yolo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 zar ovaj forum ne sluzi generalno u terapijske svrhe, pa sta kome zapadne. poziranje, duhovitost, inteligencija, nacitanost, glupost, humor, primitivizam, zloba, nista, itd. ne bih ja to tumacio kao neki smrtni greh. sve dok se ustedi 20 evrica za terapiju, dobro je.
Прслин Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Побеже. :( А тек смо почели да се упознајемо и баш сам мислио да ћу да је наговорим да ми пипне бицепс. Е, Димитри, Димитри, на погрешног си се човека угледао. :(
gagorder Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Hajde hajde, nije valjda da se jos nisi navikao na odbijanje kad ljudi jednom provale razmere tvog fejka - pa makar bio i u terapeutske svrhe. I batali me machizma, leba ti. Stoji ti kao piletu sise. Bez obzira na to u kojoj si inkarnaciji, treba da ti dopire do svesti da je pipkanje bicepsa ovde tehnicki termin. Edited November 5, 2014 by gagorder
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 prinudjena sam da uletim, posto se par dana savetujem sa vernicima strucnim za pitanja vere. ne verujem svojoj intuiciji, pa onda moram da opsesivno ispitam dostupne izvore do kraja, sta cu. naime, mene je brinulo to sto ja toliko temeljno taj tvit vidim drugacije od praslina. u svakom slucaju, da skratim pricu, prasline, tebi nepoznati ljudi koji nisu registrovani na forum, verujuci su i srbi su (najmanje 50%), kazu da nisi u pravu i da oni takve stvari procenjuju po kontekstu u kom su izrecene. odnosno, eksplicitno su rekli da se 'biti gej' i 'biti vernik' nikako ne iskuljucuju. razumi sto im vise verujem nego tebi. sto me sve dovodi do pitanja, koje stvarno nije zlonamerno, vec me stvarno zanima: da li si prvo imao stav da homoseksualnost nije hriscanska ili si prvo postao hriscanin pa usvojio taj stav?
gagorder Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Da li su ti tvoji izvori mala deca? Mozda jos nisu bili na Praslinovim predavanjima.
Verterdegete Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) da li si prvo imao stav da homoseksualnost nije hriscanska ili si prvo postao hriscanin pa usvojio taj stav? "S muškarcem ne lezi kao sa ženom; gadno je." Homoseksualnost poprilicno nije hriscanska. PS: Zahvalite se pokojnom reformatoru sto znam za ovo. Edited November 5, 2014 by Verterdegete
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 vertere, ne sapuci. pokusavam da pitam coveka kako je izgradio svoj stav. pusti ga da samostalno odgovori.
levi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A možda da se otvori topic o hrišćanskoj dogmi, da se ova izuzetno važna tema ne potuca po forumu od topica do topica?
Frank Pembleton Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A možda da se otvori topic o hrišćanskoj dogmi, da se ova izuzetno važna tema ne potuca po forumu od topica do topica?+1
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 koji deo ti nije jasan? voljna sam da ti objasnim.
gagorder Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) @ Topola Drugari to the rescue. Praslin se povlaci da tihuje, a ostali nastupaju. Saljenje, hvatanje za slamku. Pa sta ako je rekla strucnim? Benevolentno tumacenje bilo bi: razgovarala je s nekim crkvenim licem ili s nekim, recimo, istoricarom ili filozofom religije. Edited November 5, 2014 by gagorder
Recommended Posts