renne Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ma otkad je Šormaz u SNS? ! Jedno tri godine minimum
levi Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Mislim da je Šormaz prešao još dok su bili u opoziciji. Imao je još bolju izjavu, nisu sve preneli. Poručio je patrijarhu da je svako ko izjednačava gej i pedofile neznalica itd Vučić ambasadori okrenuli mašinu za ispiranje na trojku
Wilde Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ma otkad je Šormaz u SNS? ! Pritrčao čim je počelo da postaje kul. Idem i ja, btw.
kapetanm Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) za mene je mnogo veci paradoks sto su nasi sve one godine imali sve moguce i nemoguce mehanizme da obezbede odrzavanje prajda, a iz nekog razloga to nisu zeleli. koliko god mrzeo i prezirao sadasnju vlast, zbog takvih stvari podjednako mrzim i prezirem nase, i jebem im sve po spisku. nema te lepote tadica i blagoglagoljivosti djilasa koje ce mi kompenzovati njihovo (ne)delanje. inace, nikada mistifikacija ne moze da doprinese boljitku - prajd je nesto sto bi trebalo biti posve normalno i uobicajeno. ne radi se o bilo kakvim uspesima. ne radi se o svemirskim dostignucima. rec je o najobicnijem postovanju prava zagarantovanih ustavom i izbegavanju blamaze. u svakom slucaju, pod kim god se on desio, prajd za mene jeste korak napred. i treba ga napraviti i ucvrstiti nove polozaje. i nema vise nazad. kogod ima problem sto ce se ovo eventualno dogoditi pod vucicem, verujem da mu nije strano mlacenje gloginja tudjom pisom. i voleo bih da mi odgovori na vrlo jednostavno pitanje - da se sutra desi novi paradoks, i da mu recimo poraste plata za 30 posto, da li bi vracao tu razliku zato sto ne zeli nista od vucica? da se desi cudo pa da leba upola pojeftini, da li bi i dalje placao staru, duplu cenu? zajebite demagogiju. (ne prebacujem tebi kao tebi, samo glasno razmisljam) Mi u stvari uopste nismo imali "nase", bar ja ih tako nisam dozivljavao. Ono sto sam pokusavao da kazem je do koje linije cilj opravdava sredstvo i kako spreciti da se ne razjebe smisao neceg, u ovom slucaju parade, u nekom prethodnom spasavanje smrznute dece ili poplavljenih. Ma koliko da mi je do neceg stalo mene bi bilo sramota da hodam iza (u prenesenom smislu, on nece setati, a mozda i hoce, sa svojom decom) vodje i njegove kamarile. Dakle, parada, ako se odrzi nece biti ostvarenje onog cilja koji se zeleo, vec podarena predstava snimana sa sto kamera (prilozi za sledecu kampanju). Ako plata poraste ili padne cena hleba, kupovacu ga par dana dok evro ne skoci za 50% Edited September 23, 2014 by kapetanm
Roger Sanchez Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Zašto? Nek se o moralnoj turpitudnosti takvog Gospodara & vođe brine onaj koji mu je jednako lizao dupe i kad je stavljao tablu sa Ratkom Mladićem i koji mu dupe jednakim žarom liže sad. Edited September 23, 2014 by Roger Sanchez
Notorious Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 hoćemo se prebrojavati? ko ide? Idem i ja, sa ćerkom, njenim drugarima i njihovim roditeljima. Prilično mi je muka od medijskog (i ne samo medijskog) predstavljanja prajda kao nečega što se mora tolerisati zbog EU, mislim da je to pogrešno i potencijalno kontraproduktivno (ne parada već način na koji se obrazlaže), ali šta je tu je.
Timmy Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ne znam da objasnim razloge, ali ovo je prvi put da mi se uopste ne ide na prajd. Mislim, verovatno cu otici, ali mi sve deluje nekako... ne znam...
namenski Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Nije bas da bi odlazak na prajd bio podrska Vucicu, ali posle svega sto se majmunisalo oko samog prajda, poruka nad porukama i pobeda svih onih koji su za prajd i sve ono sto prajd predstavlja, bila bi da se u nedelju na licu mesta ne pojavi niko. Neka su policajci, neka su politicari, neka su razbijaci, neka stoje sat, dva i neka se uzajamno gledaju i misle se u sebi i izmedju sebe. Neka sabiraju i oduzimaju, kalkulisu i manipulisu.
Notorious Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Sve i da si u pravu, nije na onima koji ne pripadaju LGBT populaciji da odlučuju o tome. Ako su predstavnici diskriminisane grupe (u ovom slučaju LGBT) procenili da je nešto (prajd) korisno za njih, na nama je da ih podržimo bez previše mudrovanja, nezavisno od sumnji i dilema koje možda imamo. edit: slovo Edited September 23, 2014 by Notorious
Aće Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Zašto? Nek se o moralnoj turpitudnosti takvog Gospodara & vođe brine onaj koji mu je jednako lizao dupe i kad je stavljao tablu sa Ratkom Mladićem i koji mu dupe jednakim žarom liže sad. stavljanje table je sveze i mala maca za zlikovacko deljenje sendvica po vojvodini, i huskanje i potpaljivanje degenerika na zlocine u hr i bih.
boshoku Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 zlikovacko deljenje sendvica po vojvodini +1
Eraserhead Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Sve i da si u pravu, nije na onima koji ne pripadaju LGBT populaciji da odlučuju o tome. Ako su predstavnici diskriminisane grupe (u ovom slučaju LGBT) procenili da je nešto (prajd) korisno za njih, na nama je da ih podržimo bez previše mudrovanja, nezavisno od sumnji i dilema koje možda imamo. edit: slovo Bio 2010 na prvoj i dobro se proveo uprkos celoj situaciji. Tada je najteze bilo stici do samog dogadjaja kroz 3 obruca policije gde su uzimali podatke ucesnicima i odlucivali ko moze da prodje a ko ne, a ja i drugari im se nismo uklapali u stereotip pa smo morali da ih ubedjujemo da nas puste. Druga stvar je bila odlazak kuci za one koji nisu koristili policijske kombije za razvoz. Mi nismo hteli pa nije policija htela da nas pusti napolje. Mislim da je ovo sto si rekla za EU kljucno jer nasim politickim elitama je lakse da se sakriju iza EU nego da kazu da je nesto ispravno uraditi. To povrsno shvatanje politike dovodi i do toga da se i ideja Srbije u EU i ideja ljudskih prava dodatno upropaste. Edited September 23, 2014 by Eraserhead
ficfiric Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Malopre u vestima na tv kcn neki lik iz murije, pricajuci o strajku kuka kako su policajci ugrozeni, i doslovno kaze - Pogledajte samo koliko je u poslednje vreme ubijeno doktora, koliko novinara a koliko policajaca
Recommended Posts