Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kažu da je ostalo između 300 i 500 najekstremnijih,sa njima će sigurno biti neko sranje ali mislim da to nije brojka koja može da napravi nešto više sem lupanja po knezu i da onda to znači da ih neće biti sutra 

Gde je 300 do 500? Na Terazijama nema ni 100 ljudi.

Posted

Mislim da ce na kraju i dobiti te batine koje toliko zele....

Pa to i jeste ideja: nocas malo talasanja, jurnjave po gradu, dovoljno da se onom kome treba da alibi za sutrasnje neodrzavanje.

Na ulici ce da ostane ceta mala ali odabrana...

Posted

Pa to i jeste ideja: nocas malo talasanja, jurnjave po gradu, dovoljno da se onom kome treba da alibi za sutrasnje neodrzavanje.

Na ulici ce da ostane ceta mala ali odabrana...

ne znam ipak mi to bas bas providno ali sta ima veze iskoristi se svaka prilika da se uflekamo....

Posted

Šta hoćeš da kažeš? Da je Komadant™ i sam gej ili peacemaker ? Zašto si očekivao da će večeras biti sranja?

Zato što se on ne eksponira često. Kako ne očekivati?

Posted

moze ideja biti i da se tih par stotina ekstremnih nocas sto pohapsi, sto odvali od batina i eto sutra mira...

Posted

ne verujem da slina ramišlja tri poteza unapred

Posted

moze ideja biti i da se tih par stotina ekstremnih nocas sto pohapsi, sto odvali od batina i eto sutra mira...

Pa to nisu ni najopasniji ni najpametniji medju njima samo najblesaviji.Oni glavni kuliraju sa strane....

Posted

ne verujem da slina ramišlja tri poteza unapred

Stvarno mislis da se slina nesto pita o ovome?

Posted

pa znam, ali oni najpametniji se ni sutra, ni bilo kad, nece zaletati na pandure koji imaju naredbu da biju.

Posted

cula sam vrlo neobicne snazne zvuke iz pravca vasine. nadam se da sam poptuna ocajna histericna paranoja.

Posted

Mislim da ih Vucic sad sve tera da mu se zakunu u sve svoje da ce prajda biti ida oni u to stavljaju svoju glavu na panj....

Posted (edited)

2aion

možda i ne, ali ostatak mupa u ovakvim situacijama ne radi apsolutno ništa što im nije naredjeno sa više istance. sad da li je to slina ili av, za njih je potpuno svejedno.

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Da je ikad ikom palo na pamet da hapsi ekstremne nije morao da ceka do veceras; radi se o koreografiji koju su idioti osmislili za jos vece idiote.

Oni bi kao da setaju, a mi im kao dozvoljavamo, nemamo nista protiv, ali nam oni ne daju...

Pa dalje: ovi drugi, protivni setanju, se kao bune, a mi s njima kao ostro, ali nam oni ne daju...

Pa jos dalje: mi hrabra i odgovorna vlast bi kao da budemo prava vlast, ali nam oni ne daju...

Posted

Veceras ovi izrazili svoje misljenje™ i negodovanje, sutra kljakava parada...sve po demokratiji. pickousti pobjedio!