Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

...nek prohodaju ko ih jebe, al eto nama putina u oktobru. Ja sredio!...

+1

Al nesto ne verujem da ce previse da poteze Putina, dovoljno ce stati na zulj ovima sa Zapada otkazivanjem prajda, a Putin se sad tamo i ne kotira bas nesto...

Najvise mi na njega lici da ce da se iz sve snage solidarise sa LGBT, da mu je zao, da je, eto, sve pokusao, ali ne ide, preopasno je za ucesnike...

Na to ce da gadja garant...

Posted (edited)

Okej, neka pola BG i NS ide da bleji po kafićima. Ako druga polovina dođe na prajd, do jaja. Najbolja moguća stvar koja se može zamisliti, i koja nije ostvariva u praksi.

Ja se, inače, sećam izbeglih iz Krajine. Bio sam tada samosvesna osoba. A ti?

Ja sam jedan od ,,tih'' koji su 95e došli ovde. I dobro se sećam dočeka, zato batali bajke. Porodični, heteroseksualni,

homoseksualni, ne sećam se da je iko ronio suza. Svaki drugi pogled je bio značenja ,,šta ćeš ovde''.

Samo se pitam gde je tad bila solidarnost, pošto vidim neki je puno traže sada.

Edited by anomander rejk
Posted

Medju novinarima se suska da ce biti otkazana.

Posted

Ja sam jedan od ,,tih'' koji su 95e došli ovde. I dobro se sećam dočeka, zato batali bajke. Porodični, heteroseksualni,

homoseksualni, ne sećam se da je iko ronio suza. Svaki drugi pogled je bio ,,šta ćeš ovde.

Samo se pitam gde je tad bila solidarnost, pošto vidim neki je puno traže sada.

+1

на првом програму је била изложба крава, на другом Лето на Ади.

Једино, био је заказан митинг код Коња, били су само Амфилохије и Коштуница. Баште Инекса и Коња биле су крцате, служили се несови и капућина, пријатан београдски дан.

Posted

Medju novinarima se suska da ce biti otkazana.

I ja tipujem na nevidjeno da hoce.

Pri tom Vucic 1 pobednik u svakom slucaju.

Srbija ce da odahne pod parolom evo Vucic im zavukao (EU i LGBT-u), eskivirao ih, znamo mi sta on zaista misli i na cijoj je strani, LGBT zajednica, odnosno ovi sto je predstavljaju i ovi van nje sto su navuceni na pricu o prajdu kao dokazu za snagu drzave, borbu za prava, itd, itd, nece moci da mu zameri, a da se ne izloze optuzbi da im bas nista ne valja i da im se ne moze ugoditi, Vucic ce da paradira nekoliko dana i da mase sopstvenom hrabroscu, odgovornoscu i tako jebi ga...

Posted

A na netu, neki strim? obično imaju prenose sa takvih stvari.

Posted

Protes Dveri u centru Beograda: Ne pomeramo se dok Prajd ne bude otkazan

Tanjug | 27. septembar 2014. 20:26 | Komentara: 0

Pokret Dveri organizovao je večeras u centru Beograda protest protiv održavanja Parade ponosa, najavljene za sutra u u centru prestonice

Tan2014-9-27_20748336_0_620x0.jpg

BEOGRAD - Pokret Dveri organizovao je večeras u centru Beograda protest protiv održavanja Parade ponosa, najavljene za sutra u u centru prestonice.

Sa prostesta, organizovanog na Trgu Republike poručeno je i da će okupljeni čekati odluku Biroa za koordinaciju službi bezebednosti koja bi večeras trebalo da odluči da je će se Prajd održati.

Okupljeni su nosili državne i zastave Dveri, a uz uvrede na račun premijera Aleksandra Vučiha, na skupu su se čule i modifikovane navijačke pesme protiv održavanja Prajda poput "P..... gradom neće šetati, neće šetati".

Predstavnik Dveri Vladan Glišić pozvao je okupljene na miran i nenasilan protes poručivši Birou za koordinaciju službi bezebdnosti da "ne proziva okupljne zbog gluposti - gej parade".

Na skupu je prikazan i ruski film "Sodoma" koji kako su organizatori rekli ukazuje na poguban uticaj promocije homoseksualizma na decu i porodične vrednosti.

Glišić je pre pocetka skupa rekao novinarima da je kampanja Dveri bila uzbunjivanje javnosti, odnosno "da ljudi shvate da priča o gej paradi nije priča o ljudskim pravima".

"Ovo okupljanje treba da ohrabri građane Srbije da javno kažu svoj stav koji je većinski - da ne treba da bude gej parade", rekao je Glišić.

On je dodao da ovo nije "homofobično okupljanje već okupljenje protiv LGBT aktivista koji pokušavaju da uvedu totalitaranu ideologiju u naše škole i kuće i da nas dovedu u situaciju da porodične vrednosti više ne budu glavne vrednosti u Srbiji".

Predstavnik Dveri Danilo Tvrdišić kaže da je protest organizovan kako bi se žaštitila deca od agresivne promocije ideologije homosekusalizma

Dveri su ovde danas, jer želimo jasno i precizno da poručimo vladi Srbije da je zaslaganje za gej paradu i upšte promocija homoseksulanih prava protuvustavno delovanje, rekao je Tvridšić.

Prema njegovim rečima, to zalaganje nema nikakve veze sa ljudskim pravima, već obrnuto - "predstavlja atak na većinu građana i tradicinalne vrednosti".

Skup obezbeđuju brojni redari Dveri, na Trgu Republike je prisustna i policija, a saobraćaj se normalno odvija.

Posted

jbt, nadrealno.

kad se završava ta utakmica? ima li premijer direktnu korist od nečije pobede? hoće li odluka zavisiti od rezultata?

toliko pitanja...

Upravo, tj. mislim ovde na onu (valjda prvu?) epizodu novih nadrealista (nadrealna tv), kada vlada uzme pola budzeta u uplati tiket na dvojku...tako verovatno i ovde.

Posted

7999118275426fb812bb3e739689024_v4_big.j

Kakvi retardi! :frust:

Ovi ce ladno da ostanu na Trgu celo vece dok Dr Pandur ne objavi "odluku"!

Posted

Po onoj kameri sa trga, čini se da ih i nema previše, mada vidim da se spekuliše cifrom od 5000.