Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

hvala moderaciji sto je obrisala post - bogohulio sam+vec sam u posedu 2 warning pointsa, blagovremeno sam sprecen da dobijem I treci

Posted

Максимусе, видео сам пост који си написао.

Постоје различити приступи хомофобији у српском друштву. Најгрубља подела тих приступа, самим тим и људи који их заступају, би била на оне који иду на сукобе и на оне који покушавају да превазиђу сукобе.

Ти покушаваш да ме увредиш. Добро, на интернет форуму смо, такве ствари су нормалне и очекиване. Али, претпостављам да ти је јасно да све ово читају и неки људи који нису регистровани. Ја покушавам пре свега њима да се обратим и то нарочито оном млађем, исправнијем и бољем делу њих који су српски родољуби, а не НАТО јајаре. Њима желим да објасним да бити Србин и православац не значи тући и мрзети хомосексуалце. Трудим се и да моји аргументи за такав став буду засновани на нечему што ти млади људи могу да разумеју и што доживљавају као своје. У том смислу, сматрам да се понашам у складу са православљем јер се налазим међу онима који покушавају да превазиђу сукобе.

Ти си очигледно у првој категорији, оних што иду на сукобе. Па, добро, и то се може разумети: после толико батина и презира тешко је очекивати да се преко ноћи све опрости и заборави. Али, проблем није у томе, проблем је што си ти клон који служи да вређа форумаше из неких форумашких трипова, без имало бриге какву ће реакцију глупости које булазниш можда изазвати код оних који нису форумаши. Због тога те молим да следећи пут када добијеш жељу да ми проспеш киблу на главу то урадиш на некој другој теми, јер је глупо да други људи плаћају цену твоје глупости и безобразлука.

Posted

^pa nisam ja klon covece:)/pazi, raspravljamo ko koristi koje nadimke hehe/ ja sam bio TBoneSteak ali sam zaboravio password pa je ppp bio down pa sam se onda resurrectovao:) misim kao feniks iz pepela:)

Posted

Онда извини за ту прозивку о клонирању.

Posted

Па то ти кажем, желео сам да се кроз тебе резеректујем пошто си верник, немам ништа против тебе:)

Posted

3, 2, 1, kabum!

Brate koji spin! Dakle, Praslin drzi cas neregistrovanim pratiocima foruma na topiku o Prajdu. Mislite na tu decu kada napadate Ucitelja. Pa ja ne verujem da je taj covek for real.

Posted

Јесам фор рил, како нисам! Ево, пипни бицепс. Ту, поред Карађорђа.

Posted

Jednog dana, kada porastem, i ja zelim biti Prslin.

Posted

Али ја сам Србин.

Posted

Hm. U zadnje vreme se pojavio veliki broj ljudi sa malim brojem postova. Da li je migracija od tamo vec pocela?

Posted

Prasline, ti si for real, ali si totalno fejk.

Daj da otvorimo temu na zakljucanom delu foruma, pod nazivom:

Sta Praslin stvarno, ali stvarno, misli (najveci deo vremena provedenog u svesnom stanju).

Oh, wait ...

Posted

Могуће да сам фејк, ништа ја не бих искључивао док се озбиљно не тестира у пракси. Оно што је сигурно је да сам кењац и да волим да се правим паметан јер је проверено. Проверено сам и звездаш, проверено не волим НДХ. Шта још? Проверено волим сарме. Не знам, могло би ту још пар ставки да се напише али у истом су жанру као побројане. Шта стварно мислим? Рецимо, да сам претерао са причом о паклу. Откуд ја знам где ће ко завршити и шта ја имам о томе да серем на форуму другим људима којима ионако сви нешто серу без престанка. Шта још стварно мислим? Разне ствари, мање-више у складу са овим што пишем овде. Али свакако отвори топик о мени, сујетан сам и доживећу то као комплимент. :)

Posted

Чекај, бре, да Гагордерка отвори топик о мени па тамо постуј, а не одмах по отварању да замре дискусија. :(

Posted

Nemam vremena Prasline.

Zanimljivo je jedno:

Ja sam sugerisala topik na kojem bi ti, bez straha za omladinu, za trenutak prestao da poziras.

To ne bi bio topik o tebi - osim posredno, u meri u kojoj je i ovo topik o tebi.

Ali, brzo si to spinovao u topik na kojem bih ja pisala o tebi i pipkala tvoje bicepse.

To je solidan primer za sve ono sto sam ti ranije rekla.

Cao.