Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

proseravanje (edit: generalno, nije namenjeno pejsiju)

nek se vole isti polovi kolko im duša ište, al kad će biti održana hetero parada? osećam se ugroženo. želim malko i ja da blokiram centar beograda.

Edited by ordi
Posted

nek se vole isti polovi kolko im duša ište, al kad će biti održana hetero parada? osećam se ugroženo. želim malko i ja da blokiram centar beograda.

pa organizuj hetero paradu. ko ti brani. 

Posted

Jel otišao brat na ručak već, ili će tek posle pola jedan?

Posted

al kad će biti održana hetero parada

ja se ne ponosim. tako da ne mogu na paradu

Posted

pa organizuj hetero paradu. ko ti brani.

baš me zabole.

htedoh reći da mi na kurac više idu ti prajdovi. okej, volite isti pol, koga bre jebeno boli dupe za to? i nemojmo o tome kako su im ugrožena prava kad to jednostavno nije istina.

Posted

i nemojmo o tome kako su im ugrožena prava kad to jednostavno nije istina.

šta će onda ovoliko murije na ulicama  :fantom:

Posted (edited)

^ne sporim al čemu služe te parade? da jedan dan godišnje istupiš javno kao različit? daj bre, ovo je smešnije nego dan žena.

Edited by ordi
Posted

baš me zabole. 

htedoh reći da mi na kurac više idu ti prajdovi. okej, volite isti pol, koga bre jebeno boli dupe za to? i nemojmo o tome kako su im ugrožena prava kad to jednostavno nije istina. 

koga bre jebeno boli dupe za prajd? dosta ljudi. prvo, jedan krug lgbt populacije koji želi da dođe na skup. drugo, jedan krug idiota koji bi voleli da ih malo umlate. 

ovo je, valjda, očigledno. 

dalje, što se tiče jednakih prava, predlažem jednostavnu igru stavljanja u ulogu geja koji želi da nasledi imovinu životnog partnera, prilikom konkurisanja za posao ili traženje stana u kojem bi živeo sa svojim partnerom. 

Posted

Ne pratis

49atKIk.png

Posted (edited)

@pejsi: i ovim skupom ostvaruju tačno šta?

Edited by ordi
Posted (edited)

da provociraju obespravljeni iporobljeni i goloruki narod koji bi onda da ih zakolje jer se vesele dok narod gladuje

onda mogu da kažu kako su im prava ugrožena i da uzmu pare za sledeći prajd i tako ukrug eto šta ostvaruju  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Ostvaruje se to da je svaka parada manje problematicna od prethodne. Ove godine je pretnji daleko manje. Parada nije više toliki bauk, protiče manje-više bez trzavica. Jedino neki isusovci smaraju sa liturgijom nadaleko od trans prajda kod skupštine.

Posted (edited)

@pejsi: i ovim skupom ostvaruju tačno šta?

Čekaj, da bismo nastavili razgovor molim te da malo pojasniš stavove. 

Ti si prvo rekla da su lgbt i ostali skroz izjednačeni po pitanju prava, odnosno da im "nisu ugrožena prava".

Sada ti ponudim kontraargument koji ti ne osporiš. Umesto toga me pitaš, čemu prajd.

Hajde prvo da se pozabavimo pitanjima, da li gejevi i strejt pod jednakim uslovima mogu da naslede imovinu partnera. Ako kažeš da mogu, to je ok. Ako kažeš da ne mogu, onda možemo da pričamo da li prajd predstavlja deo rešenja tog problema, ali onda ne važi ono što si ranije napisala, da im prava nisu ugrožena.

Isto važi i za iznajmljivanje stana. Ako misliš da će gej par jednako lako naći stan, nećemo se složiti ali to je tvoje mišljenje. Ako misliš da će im biti teže nego strejt paru, opet pada u vodu ono što si prvobitno napisala o pravima koja nisu ugrožena. U tom slučaju možemo možemo da pričamo o učinkovitosti prajda. 

Edited by pacey defender