kgmr Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Niko vise nece da ide? :( mozda hoce, samo nece da pisu o tome. to je ok. a mozda ni nece. i to je ok.
MayDay Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Niko vise nece da ide? :(Idem i ja. Sutra stižem u BG. Ne znam koga još sa foruma da iscimam. Evt. Miralema. Edited September 23, 2014 by MayDay
belch Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 mozda hoce, samo nece da pisu o tome. to je ok. a mozda ni nece. i to je ok.Naravno. Ukoliko se neko plasi, to je isto ok, samo bih zelela da naglasim da ce trasa prajda u nedelju biti najbezbednije mesto u beogradu. najavljeni protesti i negodovanje policije je njihovo politicko raspravljanje sa vlastima, operativno su vise nego profi i bukvalno ce dati zivot pre nego li puste da se ucesnicima ista desi.
Mil@n Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ja bih išao, ali sam se obećao Rtnju u nedelju, akcija koja je dugo planirana sa gomilom ljudi. Jbg.
kgmr Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Naravno. Ukoliko se neko plasi, to je isto ok, samo bih zelela da naglasim da ce trasa prajda u nedelju biti najbezbednije mesto u beogradu. najavljeni protesti i negodovanje policije je njihovo politicko raspravljanje sa vlastima, operativno su vise nego profi i bukvalno ce dati zivot pre nego li puste da se ucesnicima ista desi. cekaj, prajd je u nedelju? ja sam sramota za gradjanistkinje :(
Hella Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ko ode na vučićev prajd neće sa sebe sprati oblandu sramote nikad a možda ni tad
belch Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) bring it on! prajd će uvek biti ili dačićev ili vučićev ili od bilo koga ko je na vlasti a ja sumnjam da ćemo mi ovde ikad više dočekati nekog poštenog tako da jebiga. Edited September 23, 2014 by belch
belch Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 btw Policija podnela prijave zbog govora mržnje prema gej populaciji "Služba za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije utvrdila je 39 počinilaca pretnji organizatorima Parade ponosa i govora mržnje preko društvenih mreža, a protiv osam osoba podnete su krivične prijave, izjavio je danas sekretar MUP-a Milorad Todorović. ------ Todorović je dodao i da će MUP uskoro pripremiti novi zakon o okupljanju gradjana, u čiji nacrt se trenutno ugradjuju sugestije Evropske komisije i Venecijanske komisije. "
kapetanm Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 To ce biti maketa prajda, samo se palite
MayDay Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Šta znači maketa? Pa ne idemo mi tamo zato što očekujemo društveni događaj sa jasnom strukturom, već idemo da sprovedemo protest. Prajd je protest, a ne proslava.
kapetanm Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Sve u cemu sudeluje, a uvalice se nekako da ubere slavu, Alek, je maketa
ToniAdams Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 pa jel to znaci da treba prestati disati dok je alek na vlasti?
kapetanm Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ne znam, samo konstatujem 1 paradoks - dodace jos jedan zrak sunca svojoj pojavi upotrebljavajuci manjinu cijem progonu je ulozio dosta minulog rada
kim_philby Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ne budite tako sigurni. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Hella Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) pa jel to znaci da treba prestati disati dok je alek na vlasti? ne možete tako da ga zovete for starters morate biti svesni da je to kao kad bi hitler preživeo 45 nekako se izvukao i tamo negde 52 se probudio u fazonu ej biću budista jer tu ima kinte i vi ga onda zovete dolfi a dotle je bilo ua pičko brkata dakle čak i glupkasti gejevi željni lahkog zezanja moraju da pokažu svetu da im nije ni do čega pod snsom a ne da učestvuju u farsi or else ima da budu obeleženi kao sns simpatizeri https://www.youtube.com/watch?v=uHsfHRVgNR0 Edited September 23, 2014 by Hella
Recommended Posts