Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio.

Posted

ovo pismo je inace amfilohijev rukopis, 100%. ne znam da li je on pisao ili je dao pelcer irineju, ako jeste lepo se primio.

Meni nije. Nedostaje montanjarski patos, ovo je mnogo suvlji, ako hoces - i ruzniji stil. Mozda mu je Amfilohije dao pelcer, ali nije pisao.

Posted

ja se sada pitam kako neko ko sebe smatra OK covekom moze da udje u hram i ostavi novac za finansiranje ovakve ustanove. to ne ide zajedno. elementarna etika podrazumeva da se distanciras od SPC. nebitno je sto vladike imaju svoje misljenje, sto patrijarh nije nepogresiv, boli me bre kurac vise za te stvari. ljubis skute ovom govnaru, finansiras njegove hedonisticke navike - dakle, stojis iza ovog saopstenja. [/size]

+ zillion. Svi su "saučesnici" na neki način.

Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju.

Posted

idem, ako se izvucem od posla.

Posted

pa nedelja u podne, bre, kakav ti to posao

novinarski :) radim svaku drugu nedelju, znas da kukam ovde svaki put 

Posted

Al nismo se distancirali od mnogo većih govana koja su nam mnogo više radila o glavi, pa je suludo to očekivati kada su crkva i sveštena lica u pitanju.

Zasto, zasto, zasto? Zasto je argument da je bilo i vecih sranja i da zato necemo reagovati?

Ajde bre nesto da uradimo umesto da se prokrastinisemo po forumu. I to bas po ovom pitanju. Sada. Ne moze bre u jednoj drzavi da poglavar vecinske crkve napise ovako nesto i da bude pojeo vuk magarca. Hocemo li ikad povuci tu liniju?

(opet pritisak u kurac)

Posted (edited)

hoćemo se prebrojavati?

ko ide?

1

edit: Ustvari 2, ide Vasudeva, sorry.

Edited by sailorman
Posted

Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja?

Posted (edited)

Zar nema nikoga na PPP da brani najslužbeniju i kanonsku SPC od ovog kidisanja?

Sta ti treba ovo provociranje? Ako neko oseti da su mu povredjena verska osecanja, javice se sam.

Edited by Грешни Василије
Posted

hoćemo se prebrojavati?

ko ide?

3 (ako se racuna ovo):

u nedelju cu da trcim berlinski maraton u majici beogradski prajd (ne da cu biti jedini u Berlinu sa tom idejom, oh well), a posle cu ako me noge budu drzale da odem do srpske crkve i da tamo organizujem demonstracije i da im zakucam patrijarhovo pismo za vrata (nakon cega ce me verovatno uhapsiti ali barem necu morati prevozom kuci).

Posted

Ja se ne sklanjam mudro s tema gdje se moje cvijeće neće kupovati.