morgana Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 a dajte, pa zivite na terenu koji je za 20 godina dozivjeo radikalne i gotovo opsteprihvacene drustvene promjene, i to ne jednom, a sumnjate u mogucnost promjene tj relaksacije odnosa prema lgbt populaciji
Aće Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 To je sve tačno, ali pod jednim uslovom: da država zaista želi da zaštiti gej populaciju. Nebitno da li od srca, iz iskrenog ubeđenja ili pak pod pritiskom i nevoljno. Bitno je samo da hoće. Kod nas država to ne želi i to svake godine pokazuje na sve očigledniji način. Meni uopšte nije nezamislivo da u narednih 10 godina gledamo isti scenario sa medijskom histerijom čitavog septembra i zabranom u poslednji čas, da bi se onda jedan Prajd ipak održao uz neviđan haos po gradu, nakon čega ne usledi ništa, nikakva istraga, nikakvo hapšenje osim poneke sitne ribe, nikakva preventiva. Pa onda nakon toga opet zabrana do sledećeg puta, a za sve to vreme ide priča kako ti gejevi izvode nekakve besne gliste dok pošten svet nema 'leba da jede, al' moramo to zbog Evrope koja nam ništa ne daje. Mislim da bi time gej populacija samo dospevala u sve nepovoljniji položaj. a koga to ova drzava hoce da zastiti osim sebe i svojih poslusnih degenerika koji je odrzavaju takvom kakva je?
Notorious Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 iju, pa ovo je kao "protivargument" osmom martu... ? stvarno tako deluje, nije mi bila namera
Aće Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 iju, pa ovo je kao "protivargument" osmom martu... ? zena zameni sa lgbt persone
Notorious Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 zena zameni sa lgbt persone Uau, sad si mi pokazao gde mi je mesto. Stidi se.
Aće Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) ne nego ce tako krembili radikalski svima da pokazu gde im je mesto madaaaa, kad bi ovakvim nastupom neko objasnio lgbt 95% srbije bi podrzalo i upilo mudre reci, a kad to pokusa da objasni npr zarko korac uvek sledi mrs mamutijebempedersku, ubi zakolji. bilo je i ranijih godina reci o promeni pristupa, npr kad bi svi iz lgbt populacije bili kao palma i arkan, lakse bi ih srbija upila. Edited September 22, 2014 by Aće
Turnbull Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 zena zameni sa lgbt persone WTF did I just watch?
Joshua Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 WTF did I just watch? ovo, druže, samo na ćirilici i izdivanjeno ^_^
Budja Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ako prajda bude, super. No, ja sam, kao i vi, bio zbunjen ovim. Da li se DJV preigrao, ili u cemu je fora?
Hella Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) to vec moze http://www.autonomija.info/natalija-jakovljevic-multinacionalisticke-politicke-orgije.html ZAVIČAJNI DANI PRIMITIVIZMA Napredni nazadnjaci (SNS) su tokom svoje dosadašnje vladavine konačno tokom vikenda dosegli vrhunac svoje vladavine, a to je da su po prvi put u Subotici na gradskom trgu, u organizaciji Saveza srpskih udruženja Severnobačkog okruga, organizovali manifestaciju pod nazivom “Zavičajni dani”. Na ovoj kulturnoj manifestaciji (!) nastupile su folklorne grupe iz Vojvodine, Šumadije, Kosova, Banije, Korduna, Like, Dalmacije, Slavonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a narodno veselje je svojim prisustvom uveličao i pevač izvorne krajiške muzike Bora Drljača. Manifestaciju na žalost nije otvorio gradonačelnik Jene Maglai, jer on verovatno nije bio nadležan, nego načelnik Severnobačkog okruga Dragi Vučković (SNS). Dragi Vučković je tom prilikom novinarima rekao da smatra da mladi treba da znaju svoje korene i da neguju tradiciju svojih predaka i da je ova manifestacija odlična prilika za tako nešto, kao i da je vrlo važno u ovakvom vremenu znamo šta nam je koren i identitet. U prilog tome, o korenima i identitetu moglo se slušati do kasno u noć iz usta eminentnih muzičara koji su mlade pažljivo usmeravali tradicionalno pedagoškim metodama, tipa – “Brinula se majka, ljutio se ćaća, devojka sa prela kući se ne vraća…” i “Ja volim život, kafane i žene… Za mojim stolom peva se i pije, uz lepe žene nikad tužno nije… “, ili kako je rekao jedan moj poznanik u prolazu – “Otišla si, sarmu jela nisi…” tipična građanistkinja glupa ružna i glasna Edited September 23, 2014 by Hella
maximus Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 nadam se da ce ovo ambasadorima biti prevedeno samo kao 'gay business'
teacher Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ako prajda bude, super. No, ja sam, kao i vi, bio zbunjen ovim. Da li se DJV preigrao, ili u cemu je fora? ma neće biti prajda.
Joshua Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) popovi onoliki porez uplatili za unapređenje škola i bolnica i sad pederi oće da spiskaju sve na paradu, ološ parazitski. Edited September 23, 2014 by Joshua
Recommended Posts