest o emisiji objavljena?
Posted

A, tako, ono oko malim slovima i brojke bez reda, pa zbunjuju.

Posted

Daj ne zajebavaj :DAli zanimljivo mi je da ljudi ne znaju za, ako ne najbitniju, a onda najforsiraniju emisiju o društvenim temama koja redovno ide na javnom servisu već toliko dugo, svakog radnog dana...

Posted (edited)

da nisu govnaru glišiću dali prostora da se izlaje bila bi još boljaizdeklamovao je celu svoju tiradu koju smo čuli već nekoliko puta od jučea i mogao je lgbt predstavnik malo ubedljiviji da bude, makar u odgovoru na glišićevo prđenje

Edited by funk soul sister
Posted (edited)
da nisu govnaru glišiću dali prostora da se izlaje bila bi još boljaizdeklamovao je celu svoju tiradu koju smo čuli već nekoliko puta od jučea i mogao je lgbt predstavnik malo ubedljiviji da bude, makar u odgovoru na glišićevo prđenje
Ne, ne, meni baš to bilo super - zvučao je kao totalni kreten, na koga sagovornici nisu hteli ni da troše vreme. Omerović je inače dobro odgovorio. Veterani zapravo daju vetar u leđa prajdu i čine ga samo jednim od sasvim normalnih građanskih protesta za prava. Ne znam da li im je to bila namera, ali zapravo je ova emisija, baš zbog njihovog gostovanja, učinila više na normalizaciji prajda od svih dosadašnjih. Edited by Syme
Posted

Uvek treba i drugoj strani dati da kaze ono sto misli. Prvo, valjda hocemo da budemo neko otvoreno drustvo. Drugo, uskracivanjem javnog prostora drugoj strani, cinis je jos frustriranijom i agresivnijom. I trece - nastup druge strane moze da ide i u tvoju korist. Mene licno su bahati nastupi pojedinih patriotskih glasnogovornika, ukljucujuci tu i Glisica, naterali da preispitam svoje misljenje i podrzim ovogodisnju paradu.

Posted
Uvek treba i drugoj strani dati da kaze ono sto misli. Prvo, valjda hocemo da budemo neko otvoreno drustvo. Drugo, uskracivanjem javnog prostora drugoj strani, cinis je jos frustriranijom i agresivnijom. I trece - nastup druge strane moze da ide i u tvoju korist. Mene licno su bahati nastupi pojedinih patriotskih glasnogovornika, ukljucujuci tu i Glisica, naterali da preispitam svoje misljenje i podrzim ovogodisnju paradu.
I ja to mislim. Zahvaljujući razumnim sagovornicima u studiju, opet naglašavam - pre svega onom veteranu - Glišić je zvučao kao mali kreten. Čuj - veteranima ne smetaju gejevi, a njemu smetaju. Mali kreten.
Posted (edited)
Pun mi je kurac davanja prostora drugoj strani i njene agresivnosti koja kao sto svi znamo i u bajkama je napisano proistice iz uskracivanja javnog prostora za sejanje mrznje. Edited by bergasa19
Posted

kada neko na državnoj televiziji kaže da je ideologija homoseksualizma bliska pedofiliji i ne bude sankcionisan zbog toga, to mi ostavlja gorak ukus u ustima, to je sve