Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
PS: Pedofilske strukture. :isuse:
Da, ali pazi sliku koja uz to ide! :lolol:
Posted
Ponovo previse teoretisanja.Bilo bi fer da se bar ovde odredimo ko ide, a ko ne. Smatram da je podrska manjinskoj Srbiji vazna jednako kao sve setnje devedesetih.Poceo da lomim gospodju da idemo, ali zasad bez uspeha. Nece. Falange uterale strah. Zasad.
A hoćeš ti ići bez gospođe, ili si samo došao da se požališ na previše teoretisanja i postrojiš nas što previše teoretišemo?
Posted

aprile, idi i bez gospodže ako ona neće, posle će joj biti žao pa će 2013 sigurno ići

Posted
Smatram da je podrska manjinskoj Srbiji vazna jednako kao sve setnje devedesetih.
+1Ja bio prošli put, a idem i ovaj put osim u slučaju više sile. Fank sestrica objasnila - ako ga bude, biće bezbedno. Prošli put je to zapravo bilo najbezbednije mesto u Bgd.
Posted (edited)
http://www.kurir-inf...u-clanak-410234gejevi sami provociraju da skrenu paznju na sebe -_-a naslov vesti jos doliva ulje na vatrunormalan naslov, koji bi i umirivao situaciju, bio bi 'desnicari negiraju da stoje iza poziva na nasilje na prajdu' (kad se vec ogradjuju i javno izjavljuju da nemaju veze sa nalepnicama)ovako, gori efekat ima ovaj clanak nego same nalepnice koje vidi par stotina ljudi po vracaruposto jos nisam glasala, mislim da je vreme da uskocim u bazen "parada ce biti otkazana/zabranjena' Edited by InvisibleLight
Posted

inače, nešto nemam poverenja u kompetentnost ekipe koja sve ovo organizuje, i do očajanja me dovodi razvodnjenost i podela unutar lgbt organizacija. podrivaju jedni druge gore nego što to rade jebeni nacisti. niko tu ne gleda dalje od svog nosa, a od ljudi koji su izgurali prajd 2010 u trenutnoj organizaciji ne nalazi se niti jedan.

Posted

Baš me čudi. Kada ja kažem da bi gejevi prvi trebali da idu na te šetnje, onda sam kao homofob, a nijedan koga znam neće da se javno deklariše, i još ljude koji šetaju nazivaju budalama, i homo i hetero osobe koje im se priključuju.

Posted
Baš me čudi. Kada ja kažem da bi gejevi prvi trebali da idu na te šetnje, onda sam kao homofob, a nijedan koga znam neće da se javno deklariše, i još ljude koji šetaju nazivaju budalama, i homo i hetero osobe koje im se priključuju.
outovanje je opciono i za heftace plavusa i za pedere iako svi znaju ko su i sta rade. got it? smaras ljude nije njima do kreveljenja po ulici i nakaradnog oblacenja.
Posted
outovanje je opciono i za heftace plavusa i za pedere iako svi znaju ko su i sta rade. got it? smaras ljude nije njima do kreveljenja po ulici i nakaradnog oblacenja.
Meni ovo jedan od odvratnijih postova na topiku. Ogavan je na toliko nivoa.
Posted

Pa, u neku ruku, to i jeste tačno, to okupljanje od starta i nema svoju svrsishodnost. ZA razliku od belog sveta gde na paradama zaista šetaju gejevi, radi čega su i organizovane, kod nas se potkivaju žabe, kao i sve ostalo u Srbiji, ta prilika koristi za nadmetanje organizatora, uvlačenje neiskrenih političara, šetanje zainteresovanih "da vide kako će da bude" i da budu viđeni..Ne znam nijednog homoseksualca raspoloženog da posluži kao dekor gornjima, tako da je održati ili ne lažna dilema