Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovo je satanisticka podlost. Oni nas nateraju da ih bijemo, i posle nas optuzuju za mrznju i netoleranciju.

Kako je odvratan lik ovaj Nenad Ilić. Pu!

Posted

Ne znam, samo konstatujem 1 paradoks - dodace jos jedan zrak sunca svojoj pojavi upotrebljavajuci manjinu cijem progonu je ulozio dosta minulog rada

a jel neko branio boti da to uradi ovih prethodnih godina?

Posted

a jel neko branio boti da to uradi ovih prethodnih godina?

Kakve veze ima Tadić sa ovim što je kapetanm napisao?

Realno, ako bude prajda biće zato što je Vučić procenio da može da namakne neke poene što na zapadu, što interno. Što opet ne znači da će ga biti sledeće sezone ili da će se popraviti situacija za LGBT populaciju u Srbiji, štaviše. Dok god zakoni i pravna praksa ne osude ljude koji prete i stvaraju atmosferu linča za sve koji su drugačiji na bilo koji način.

I da, ne postoji nulta tačka za ovakav pride, kao ove godine bilo kako pa će navijači prihvatiti šarenu zastavu za 10 godina kao svoju.

Na kraju, prajda neće biti.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Ne znam, samo konstatujem 1 paradoks - dodace jos jedan zrak sunca svojoj pojavi upotrebljavajuci  manjinu cijem progonu je ulozio dosta minulog rada

za mene je mnogo veci paradoks sto su nasi sve one godine imali sve moguce i nemoguce mehanizme da obezbede odrzavanje prajda, a iz nekog razloga to nisu zeleli.

koliko god mrzeo i prezirao sadasnju vlast, zbog takvih stvari podjednako mrzim i prezirem nase, i jebem im sve po spisku.

nema te lepote tadica i blagoglagoljivosti djilasa koje ce mi kompenzovati njihovo (ne)delanje.

inace, nikada mistifikacija ne moze da doprinese boljitku - prajd je nesto sto bi trebalo biti posve normalno i uobicajeno.

ne radi se o bilo kakvim uspesima. ne radi se o svemirskim dostignucima. rec je o najobicnijem postovanju prava zagarantovanih ustavom i izbegavanju blamaze.

u svakom slucaju, pod kim god se on desio, prajd za mene jeste korak napred. i treba ga napraviti i ucvrstiti nove polozaje. i nema vise nazad.

kogod ima problem sto ce se ovo eventualno dogoditi pod vucicem, verujem da mu nije strano mlacenje gloginja tudjom pisom.

i voleo bih da mi odgovori na vrlo jednostavno pitanje - da se sutra desi novi paradoks, i da mu recimo poraste plata za 30 posto, da li bi vracao tu razliku zato sto ne zeli nista od vucica? da se desi cudo pa da leba upola pojeftini, da li bi i dalje placao staru, duplu cenu?

zajebite demagogiju.

(ne prebacujem tebi kao tebi, samo glasno razmisljam)

Posted

Zemljo, otvori se.

Untitled-1.gif

Чланови одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и европске интеграције позвали су своје колеге да у недељу присуствују „Паради поноса”, истичући да парламент мора да подржи ЛГБТ организације у остваривању права.

„Србија ће бити нормална држава тек кад неки геј крене у кампању за градоначелника и победи зато што је способан за тај посао, а не да се гледа његова различитост”, рекао је посланик СНС-а Драган Шормаз.

Његов страначки колега Саша Мирковић најавио је да ће Зајечар следеће године покушати да организује прајд фестивал и додао да не може да разуме што се одржавање „Парада поноса” стално политизује.

Posted (edited)

Ne znam, samo konstatujem 1 paradoks - dodace jos jedan zrak sunca svojoj pojavi upotrebljavajuci manjinu cijem progonu je ulozio dosta minulog rada

ma to ti je post90te nuznost, imas mali broj mocnih stranaka i dosta strogo eksterno definisane kriterijume politickog takmicenja, naravno da ce neko ko ima gadovski minuli rad da radi i dobre stvari ovog tipa. srbija je samo imala srecu ili slucajnu mogucnost da to spozna tek 2014. ili malo ranije.

hocu da kazem, nije to nikakav paradoks.

Edited by morgana
Posted

Kakve veze ima Tadić sa ovim što je kapetanm napisao?

ima sve veze. da je pod ds-om svake godine odrzavan prajd, problem bi sad bio vucicu da objasni kako to on sad nije u mogucnosti da obezbedi, a ne bi imao nikakvu priliku da za to "namakne poene".

uostalom, procitaj tonijev post.

Posted

Zemljo, otvori se.

cekaj, jel ovo neki njuz ili sta?

Posted (edited)

ma daj, kako to ne znaš?

Edited by Dr Arslanagić
Posted

haha pa klizimo ka vrhunskom raspletu, da ce prvi uspesni prajd u srbiji organizovati sormaz, mirkovic i stefanovic, uz selakovicev nadzor. 

cenim da bi bilo bolje da ih navijaci opet umlate umesto ove sramote. a mozda ih i oduci od pederastije.

Posted

cenim da bi bilo bolje da ih navijaci opet umlate umesto ove sramote. a mozda ih i oduci od pederastije.

od pederluka, jbm mu miša, pederastija je nešto drugo