Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pocela THE SEDNICA u 22h

znači jajan stigo?

• Replies 8k
  • Views 650.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Smorila ga tekma

ovakav razvoj dogadjaja ne ide u prilog prajdu.

Ja procitao juce na fejsu da zla evropa hoce da nam posalje neke njihove zajebane specijalce i odene ih u odore postene srpske zandarmerije (koja nikad ne bi udarila na srbina, domacina). Jel se to jos nije rasirilo? :(

Zveri kažu "odluka se čeka na Terazijama" a ako se odluči u koris' Prajda verujem da će narod da škrope svetom vodicom, ne bi li ih vratili na "pravi put"

:isuse:

Malo sam začuđen pojavljivanjem Vučkovića. Možda je to naznaka da i neće biti nekog sranja..

Je l' napeto na Birou?

Kod Beske je zajebano ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kažu da je ostalo između 300 i 500 najekstremnijih,sa njima će sigurno biti neko sranje ali mislim da to nije brojka koja može da napravi nešto više sem lupanja po knezu i da onda to znači da ih neće biti sutra 

Bokan igra na Besku....

pa 300 / 500 mamlaza je dovoljno... a ko ludi smo bez lupanja i besomučnog razbijanja..

Malo sam začuđen pojavljivanjem Vučkovića. Možda je to naznaka da i neće biti nekog sranja..

Šta hoćeš da kažeš? Da je Komadant i sam gej ili peacemaker ? Zašto si očekivao da će večeras biti sranja?

Mislim da ce na kraju i dobiti te batine koje toliko zele....