September 27, 201410 yr Napisah dan-dva ranije da idem na prajd sa ćerom, njenim drugarima i njihovim roditeljima. Aha, važi, idila. Kako veče odmiče, stariji odustaju, klinci prave pičvajz i prozivaju ih, onda me, ionako obnevidelu od umora, serijski zovu da kukaju jedni na druge i ubeđuju u ispravnost svojih perspektiva. Završnica radne subote u kojoj poželim da imam par štapina dinamita ili bar motornu testeru.
September 27, 201410 yr pa znam, ali oni najpametniji se ni sutra, ni bilo kad, nece zaletati na pandure koji imaju naredbu da biju. Upravo tako.
September 27, 201410 yr Stari zanati jos nisu izumrli, onako tek da se pomene, rade oni svoje: vecerasnje slike ovog krda na Trgu su odvratile od odlaska na prajd poprilican broj onih koji su verovali da ce AV pod uticajem svojih zapadnih mentora da se pobrine da na prajdu sve izgleda cakum-pakum, da ce drzava znati da zastiti pre svega sebe i svoj autoritet, a samim tim i svoje gradjane... Da ce drzava i njen predsednik vlade da odglume normalnost za potrebe slanja slike u svet...
September 27, 201410 yr Jbte i svi mi sad ovde sedimo i cekamo a oni tamo unutra krljaju cevape i smeju se....
September 27, 201410 yr šta je bre ovo? živi zid govnarima? performans. pozdravljaju ljubitelje porodicnih vrednosti (i gedzeta).
September 27, 201410 yr Jbte i svi mi sad ovde sedimo i cekamo a oni tamo unutra krljaju cevape i smeju se.... Sta cekate ne razumem. Prajda svejedno nece biti cak i da se odrzi.
September 27, 201410 yr šta je bre ovo? živi zid govnarima? opšte poznato da se kapuljaši™ najviše plaše radnika na minimalcu
September 27, 201410 yr ja sam tek na tv-u skontao da ti ljude sede u prodavnici i ako neko baci kamen na izlog tim ljudima će razbiti glavu kamenom, a staklo će dodatno da ih sjebe. bravo za gazde winwina