Hella Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 vec rekoh, ocekivao sam nesto ruzno ali ne bas ovoliko ruzno. ovo je gotovo direktan poziv na ubijanje na ulicama, potpuna apologija linca. ja se sada pitam kako neko ko sebe smatra OK covekom moze da udje u hram i ostavi novac za finansiranje ovakve ustanove. to ne ide zajedno. elementarna etika podrazumeva da se distanciras od SPC. nebitno je sto vladike imaju svoje misljenje, sto patrijarh nije nepogresiv, boli me bre kurac vise za te stvari. ljubis skute ovom govnaru, finansiras njegove hedonisticke navike - dakle, stojis iza ovog saopstenja. pazi ovog što sad nisi u fazonu kulturnih različitosti jel zato što nije islam u pitanju a
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 pazi ovog što sad nisi u fazonu kulturnih različitosti jel zato što nije islam u pitanju a Ne avetaj, nesrećo.
Кристофер Лумумбо Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ali zaista, kakvo govno. sns bot, primetio sam ga kako proganja ljude po twitteru od kada je vozd obznanio da ce kresati plate i penzije,.
InvisibleLight Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) "Imate pravo da paradirate, ali samo o svom trošku i trošku svojih nalogodavaca, ma kako se oni zvali, kako za paradu, tako i za obezbeđenje, no ne o trošku Srbije - bombardovane, razorene, moralno i ekonomski osakaćene, osiromašene, poplavljene, na stub srama prikovane", navodi se u saopštenju SPC, koje je potpisao patrijarh Irinej. mind your own business, ne placas porez drzavi a zabrinut si kako zivimo zasto mediji toliko poklanjaju paznju stavovim SPC u vezi sa prajdom. ok, nek prenesu, u jednoj recenici, kao kratku agencijsku vest, cemu ovaj kvazi moralno didakticki ep od strane vrhunskih licemera mislim,koga zanima razrada stava sa stanovista hriscanske dogme neka ide u crkvu i razgovara o tome sa svestenicima satima, ko im brani. Edited September 23, 2014 by InvisibleLight
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 mislim,koga zanima razrada stava sa stanovista hriscanske dogme neka ide u crkvu i razgovara o tome sa svestenicima satima, ko im brani. Pa bar da pise o hriscanskoj dogmi. Ovo je obicna hrpa smeca i govana koji vredjaju inteligenciju.
InvisibleLight Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Pa bar da pise o hriscanskoj dogmi. Ovo je obicna hrpa smeca i govana koji vredjaju inteligenciju. pa to je ta nepotrebna 'nadgradnja' o kojoj govorim vest bi trebalo biti - sPC je, u skladu sa svojim hriscanskim verovanjima, protiv istopolnih veza gotovo, aj ciao, idi poliraj audija, rekao si svoje Edited September 23, 2014 by InvisibleLight
Кристофер Лумумбо Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) fenimenalno j epreneo stihoklepstvo zvedinih navijaca https://twitter.com/ZapadTodorovic Zapad Todorovic @ZapadTodorovic · 2h MRZE CRKVU, KOŠARKU I HEROJE TENISA A ŠETAJU PONOSNO, ŽELJNI SOČNOG PENISA! Delije Server Edited September 23, 2014 by Кристофер Лумумбо
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 pa to je ta nepotrebna 'nadgradnja' o kojoj govorim vest bi trebalo biti - sPC je, u skladu sa svojim hriscanskim verovanjima, protiv istopolnih veza gotovo, aj ciao, idi poliraj audija, rekao si svoje Naravno, slazem se. Samo nije samo vest trebala biti takva, nego celo saopstenje. Sto rece neko ranije, legitimno je da je crkva protiv istopolnih veza. Kome takva crkva ne smeta, slobodno moze da ide u nju. Ali umesto takvog saopstenja, dobili smo gebelsovsko-vucelicevsku tiradu. U tom kontekstu je dobro sto su objavili celo pismo, da se vidi koliko su taj covek i njegova organizacija bolesni.
Аврам Гојић Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 (edited) Ali umesto takvog saopstenja, dobili smo gebelsovsko-vucelicevsku tiradu. U tom kontekstu je dobro sto su objavili celo pismo, da se vidi koliko su taj covek i njegova organizacija bolesni. bas na ovo mislim. ranija saopstenja nisu zvucala kao da ih je pisao Brejvik. imala su makar malo duha jevandjelja, ovaj tekst nema nikakve dodirne tacke sa hriscanskom dogmom. Edited September 23, 2014 by Грешни Василије
InvisibleLight Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ali umesto takvog saopstenja, dobili smo gebelsovsko-vucelicevsku tiradu. U tom kontekstu je dobro sto su objavili celo pismo, da se vidi koliko su taj covek i njegova organizacija bolesni. bilo je takvih izjava i ranije, nista novo i drvo koje ne radja plod baca se u oganj i sl. no, priznajem da svaki put eksplodiram, evo mood ring mi je braon boje, to do sada nisam videla
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 no, priznajem da svaki put eksplodiram, evo mood ring mi je braon boje, to do sada nisam videla Sve mi je jasno, meni se pritisak lagano vec vraca u normalu, ja sam samo ranije procitao.
Krampa Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 jebote vi kao da ste dosli sa islanda pa vas snaslo.
burekdzija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 jebote vi kao da ste dosli sa islanda pa vas snaslo. A u pravu si u stvari. Ne znam sto je me pop bas ovako od jutros izbacio iz takta, same old, same old. Nista, odoh malo da mrzim heroja tenisa za promenu, valjda ce mi prijati ;)
Joshua Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ^_^ zapadu baš ide danas. ko neki čika jova zmaj koji je ceo dan gubio na kladionici, pokvario stomak bajatim pivom, došao kući, prebio ženu na mrtvo ime i seo da tvituje šta ga muči Zapad Todorovic @ZapadTodorovic 2h GOREĆE KONZULAT I VELEPOSLANSTVO, NEĆE PEDER OD SRBIJE PRAVIT' INOSTRANSTVO!
Recommended Posts