yolo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio.
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio. Meni nije. Nedostaje montanjarski patos, ovo je mnogo suvlji, ako hoces - i ruzniji stil. Mozda mu je Amfilohije dao pelcer, ali nije pisao.
Mil@n Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ja se sada pitam kako neko ko sebe smatra OK covekom moze da udje u hram i ostavi novac za finansiranje ovakve ustanove. to ne ide zajedno. elementarna etika podrazumeva da se distanciras od SPC. nebitno je sto vladike imaju svoje misljenje, sto patrijarh nije nepogresiv, boli me bre kurac vise za te stvari. ljubis skute ovom govnaru, finansiras njegove hedonisticke navike - dakle, stojis iza ovog saopstenja. [/size] + zillion. Svi su "saučesnici" na neki način. Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju.
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 idem, ako se izvucem od posla.
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 pa nedelja u podne, bre, kakav ti to posao novinarski :) radim svaku drugu nedelju, znas da kukam ovde svaki put
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju. Zasto, zasto, zasto? Zasto je argument da je bilo i vecih sranja i da zato necemo reagovati? Ajde bre nesto da uradimo umesto da se prokrastinisemo po forumu. I to bas po ovom pitanju. Sada. Ne moze bre u jednoj drzavi da poglavar vecinske crkve napise ovako nesto i da bude pojeo vuk magarca. Hocemo li ikad povuci tu liniju? (opet pritisak u kurac)
sailorman Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) hoćemo se prebrojavati? ko ide? 1 edit: Ustvari 2, ide Vasudeva, sorry. Edited September 23, 2014 by sailorman
Roger Sanchez Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja?
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 (edited) Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja? Sta ti treba ovo provociranje? Ako neko oseti da su mu povredjena verska osecanja, javice se sam. Edited September 23, 2014 by Грешни Василије
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 hoćemo se prebrojavati? ko ide? 3 (ako se racuna ovo): u nedelju cu da trcim berlinski maraton u majici beogradski prajd (ne da cu biti jedini u Berlinu sa tom idejom, oh well), a posle cu ako me noge budu drzale da odem do srpske crkve i da tamo organizujem demonstracije i da im zakucam patrijarhovo pismo za vrata (nakon cega ce me verovatno uhapsiti ali barem necu morati prevozom kuci).
Roger Sanchez Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ja se ne sklanjam mudro s tema gdje se moje cvijeće neće kupovati.
Recommended Posts