aram Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ma sve stoji, ja samo pokusavam da dam i alternativu :)
Notorious Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Napisah dan-dva ranije da idem na prajd sa ćerom, njenim drugarima i njihovim roditeljima. Aha, važi, idila. Kako veče odmiče, stariji odustaju, klinci prave pičvajz i prozivaju ih, onda me, ionako obnevidelu od umora, serijski zovu da kukaju jedni na druge i ubeđuju u ispravnost svojih perspektiva. Završnica radne subote u kojoj poželim da imam par štapina dinamita ili bar motornu testeru.
theanswer Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 pa znam, ali oni najpametniji se ni sutra, ni bilo kad, nece zaletati na pandure koji imaju naredbu da biju. Upravo tako.
namenski Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Stari zanati jos nisu izumrli, onako tek da se pomene, rade oni svoje: vecerasnje slike ovog krda na Trgu su odvratile od odlaska na prajd poprilican broj onih koji su verovali da ce AV pod uticajem svojih zapadnih mentora da se pobrine da na prajdu sve izgleda cakum-pakum, da ce drzava znati da zastiti pre svega sebe i svoj autoritet, a samim tim i svoje gradjane... Da ce drzava i njen predsednik vlade da odglume normalnost za potrebe slanja slike u svet...
Frank Pembleton Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jbte i svi mi sad ovde sedimo i cekamo a oni tamo unutra krljaju cevape i smeju se....
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 neki ćemo i da ne čekamo. propusnaja je u šumi.
Takeshi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 šta je bre ovo? živi zid govnarima? performans. pozdravljaju ljubitelje porodicnih vrednosti (i gedzeta).
Caligula Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jbte i svi mi sad ovde sedimo i cekamo a oni tamo unutra krljaju cevape i smeju se.... Sta cekate ne razumem. Prajda svejedno nece biti cak i da se odrzi.
renne Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 "veliki" vučićević objavio da se parada održala
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 šta je bre ovo? živi zid govnarima? opšte poznato da se kapuljaši™ najviše plaše radnika na minimalcu
Lezilebovich Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ja sam tek na tv-u skontao da ti ljude sede u prodavnici i ako neko baci kamen na izlog tim ljudima će razbiti glavu kamenom, a staklo će dodatno da ih sjebe. bravo za gazde winwina
Lezilebovich Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 na fb prajda upravo napisali Happy Pride. to znači da će ga biti ?
Recommended Posts