Mp40 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ma kakvi zabranjeni... u Arandjelovcu su u vlasti...
Lezilebovich Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ali sa liste nove srbije, tako da ... da li zabrana neke organizacije povlači sa sobom da se oni koji su bili u vodjstvu te organizacije ne smeju baviti bilo kakvim organizovanjem više i sl. ?
Mp40 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ko sto je i SPO sa LSV liste... isli su tamo kao SNP NAsi a ne kao pojedinici. Mozda glasac nije video za koga glasa ali...U "velikoj" vlasti sede partije koje na listama imaju fasiste. Prave.
Caligula Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) To je dobro jer ce da ubrza katarzu™Ponovo pre neki dan pored mene prosao na bezaniji auto ciji je enterijer komplet u nazi zastavama, gedzetima i simbolima. Opusteno. Edited September 10, 2012 by CowBoy
palfoot Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) Dalje, koga to drzava stiti ovim simbolicnim kaznama - prebije ekipa nekog nesrecnika, ovaj zaglavi u bolnici, ovi dobiju po nekoliko meseci (uslovno?) i super kul imidz u bloku. Nekako ispada da drzava motivise huligane.E, bre kauboju, ubo si ovo za imidz i bolest "belih medveda", ali nije to samo do kaznenog sistema, anforcnetli. Nego prisetih se sada da mi je neki huligan-nesretnik pokusao glavom razbiti nos pre xy godina kada se jos nije pricalo o proevropskopederskim vrednostima i kada smo svi jos bili taoci mafijasko-dizelaskog kblo skama (znam, ne trebam da pricam u proslosti). Opusteno ono, valjda u prisustvu nekog ortaka, da zanesi prostotom i maco puritanstvom, landarajuci okolo stojkom i preteci mi nekom jos-ne-razbivenom flajkom. Nit se potrudih da ukaljam svoj femkasti imidz odgovarajuci na provokaciju tom virilnom kompleksasu, znajuci da ce me horda mandrila posle toga juriti do kraja zivota u opskurnim ritualima dokazivanja muskosti i subliminalnog parenja (a mislim da mi je neki drugi vec pretio da ima veze u pravosudju i da ce mi srediti nesto tak' da ni rodjena majka ne moze da me prepozna, ako budem nastavio da "provociram" okolinu svojom gandijevskom pojavom :( ) ali me je uvek zacudjivalo da su to bile sve neke low intensity provokacije kao neka od onih (udari mesto sto pipkas i mazis) tak da moja sakralna uvek-decacka lepota ne bi oskrnavljena u tom gej isus mjuziklu.+1 za ono lubino da se ne mogu preusmeriti zdrav duh u zdravom telu (il ne daj boze nekim kreativnim) aktivnostima (znam, zato sto su mi jednom pocupali vrt koji posadih u znak lepote i pomirenja sa okolisem :(, jerbo su se ovi uvek isticali u satro-mini fudbalima i inim teretanisanjima. koren je u seksualnim frustracijama i patrijarhalno "zadrzanoj" muskoj neznosti koja se ne moze drugacije kanalisati no nasiljem ;) i blokovskom imidzu, once again (ko ispali, picka!) Edited September 11, 2012 by palfoot
Mp40 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 jel ima nekih konjkretnih najava? Ocel biti manifestacije ove godine? Kad? Ko svira?
belch Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 biće, organizacija je u toku. šestog oktobra je sam prajd, a nedelja pre toga je pride weeknavodnosajt im je prilično neažuriran.a dal će svega toga stvarno biti znaće se verovatno tek dan dva pred sam događaj. <_<
Joshua Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=11&nav_category=12&nav_id=642097počinju polako i svinjarije... poranilo se ove godine.
InvisibleLight Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 mislim da je ovo vec dovoljno da se na osnovu 'bezbedonosnih procena' otkazu oba skupaivica rutinski -_-
casperbgd Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Pa sad je vreme da Gay Pride ispadnu smekeri i pozovu ih da zajedno prosetaju. Ali to se naravno nece desiti.
InvisibleLight Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) Pa sad je vreme da Gay Pride ispadnu smekeri i pozovu ih da zajedno prosetaju. Ali to se naravno nece desiti.mislim da bas hoce. mozda ne pozvati al ce ih bar iskulirati iako je ovo ocigledna namestaljka-provokacijaznam da je aktuelan frka oko neisplacenih dnevnica veteranima iz 99 i da je strazbur presudio u njihovu korist.ok, problem postoji, kao bune se, ok.ali -taj isti dan..vise nego indikativnosve do pasusa:"Sa ovog skupa želimo da pošaljemo poruku tolerancije i razumevanja, da javnost Srbije vidi da su to normalni ljudi, njihove komšije, prijatelji, braća i očevi, koji su se odazvali pozivu da brane domovinu", piše u saopštenju.koji je direktno parodiranje (podsmevanje) apela gej populacije na prihvatanje i tolerancijubas jadno. ogavno. ko je ovo smislio i organizovao nek crkne. Edited September 11, 2012 by InvisibleLight
belch Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 slažem se, neka crkne.a zajedljivi kasperov komentar pada u vodu ako se setimo da su prošle godine organizatori prajda otvoreno pozvali malinare da se priključe protestu.
InvisibleLight Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 slažem se, neka crkne.a zajedljivi kasperov komentar pada u vodu ako se setimo da su prošle godine organizatori prajda otvoreno pozvali malinare da se priključe protestu.ne znam za zvanican stav organizatora al po reakcijama random pjedera vidim da ih i pozivaju, 'ok, ako se osecate ugrozeni prosetajte s nama'
Recommended Posts