Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio.

• Replies 8k
  • Views 650.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

• Author

ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio.

Meni nije. Nedostaje montanjarski patos, ovo je mnogo suvlji, ako hoces - i ruzniji stil. Mozda mu je Amfilohije dao pelcer, ali nije pisao.

masala, onda ima i gorijeh™ od njega tamo.

ja se sada pitam kako neko ko sebe smatra OK covekom moze da udje u hram i ostavi novac za finansiranje ovakve ustanove. to ne ide zajedno. elementarna etika podrazumeva da se distanciras od SPC. nebitno je sto vladike imaju svoje misljenje, sto patrijarh nije nepogresiv, boli me bre kurac vise za te stvari. ljubis skute ovom govnaru, finansiras njegove hedonisticke navike - dakle, stojis iza ovog saopstenja. [/size]

+ zillion. Svi su "saučesnici" na neki način.

Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju.

hoćemo se prebrojavati?

ko ide?

• Author

idem, ako se izvucem od posla.

pa nedelja u podne, bre, kakav ti to posao

• Author

pa nedelja u podne, bre, kakav ti to posao

novinarski :) radim svaku drugu nedelju, znas da kukam ovde svaki put 

Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju.

Zasto, zasto, zasto? Zasto je argument da je bilo i vecih sranja i da zato necemo reagovati?

Ajde bre nesto da uradimo umesto da se prokrastinisemo po forumu. I to bas po ovom pitanju. Sada. Ne moze bre u jednoj drzavi da poglavar vecinske crkve napise ovako nesto i da bude pojeo vuk magarca. Hocemo li ikad povuci tu liniju?

(opet pritisak u kurac)

grafitiranje crkava? ja bi to radila

hoćemo se prebrojavati?

ko ide?

1

edit: Ustvari 2, ide Vasudeva, sorry.

Edited by sailorman

Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja?

• Author

Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja?

Sta ti treba ovo provociranje? Ako neko oseti da su mu povredjena verska osecanja, javice se sam.

Edited by Грешни Василије

hoćemo se prebrojavati?

ko ide?

3 (ako se racuna ovo):

u nedelju cu da trcim berlinski maraton u majici beogradski prajd (ne da cu biti jedini u Berlinu sa tom idejom, oh well), a posle cu ako me noge budu drzale da odem do srpske crkve i da tamo organizujem demonstracije i da im zakucam patrijarhovo pismo za vrata (nakon cega ce me verovatno uhapsiti ali barem necu morati prevozom kuci).

Ja se ne sklanjam mudro s tema gdje se moje cvijeće neće kupovati.