Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ovakav razvoj dogadjaja ne ide u prilog prajdu.

Posted

Ja procitao juce na fejsu da zla evropa hoce da nam posalje neke njihove zajebane specijalce i odene ih u odore postene srpske zandarmerije (koja nikad ne bi udarila na srbina, domacina). Jel se to jos nije rasirilo? :(

Posted

Zveri kažu "odluka se čeka na Terazijama" a ako se odluči u koris' Prajda verujem da će narod da škrope svetom vodicom, ne bi li ih vratili na "pravi put"

:isuse:

Posted

Malo sam začuđen pojavljivanjem Vučkovića. Možda je to naznaka da i neće biti nekog sranja..

Posted

Kod Beske je zajebano ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Kažu da je ostalo između 300 i 500 najekstremnijih,sa njima će sigurno biti neko sranje ali mislim da to nije brojka koja može da napravi nešto više sem lupanja po knezu i da onda to znači da ih neće biti sutra 

Posted

pa 300 / 500 mamlaza je dovoljno... a ko ludi smo bez lupanja i besomučnog razbijanja..

Posted

Malo sam začuđen pojavljivanjem Vučkovića. Možda je to naznaka da i neće biti nekog sranja..

Šta hoćeš da kažeš? Da je Komadant i sam gej ili peacemaker ? Zašto si očekivao da će večeras biti sranja?

Posted

Mislim da ce na kraju i dobiti te batine koje toliko zele....